Říjen 2009

Profilova fotka
Ahojky holky, doufám, že nás tady bude postupem času hodně a budeme si navzájem radit v přípravách. Hurá do toho
Profilova fotka
Ahoj Adélko89, určitě nás tu bude víc a víc.. jak jsi na tom s přípravama? Já se taky budu vdávat v říjnu, proto hurá do příspěvku :-D nejdřív jsme to měli naplánovaný na listopad, ale protože v restauraci, kterou jsme chtěli měli obsazeno, tak jsme to změnili a máme to v říjnu.. :-)
Profilova fotka
leni: tak to jsem rada, ze tu nejsem sama. No jako pripravena nejsem zatim vubec, dodelavame skoly, ja letos maturuju pritel pise diplomku, dodelava Mrg,takze mame starosti nad hlavu, ale verim, ze se to stihne zaridit v lete. nejake predstavy uz mam, svatba bude v ruzove barve, vime kde, v brzke dobe si pujdeme zarezervovat sal a kostel, taky chceme nekdy ted sehnat kameramana a fotografa a zbytek potom :-) . Nejakou dekoracku uz mam taky nakoupenou a prstynky, oznamka, menu, apod. to az v lete:) a co vy?
Profilova fotka
adelko: já dodělávám bakaláře.. v červnu bych měla mít státnice, pokud se k nim dostanu :-D - takže vaše starosti úplně chápu.. My máme zamluvený termín, restauraci, ubytování pro všechny, fotografku, předběžně video a napůl hudbu :-) ono se to nezdá, ale z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že jsme kvůli hostině přesouvali termín. Restaurace s penzionem je na náš bývalý termín obsazen, takže jsme to museli posunout. Fotografka mi dneska řekla, že jelikož oba s manželem fotí, tak má volno - jinak mají taky už v ten den nějakou akci či svatbu. Na matrice měli teda volno, takže to nebyl problém. A hudba? Tu máme napůl zamluvenou, protože nám budou hrát dva pánové. Jeden z nich už měl něco naplánováno, ale dá přednost nám a prý si na nás udělá určitě čas a s tím druhým pánem se musí domluvit, takže proto jenom napůl.. :-) Barvu budeme mít asi do žluta nebo oranžova, protože to bude na podzim, tak podzimní tématika ..
Profilova fotka
ja se porad bojim toho, ze se neco pos** a budeme to muset odlozit,proto se bojim i zarizovani a pritel jeste vic,ale snad se nejak domluvime a zacneme o vikendu zarizovat :-) . Jdu do hajan, zitra papa :-) jo a k te barva taky jsem chtela podzimni tematiku,ale nakonec sjem se rozhodla pro ruzovou, nechci moc barvy, spise vsechno bile, ruzove mam vyvazky, ubrousky a nejake dokoracni listky.
Profilova fotka
Tak dobrou noc.. a zítra papa ;-)
Profilova fotka
ahojky Leni :). Pribudou k nám ještě nějaké nevěsty?
Profilova fotka
Ahojky Áďo (můžu ti tak říkat? :-) ).. já myslím, že určitě k nám někdo přibude.. toho bych se nebála.. Jak se vede? Já dneska zase koukala na fotečky z příprav, nějak mě to láká sem pořád chodit a koukat :-) zase jsem se něčím nechala inspirovat.. Ten prcek na tvé fotce to je váš nebo "půjčený"? :-)
Profilova fotka
leni jasne :-) prcek je pujceny,konkretne muj bratranek :-) ale uz se tesim na vlastni :-) a vy? neplanujete rodinku? Jak dlouho jste spolu?
Profilova fotka
my jsme spolu dva roky a rodinku plánujeme později.. tak zhruba za 3-4 roky.. :-) a jak jste spolu dlouho vy? Už víte, kde budete mít obřad? Termín koukám máte na 3. ;-)
Profilova fotka
nene, jeste nemame obrad domluveny, to budeme domlouvat s knezem, verim, ze v nejblizsi dobe. 3.10.2009 se stanu manzelkou,pokud bude vsechno probihat tak,jak ma,no.... Ale verim, ze jo,snad se nic nepoto. my jsme spolu 5 let cca, zacali jsme spolu chodit asi kdyz mi bylo 14 let ale znas to peberta, Mirkovi bylo tehdy 17-18 a navic jsem byla jeho prvni holka,takze zacatky byly takove pomale,ale krasne (11pusa za mesic a pod :-D )
Profilova fotka
neboj, všechno dobře dopadne a tvůj sen už bude skutečnost :) .. njn, v tam mladém věku jsou ty začátky přece jenom jiné, ale i přesto krásné, ne? :-)
Profilova fotka
jojo, bylo to krasne, takove nevinne, vis jak ? :-) to jsem se vzdycky tesila,az budu mit ten svatek,narozeniny, nebo az budou Vanoce na tu pusu :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
tak teďka už je to jiné, když se budete brát.. já mám sice zkouškový, ale zároveň si užívám i ty přípravy.. zrovna teď koukám na jedny super stránky.. :-) pro inspiraci jako vyšité.. pomalu mne začíná bavit to vymýšlení takových těch kravinek a blbůstek na stůl, atd. :-D
Profilova fotka
posli mi prosim odkaz :-) ja na to cucim porad uz rok :-) jj, zkouskove s tim se taky potykame mj ma zitra nejakou silenou zkousku ale pracuje a pri praci studuje prezencne,takze skolu absolutne nestiha a ovjevuje se tam pouze na zkousky,tak se modlim,aby to zitra vyslo...
Profilova fotka
áďo, pošlu ti odkaz na IP jo? je fakt super.. já jsem si v tom našla dost věcí, které bych si třeba upravila a udělala třeba sama nebo si objednám nějaké věci :)
Profilova fotka
Ahojky Leni, vis co mě ještě napadlo? tak jsem přemýšlela nad počasím, nebojíte se, že vám bude pršet? Jako kdyby to mělo být to štěstí, tak klidně v těch svatebních šatech do louže stoupnu :-N
Profilova fotka
počasí? to nevíš nikdy, jaké bude.. můžeš mít svatbu v létě a zrovna může v tvůj den D pršet.. a naopak jsme loni byli na svatbě kamarádovi (12.10.08) a měl nááádherný den. Já byla na terase jen v sukni a kr.rukávu a bylo mi teplo :-) ono když ti prší na svatbě, tak co jinýho zmůžeš? Tak se aspoň uklidňuješ tím, že je to štěstí - ale upřímně je to jen zoufalost :-D já o tom nepřemýšlím, jestli bude pršet nebo ne.. jenom si koupím nějakej pěknej velkej deštník, abych měla třeba když půjdem někam nebo na fotky případně..
Profilova fotka
jj, to je dobry napad, videla jsem nadherne fotecky ze svatby,na ktere jim prselo cely den,novomanzele meli ruzne fotky jako odraz v louzi, kapky se tak nadherne vyjimaly, fakt moc hezke.
Profilova fotka
..tak co jiného ti zbude?! Když bude pršet, tak musíš mít nějaký deštník a když už se s ním budeš fotit, tak aby ladil k šatům a třeba k barvě kytky :-) Ty si nebyla ve škole (že si ráno ještě psala)? :-D já se zase učím, ale teď si momentálně dávám pauzu a huráá se kouknout na beremese :-)
Profilova fotka
no jako jeste jsem tu variantu s destnikem nejak neresila, vis proto ten "dobry napad" :-) ve skole jsem byla, psala jsem o prestavce :-).
Profilova fotka
já jsem právě přemýšlela, jak bysme to udělali, pokud by pršelo - jediné, co mne napadlo byl deštník :-D Jsem si říkala, jestli si neměla relaxační volno dneska, ale tys to stihla i o přestávce :-) Příští týden jdu s kamarádkou (jdu jí za svědka) zkoušet šaty - bude se vdávat v srpnu, tak se rovnou koukni i já po nějakých - jen tak orientačně.. jo, a jak ses mě ptala, jestli si budu kupovat šaty nebo půjčovat, tak asi půjčovat, protože oni mi to upraví přímo na tělo, pokud nějaké detaily nebudou sedět :)
Profilova fotka
jo, to je pravda, ja bych si je strasne rada koupila, ale bojim se toho, jsem v techto vecech trochu konzervativni...
Profilova fotka
ono, když si je koupíš a chceš si je na památku nechat, tak proč ne? O nic přeci nejde.. :-) ale pokud si je chceš koupit a nechceš si je nechat, tak je můžeš prodat do jiného salonu, pokud je budou chtít.. záleží na tom, co chceš.. já si je kupovat nebudu, protože bych nevěděla co s nima a někam na ples je využít nemůžu :-D
Profilova fotka
ja bych je poté prodala bud do salonu nebo tady v bazarku,ale bojim se toho nakup. Na druhou stranu si rikam, kdyz se mi nabizi moznost koupi satu za cenu pujcovneho,proc toho nevyuzit...
Profilova fotka
áďo, tak neváhej a kup si je :-) jak je dneska? Já mám po dvou zkouškách, jednu sem zvládla, ale druhou asi ne.. tento víkend bych chtěla s Tomem zkouknout oznámení a třeba aj prstýnky - jaký typ by se nám líbil, abysme věděli, jak moc máme máknout a šetřit :-) Tom přiveze i katalogy kuchyní, tak budem o víkendu vybírat, jakou si necháme udělat.. docela se na to všechno těším.. měj se hezky a pěknej víkend ;-)
Profilova fotka
AhojkyLeni. x-) Mirek vcera jednu zkousku neudelal a pred chvili prijel z prace... Ma blbou naladu ale verim,ze se to zlepsi. S moji budouci svagrovou, moji segrou a kamaradkou jsme se bavili o fotkach a videu. No a moje skvela svagrinka si vzpomnela, ze muj budouci svagr (orientujes se jeste? :-D ) ma kamarada,ktery se chysta studovat film a fotografii a mohl by nam to nafotit i natocit. Uz natocil jeden skvely kratky film a fakt to s tim umi,tak to bychom meli zmaknute,snad to vyjde. Oznamka a prstynky jsme uz taky trosku resili, divali jsme se na typy,jak rikas. Je dobre to resit dopredu,aspon budem vedet co kolik stoji. No a s bydlenim to u nas bude jeste sranda, nemame vlastni byt, budeme ho kupovat az po svatbe,protoze bychom to do svatby nestihli a navic mame stavebni sporeni, ktere chceme vyuzit no a statni prispevek dostaneme az vlasne v po Novem roce 2010, no takze budeme jeste toho pul roku v podnajmu :-). Kdy budete cca rozesilat oznameni?
Profilova fotka
Ahoj Áďo, to víš, že se orientuju a každopádně byste to měli dobré s tím fotografem a videem :-) Kdy budem rozesílat pozvánky? Vidím to tak 2-3 měsíce před svatbou.. Jinak teď píšu z chalupy a dneska se asi kouknem na oznámka.. dám pak vědět, jak jsme s výběrem dopadli :-D su sama zvědavá.. tak zatím pa
Profilova fotka
Ahoj Leni, tak jak dopadl vyber oznameni? My jsme nikde o vikendu nebyla (zkouskove :-| ) tak jsme se povalovali u PC teda ja, Mirek se učil :). Dnes mi odjizdi na 14 dnu do Brna,takze budu nejspis smutnit :-( . Jinak jsem psala tomu foto/kameramanovi a rikal,ze foti, ale kameru,ze nedela, ze nema potrebne vybaveni, mozna do rijna si to jeste rozmysli, ale kazdopadne mame aspon fotografa. :-N
Profilova fotka
ahoj holky :-) byla jsem pozadana o ruku. jeste ted nemame termin, ale zjistila jsem, ze na jednom krasnem miste, kde se nam to libilo, maji volky termin az 10.10 :-p ale bojim se, ze bude hnusne a zima a mne se strasne nelibi takove ty kozesiny :-N
Profilova fotka
je tu nekdo z vas z Prahy? :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?