Svat. veletrh - hotel Atom

Víte holky někdo něco bližšího? Kdo tam bude vystavovat, vstupné a tak. Díky
1
2
Holky Ostravačky, nikdo tady nejde?
Jdu s kámoškou!!! 8-) :-)
Kaaaaaci, nevíš teda jak to je? Dík
Profilova fotka
Ahoj Tady je odkaz: svatebni-akce Loni jsem tam byla. Nebylo to špatné, lepší než loni v kulturáku, ale jen jsme koukali, protože jsme už všechno měli. :-)
Profilova fotka
...jo a jsou tam i fotky z loňska ;-)
Profilova fotka
já sice nejsem z Ostravy, ale s přítelem se tam pojedeme podívat:-)Spíš nás zajímají prstýnky, jinak všechno máme
Já se tam také chystám se sestrou, doufám,že to najdeme, jsme z daleka, tak holky žádná jiná nemáte s "Atomem" zkušenost?????
Profilova fotka
Hmm tak mi to smazali - ]-( ...tak když tak hoďte do vyhledávače na netu - svatební veleth hotel Atom Ostrava a tam to najdete ;-)
To jo, to jsme našla, ale ne nic o vstupném nebo vystavovatelích :-|
loni se platilo tusim 40,- a vstupenky se kazdou pulhodku losovaly o hodnotne ceny :-)
Profilova fotka
A ženy dostávaly při vstupu kytičku v květináčku :-)
Profilova fotka
už se nemůžu dočkat:-)až tam pojedu:-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Našla jsem doma starou vstupenku - jojo vstupné bylo jak píše lenajs 40,- Kč a našla jsem i program z loňska - nebudu jmenovat firmy, ale bylo tam 6 vystavovatelů s šatama, 2x cukrárna, 10x prsteny a šperky, 3x květinový servis, 2x hotely a restaurace, 3x doprava, 3x svatební cesty, 3x foto a video, 2x kosme a kadeřnictví atd - spodní prádlo, svatební oznámení, sv. dekorace, kouzelnice, létající lampiony. A ještě jsme tam dostali takovou knížečku (brožuru) "Svatební služby" :-) + to losování, líčení, módní přehlídka, ukázky vazeb kytic atd. Jo bylo to fajn :-)
a doplnuju, ze jsem si odtama donesla spoustu letaku a propagacnich materialu. takze kdo ma cas, urcite zajedte ;-)
chci presvedcit pritele, abychom tam zasli. Myslim, ze na strankach prstynku Retofy psali, ze je tam budou mit o 20% levnejsi. Tak si rikam, ze bychom si uz konecne mohli vybrat. Docela se mi jejich prstynky libi. Tak snad ho presvedcim. :-)
darkmadame: na ty slevy pozor, slyšela jsem, že to prodejci mají nastaveno tak, aby na slevě neprodělali - veletržní ceny nadsadí a dají "slevu". Ale asi záleží jak který prodejce. Chce si to zjistit ceny předem a na veletrhu porovnat - ale to je asi každému jasné :-)
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj všem .Mám dotaz. Kupoval si někdo na veletrhu prstýnky od firmy RETOFY, na veletrzích nabízejí slevu 20% a mě moc zajímá, jestli se tam musí složit jen záloha, nebo se musí celková suma na místě zaplatit. SPĚCHÁ MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
Profilova fotka
prosím o pomoc ahoj všem .Mám dotaz. Kupoval si někdo na veletrhu prstýnky od firmy RETOFY, na veletrzích nabízejí slevu 20% a mě moc zajímá, jestli se tam musí složit jen záloha, nebo se musí celková suma na místě zaplatit. SPĚCHÁ MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
měli by chtít jen zálohu
Profilova fotka
Ahoj vsechny zdravim. Tak jsem se vratila ze svatebniho velethu v hotelu atom. No listky jsem vyhrala vcera v radiu tak aspon neco :) Jinak teda jsem byla spis zklamana saticek tam bylo teda pozehnane oproti teda veletrhu Nevěsta. Prstýnky téměř to samé. Moc se mi tam líbila výzdova svatebního stolu byla teda perfektní. Ale s bižu jen jeden obchudek jeden na cukrovicko ale tam měli nádherné labuťky z marcipánu. Jinak teda líčili za pouhý manipulační poplatek .. což na nevěstě nebylo no teda nic moc až na to, že tam bylo víc těch svatebních salónů co vystavovali :)
Profilova fotka
Kiki a ma cenu tam chodit?
Profilova fotka
a kolik bylo normalne vstupne?
kami,jsem četla vstupné 50 či 60 a studenti 25...
kikinka.v: a na Nevěstě se líčilo za plnou cenu? Já naivně myslela, že na veletrhu se líčí zadarmo =-) :-|
Profilova fotka
na Neveste pokud vim cesali a licili zadarmiko- Otazka je, kolik cini v Atomu manipulcni poplatek...
Profilova fotka
No vstupne je 50 myslim ze za tu cenu nema cenu tam chodit teda dle mého meli tam zas hezké kvetiny ale nic mne tam nezaujalo jen pokud by nekdo chtel prstynky tak bych tam sla. Jinak jsem tam nevidela vubec nic uchvatneho :(. Na nevěstě se líčilo zadarmo a manipulační poplatek je 50 Kč (u stejné firmy jak na něvěstě). Jediné co je možná malinké plus je, že jsou lístky slosovatelné, ale když tam jsou už i lístky od rána jaká je pravděpodobnost , že vás vylosují, že :)
My máme studentskou slevu takže půjdeme :-) Ne to si dělám srandu, šli bychom i tak Minule prý bylo losování lístků každou hodinu
Profilova fotka
aha, tak myslim, ze o nic neprijdu a radeji si uziji odpoledne venku:)
Profilova fotka
To jo venku je krásně :). Myslela jsem, že by tam mohli zas být lampionky ale byli tam jen balony nafukovací. Jo našla jsem ještě jedno plus teda nebyli tam duchodci s trapnýma otázkama :)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?