Svatba 7.8. 2010

Profilova fotka
Ahoj... Tak se mi po 3 spokojených letech dostalo žádosti o ručku a šťastně jsem souhlasila. Termín chci ale až po promoci, proto jsme zvolili srpen 2010. Od té doby, co vím, že se budu vdávat, otravuju celé své okolí fotkama šatů, dortů, květin, atd... Snad se tu najde někdo, kdo má nyní stejné zaliby :-)
1
2
14
Profilova fotka
Ahojky přidej se k nám Nevěsty srpen 2010 ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Profilova fotka
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně. S přítelem jsem taky 3 roky, příští rok taky státnicuju a navíc máme i společný termín :-)
Profilova fotka
my to střihli letos, protože plánované státnice příští rok, stejně jako celý konec školy, asi nedopanou :-). datum až na rok stejné ;-)
Já mám taky svatbu 7.8.2010 a bude to rok před mou maturitou. A už se nadšeně na svatbu připravuju:-)
Profilova fotka
Ahoj, tak se pridavam k vam, koukam ze toho mame fakt dost spolecnyho :-) taky pristi rok statnice, dokonce je budu asi delat na obou dvou skolach, tak se trosku bojim, jestli se to da vsechno (spolecne se svatbou) stihnout. jo a s pritelem jsme spolu 6 let. werulaa: teeda rok pred maturitou ;-) to budes mit asi taky narocny ..
Profilova fotka
Ahoj, toz holky, ja mam taky uplne stjny termin:-) A kde se vam bude svatba konat? Nam na zamecku ve Slavkove u Brna...
Profilova fotka
Ahoj, my planujem svatbu na Svate Hore v Pribrami, hostina jeste neni jista.. a co vsechno uz mate zarizeny vy? ;-)
Profilova fotka
No ja mam zamlzveny termin na matrice a hotel, ve kterem se bude konat slavnostni obed i vecerni party...jinak nic..jo jeste kapelu, ale to je jednoduche, bude nam hrat kapela naseho sbormistra ze sboru:-) Ale hraje moderni skladby...ne sboorve...hehe Jinak jsem se chtela zeptat, co vsechno chystas darezz? Jako ty malickosti (krome toho hlavniho-prstynky, fotograf, oznameni, kytka)...
Profilova fotka
my uz mame zamluveny misto obradu i hostiny a kapelu. jinak zatim nic, nechavam tomu (zatim) volnej prubeh a spis hledam inspiraci a cekam co me zaujme. nic zvlastniho asi ne- ono i ty letejici lampiony jsou dneska bezny ;-) a co planujete vy? rada se necham inspirovat
Profilova fotka
tak my máme zamluvený termín v kostele, zámeček, kde bude hostina a fotografku. Jinak zatím nic. Nejsem ani pevně rozhodnutá pro barvu svatby. Rozhoduju se mezi bílozelenou a bílo-šampaň. Strašně se mi líbí šampaň výzdoba tabule co mám v albu, ale mám strach, že to bude mdlé.
Profilova fotka
jee, ja taky uvazuju o zeleno bile,aůe nevim jestli by to emela ozivt jeste nejaka treti?? nevim, nevim. fotografa vlastne taky mame, kamarad se tim zivi, tak nam bude fotit, snad to bude dobry :-D
Profilova fotka
no já se nakonec rozhodnu až podle šatů...když budou bílé, tak výzdoba bude bílozelená a když šampaň, tak bude výzdoba šampaň. I když, teď mě tak napadá, že zeleno-šampaň taky nemusí vypadat špatně =-) A co šaty holky? Máte už nějaké vybrané?
Článek se načítá
Profilova fotka
nemam, porad jen okukuju ;-) ale zhruba vyhlidnutej styl ma, jen jsem zvedava, jak to na me bude vypadat =-) uvidime. od kdy planujete zacit zkouset saticky? nebo uz snad chodite? jo a zapomnela jsem- mam doma podvazek :-)
Profilova fotka
zatím jsem nikde na šaty nebyla. Plánuju to tak na prosinec a leden. To už budou všude nové kolekce x-)
Profilova fotka
jj, to bude super! uz se tesim na ty krasny satecky :-D
Profilova fotka
no, tak já mám spíš depku, jestli na takovou velrybu jako jsem já něco pěkného budou mít... :-(
Profilova fotka
neboj, urcite budou a hlavne neznam holku, ktera by vypadala ve svatebnich satech spatne- kazda nevesta je proste hezka, asi to delaj prave ty saty ;-) a hlavne do svatby jeste zhubnem,ne? ;-) zrovna vcera jsem byla na prvnim cviceni, tak jsem zvedava jak mi to pujde a hlavne jak dlouho mi to vydrzi :-)
Profilova fotka
halo halo, copak nikdo sem nechodi? jeste je casu dost, co? ;-) nebo snad nejake zmeny? :-)
Profilova fotka
u nás žádné změny. Jen jdu zítra zkoušet šaty
Profilova fotka
tak to zavidim, ja se jeste neodhodlala, tak dej potom vedet jak se ti to zdalo, pocity a tak ;-)
Profilova fotka
určitě ;-) Doufám, že mě ty babizny prodavačky moc nevyprudí. Jsou tady tím známé....ochota sama a protivné jak trn v zadku. 8-(
Profilova fotka
toho se prave bojim.. u nas takx nevypadaj zrovna mile, ale treba se pletu.. =-)
Profilova fotka
darrez, tak mám první zkoušení za sebou. Mrkni do alba ;-) mám vyfocené jen favoritky.
Profilova fotka
teeda,tobe to slusi ;-) a pro jaky si se rozhodla??je to asi tezky,co? :-)
Profilova fotka
ještě pro žádné. Mám v plánu prokouknout ještě Ostravu.
Profilova fotka
Ja uz mam asi vybrano, nakonec si pravdepodobne necham saty usit. typ, ktery se mi libi jsem asi taky uz nasla,ale stejne chci projit jeste salony, abych zjistila, jestli mi tenhle styl slusi a jaka barva bude nejlepsi ;-)
Profilova fotka
tak já jsem si všera šaty už vybrala a zaplatila zálohu. Mrkni do alba, jsou to ty poslední
Profilova fotka
krasny, moc ti slusi! ;-) takze uz tuhle starost mas z krku,zavidim .. :-)
Profilova fotka
no, já jsem se na to zkoušení tak těšila, až mě mrzelo, že jsem si vybrala v Ostravě hned v prvním. :-)
Profilova fotka
Ahojky, tak jsem sem po dlouhé době zavítala:-) Všechno to shrnu:-) Mám už vybrané šatečky a objednané do salonu... zatím na zkoušku, ale jsem do nich zamilovaná, tak věřím, že zkouška dopadne dobře...je ale dohodlá až na leden, kdy šaty teprve dorazí, to mi přijde tak akorát...Jinak svatbu máme bílo-modrou, hodně bílé a jen drobnosti do modra - já kytičku hortenzie s bílími růžemi, ženich modrou vázanku, na slavnostní tabuli převaha bíle, jemně modré svíčky ve skle a hortenzie ve skleněných vázičkách, dortík marcipánový s živým ovocem - borůvky a jahody na rozveselení... no a svatební hosty navádíme k modrým kravatám...to bude asi zajímavé, co se potom sejde... Svatba je na Červeném Hrádku http://www.zamek-cerveny-hradek.cz/im... ... Bude to poslední svatba ve 13:00, potom se zámek uzavře jen pro nás a v Rytířském sálu nám během focení vytvoří slavnostní tabuli, a pro svatebčany,aby se nenudili bude prohlídka zámku, než se dosyta vyfotíme...potom obídek cca od 14:30, u něj bude hrát pianista a bude hrát asi až do 17hod...následně ho vystřídá kapela a od romantiky přestoupíme k pořádnému večírku:-) No, a hostů máme zatím 70... Tak jsem se vypsala a budu se ptát: Kdy budete řešit fotografa a kapelu? nějak na to zatím nespěchám, protože mám pocit, že to nehoří..ale nevim, třebas už je čas:-)..svatební oznámení? originál z vlastní hlavy nebo dle nějaké standartní předlohy? těším se na nápady
1
2
14

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?