Ročník 1979

Profilova fotka
Ahoj dámy, najdou se zde nevěsty nebo manželky narozené 1979? :-D
1
2
17
Profilova fotka
ahoj ... :-) jsem ročník 1979 a od 12.září manželka .... můžu se přidat??? :-D ;-)
Profilova fotka
ner, no tak jsme zatím dvě, ale snad tady nejsou jen mladé nevěstinky, ale i nějaké ty v našem (krásném) věku. My se brali taky v září, ale už loni. ;-)
Profilova fotka
jj....snad se to trošku rozroste :-) Všimla jsem si,ale až pak ,že jsi manželka zářijová loňská a já letošní :-)
Ahojky,i já jsem ročník 1979 a jsem již manželka od 25.7.08.Můžu mezi vás? :-)
Profilova fotka
Jasnačka. Vidím, že se to tady nakonec i rozhýbe. ;-)
Profilova fotka
ahoj petruszkaa, nerreidda a slunickosedmitec, já jsem se narodila v roce 1979, svatba byla 20.6.09, moc ráda bych se přidala k Vám!!! ;-) ;-) ;-)
Profilova fotka
Holky a jak jste na tom s detma?
Profilova fotka
Ahoj ve spolek ... se fakt rozrůstáme ;-) :-) peti: mi se o miminko pokoušíme od svatební noci....takže teprv dva měsíce....a pořád nic...a mi by jsme ho tak chtěli....navíc moje ségra má roční prďolku a je ůžasná.... :-) :-)
Profilova fotka
Ja prave porad nejak nechci, tak jestli nejsem divna...?
Profilova fotka
Ahoj já jsem taky ročník 1979 a budeme mít svatbu 23.7.2010.Máme už 8měsíční miminko tak to chceme završit ještě tou svatbou :-)
Profilova fotka
ahoj holky ;-) tak se taky hlásím! Jsem narozená 25.5.1979 a svatbu jsme měli 12.5.2009. Děti zatím nemáme - jen 5 letého kocoura :-D
Profilova fotka
petruszkaa: neboj, nejsi vůbec divná :-) teď je normální mít děti později!....
Článek se načítá
Profilova fotka
citruslady, gynekoložka mi to taky říkala, že je to ještě v normálu, že chci počkat, ale nějak v našem okolí se do toho pustili i mladší, což mě trochu děsí - já prostě na děti nikdy moc nebyla. Doma mám jedno věčné miminko - trochu štěká a je chlupaté. ;-)
Profilova fotka
citruslady, měli jste parádní svatbu... ;-) lucie, stejné šatičky, co jsi měla, jsem měla původně zamluvené. ;-)
Profilova fotka
petruszkaa ja vím myslim že jsme si psali, já holky mám skoro už 3letého kluka Aleška a o druhe se teď pokoušíme :-D taky si nemyslim že jsi divná, prostě to příjde samo :-p :-p :-p citruslady kocoura mám taky z daleké ameriky z Floridy má 5 let jakou máš rasu? britskou? můj je s něčím mixovaný je veliký tygrovaný všichni ho vychvalují ;-) ;-) ;-) ;-) prtinka máš suprovní přezdívku tak něco jako moje nové příjmení :-) a měsíční mimi je holčička či chlapeček? Přeju hodně štěstí se svatbičkou :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Profilova fotka
prtinka omlouvám se vypadlo mi 8měšíční :-N
Profilova fotka
petrus: já ti rozumím, moje kamarádky jsou taky všechny těhotné, takže si občas připadám taky trochu divně ;-) ...Jinak pejska bych moc chtěla, ale nemáme na něj čas, tak snad až budu na té mateřské :-D luci: kocoura mám obyčejného domácího, ale je taky velikej, rezato-bílej a tygrovanej :-) má 5kg a je to náš miláček - je strašnej mazel! Ale moje ségra si minulej týden koupila kotě ragdoll a to mě teda dostalo - je fakt nádherný!
Profilova fotka
petrus: díííííky moc ;-) však vy jste taky měli krásnou svatbu a ty šaty ti moc slušely!
Profilova fotka
luci, to víš, s mým počtem příspěvků tady, kdo si to má pamatovat :-D Ale o těch svatbách už nějak nemá smysl moc kecat, protože mi příjde, že jsem vdaná sto let, tak jsem zkusila založit tady něco pro nás třicítky. ;-) citruslady, já pracuji částečně doma nebo trávím dost času v autě, ale hafina to v pohodě zvládá, je naučená. A váží polovinu, co váš kocour - je to jorkšírka. ;-) A díky za pochvalu, ale ta vaše exotika...je to super. ;-)
Profilova fotka
peti: to je dobře, že jsi založila toto téma - něco takového mi tu právě chybělo! A teda tos mě pobavila, že váš pes váží o polovinu míň než náš kocour - to je dobrý! :-D Já bych právě chtěla velkýho psa a ten ti přece jen zabere víc času...Měla jsem ovčáka (ten vážil tolik co já :-D ), ale bohužel nám umřel....
Profilova fotka
lucie5779:ahoj a jakapak se jmenuješ?prtinková :-D :-D a kde jste měli svatbu?já pocházím ze severní moravy,jestli ti něco říká šilheřovice,bohumín tam jsem bydlela a pak ještě v Orlový. :-)
Profilova fotka
lucie5779:no tak už jsem si to našla v tvým profilu.Takže se teda jmenuješ Prdová?Taky jsme znala jednu Fojtíkovou Zuzanu a bydlela v šilheřovicích neznáš jí?
Profilova fotka
jéééé holky, já koukám, že jsme všechny z Moravy! ;-) Já teď teda už 6 let bydlím v Ústí nad Labem, ale jinak jsem z Přerova :-D .....
Profilova fotka
Právě jsem si říkala, že zkusím ještě toto téma (nějak jsem si zvykla sem občas nakouknout na beremese) a když nic, tak už sem chodit asi nebudu. Se zářijovkama 2008 jsme přesídlili na FB, ale je nás tam jen pár a v Brno a okolí už začínám být mimo, protože ty služby se mění. citrus, nám s manželem by se taky líbil asi větší pes, ale kvůli práci a tomu, že nemáme dům, ale jen byt, jsme volili něco malého a nestěžuju si - štěkat i hlídat umí jako ostatní psi. Navíc tě s ní všude pustí, takže chodí do restaurací, jezdí s námi na dovolené i hory. A jorci nelínají, což je další výhoda. :-D Jen je dost tvrdohlavá a tak mám strach, jak se bude tvářit až jednou příjde to mimi, aby nežárlila.
Profilova fotka
peti: jorkšíři jsou super - kámoška ho má - dají se dobře vycvičit, může ho klidně nechat doma a nebo ho brát všude sebou...To že nelíná ti fakt závidím! :-) My sice barák máme, ale nemáme čas...Když už si toho psa pořídím, tak se mu chci věnovat! Oba chodíme pozdě z práce a na nějakou procházku pak vůbec nemám náladu...Kocourovi to naštěstí nevadí - když nejsme doma, tak chrápe :-D
Profilova fotka
Já teda přesídlila do Prahy .Jsem tady už nějakej ten pátek asi 16 let.To je hrozný.A hlavně to že je mi 30 a táhne na 40 :-D :-D :-D :-p
Profilova fotka
citrus, to ti ten pejsek tu náladu tou procházkou právě zvedne. Já nevím, mně všichni říkají, že se ke mně york nehodí - asi mně tipují na pittbulla. prtinka, to jste se tam přestěhovali s vašima nebo jsi vylétla z hnízda tak hodně brzy?
Profilova fotka
petruszkaa:nene s našima,já měla 14 let tak jsem ještě dochodila 8 třídu a pak šupajdila na učňák.Ale jsem ráda že jsem tady jsou tady větší možnosti než na moravě..
Profilova fotka
jj prtinka Prdová hehehe :-D Šilheřovice znám, já jsem přímo z Opavy co to mimčo holka nebo kluk?? Svatba byla na zámku v Kravařích ;-) Zuzku Fojtíkovou neznám ale Fojtikových je dost jak jsem zjistila i Prdových :-D :-D :-D :-D :-D peti v poho, já vím ja taky pořád někam písu je toho moc, svatby jste holky měli úžasné a citruslady takovou originální paráda... a to koťatko to musí byt miloučke, to můj kocour ten by jen žral je to taky pěkný macek :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D jinak chválím založit téma pro nás 30 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) já teď na mateřské jsem si říkala mam po svatbě tak už to tu zabalím a jeden bezva pokec se tu objevil tak zůstanu ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Profilova fotka
Lucie:hele a neměla by ses jmenovat Prdavá?????To nic moc jméno co?No já to zase vyžrala už od narození Skoumalová(zkumavka,skoumalko co si vyzkoumala atd)to byl děs.Za rok se budu jmenovat Podubecká a to je pěkný.Já se vždycky bála co si vyvdám za příjmení a docela jsem to vychytala :-) mimčo máme kluka,je pěkně živej raubíř jeden.a co máte vy?
1
2
17

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?