Svatba 27.8.2010

Ahojte nevěstinky, která z vás si vybrala stejné datum svatby jako já? Jak zvládáte předsvatební šílenství :-D?
1
2
Profilova fotka
jáááááá- ahojky:-) tak já pořád hledala kdo je na tom stejně a pořád nikdo:-) to je fajn že nejsem sama:-) a pročpak nejdeš pěkně k nám do srpna?:-):-) jinak ještě jednou zdravím
Profilova fotka
tak a já si tu budu povídat asi sama se sebou- není možný že na celým beremku jsem jediná s tímto datem:-D
Profilova fotka
alko nejsi sama, neboj se :-D
Profilova fotka
jéé to je super že mi sem někdo napsal:-) a jak jste na tom s přípravami?
Profilova fotka
vy se vdáváte v pátek?
Profilova fotka
jj:-)))
Profilova fotka
pročpak, nějaký význam??? to tak já to mám den po vás :-p
Profilova fotka
proc by význam? svatby se normalne konaji v pátek.. jinak u nas to je výrocí..:-)
Profilova fotka
přesně tak, Alko u nás je to taky výročí - přesně 6 let a 6 měsíců co jsme spolu a co se týče mě tak mi naopak vždycky přišlo úplně normální mít svatbu v pátek, spíš jsem se pak divila, že se tomu lidi diví :-D
Profilova fotka
taky jsme tu mely svatby klasicky v pátek a taky mi to prijde normalni, taky nevim co je na tom divného :-)) no mi budeme mit sice máálo ale rovný 2roky:-) tak aby se to líp pocítalo:-) jsem ráda ze tenhle datum vysel takhle hezky na pátek..kdyby to byla treba streda asi by to bylo horsi :-)
Profilova fotka
oživuju tohle téma.. holky kdepak vsechny jste?:-)
čauky děvčata, také se přidávám k tomu to datu!!! A ještě se přidávám k názoru, že pátek je prostě pátek a v sobotu už to není ono ;-) Toto datum jsem si vybrala v první řadě proto, že je to samozřejmě naše výročí a ještě k tomu desáté a když už se mi po těch letech konečně jakštakš povedlo příteli nacpat do hlavy, že máme výročí 27.8., tak to přece nebudu měnit 8-) Takže jsem si kdysi dávno vzala kalendář a hledala v jakém roce vychází toto datum na pátek a přála si ho mít jako svatební den. Datum je zamluvené, tak to vypadá, že to klapne :-D Má to někdo podobně?? :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
bublishe- máme to naprosto stejne, akorat ze nejsme spolu 10let:-) jinak oživuji toto téma, jelikož jsem zjistila že už by nás tu mělo být 17 a to uz je slusný pocet:-) Tak sup sup kde jste.-) a co vsechno máte?:-) uz se to docela blíží... x-)
alkapinka - to máš teda pravdu, uteče to jako voda a srpen je tady!! Moc toho ale pořád nemáme, jen zamluvený místo obřadu a hostiny, hudbu, fotografa, kamarádka nám bude dělat květiny, ale ještě jsem nevybrala, tento týden jdu teprve zamlouvat šaty a pak už jen mám koupené košíčky na koláčky a krabice na výslužky. Tak mi to teď příjde, že jsem nevěsta-lemra líná :-( a musim asi trošku máknout x-) japak jste na tom vy ostatní?? Doufám, že už všichni máte všechno zařízený a řešíte tak maximálně spodní prádlo a mě klepne :-D :-D
Profilova fotka
bublishe nejsi vubec lina:-) akorat si ted uzijes vic akce:-) ja uz se nudim.. vse mám:-) ale doufam ze te neklepne, ja jsem z tech postizených co to zarizujou rok a honem honem:-D:-D ja uz resim asi jen kde sehnat penize a od koho dort:-D:-D
Profilova fotka
juj uz to máme za 115 dní.. o uz je taky za chvilku :-N
Profilova fotka
alkapinka: jéé tak mně to přijde, že je to ještě za hóódně dlouho :-D nebýt skorotchýně, která furt plaší kvůli cukroví, tak ani pořádně nevím, kolik času zbývá :-)
Profilova fotka
pavlikce tak to más dobrý:-) u nas prave ze maji vsichni casu dost, a já uz bych tak ráda plasila:-)
já taky:)) 27.8.2010 na Štiříně:)
Profilova fotka
;-) tam se jedu podivat pristi tyden:-)
Profilova fotka
ahojda kočky, tak od zítra to máme přesně za tři měsíce....letí to neuvěřitelně, přijde mi jako kdyby to bylo včera když jsem si říkala...ještě 8, 7 pak půl roku... :-)
Ahoj holky, tak já se taky přídávám, máme stejný datuma svatba bude hradě Zvíkov :-D
Profilova fotka
kacitko: jj, ode dneška to máme za 3 .. :-) a já si to pořád tak nějak neuvědomuju .. :-D
fakt to dost letí, možná čas začít plašit :-D máte připravené deštníky, toto léto bude asi hóódně deštivý?!
Profilova fotka
jj jak je to pod stovkou nejak se to riti primo:-D jj ja jsem si svuj destnik znicela, a tak kdyz jsem kupovala novy tak jsem rovnou koupila lepsi co kdyby...tak aby se hodil:-D
Profilova fotka
proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? ... takže deštník má čas .. já pořád věřím, že bude hezky :-) i když vidět nevěstu s vykasanýma šatama ke kolenům a v bílých podkolenkách, jak skáče přes kaluže ... to má taky něco do sebe :-D loni nám to ukázala kamoška, které to vyloženě prochc..o ... a všichni jsme se u toho hrozně nasmáli ;-)
Profilova fotka
no jelikoz mam dost mohutny saty a obrad venku tak mi to tak vtipny neprijde.. pri predstave ze budu mit saty vyhrnutý az k "zadku" a nebo je mit naprosto durch a spinavy a v tom byt celou hostinu.. no teda nic moc.. bude hezky.. je to stoprocentni, zacne prset az v zari!:-))
alkapinka: kde budete mít tu slávu?? jestli se teda můžu zeptat :-)
Profilova fotka
na nových hradech:-) (jizni cechy) ale v parku:-) tak bych nerada byla presunuta dovnitr kdyz kuli tomu parku to chceme tam:-)) a i to bylo drazsi..:-))
Profilova fotka
tak uz se nám to blíží.. už máte hotovo?:-)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?