Pozvání na naší svatbu

Profilova fotka
Holky, už jsem psala tady v nějaké diskuzi, že se budu vdávat v televizi. Pokud byste měla některá čas a chuť se jít vystavit taky do televize, budu jedině ráda. Svatba bude 13.2.2006 (pondělí) ve 12,00 v Praze. Jelikož je to takhle v týdnu, najde si čas málokdo z rodiny, bude nás málo. :-( Lidé ze štábu by uvítali lidí víc, proto jestli byste se některá chtěla přijít podívat, napište mi do IP, pošlu Vám info. ;-)
1
2
14
Profilova fotka
A nemohla bys něco víc napsat sem? Já o tom nic nevím! A docela mě to zajímá. Do Prahy se teda nedostanu, ale jsem zvědavá, co a jak... ;-)
Profilova fotka
Když já nechci mít pak problém se správcem, abych třeba nedělala reklamu, víš... :-S
Profilova fotka
Ahojky, souhlasim s honzinou, take jsem vcelku zvedava o jakou akci jde:)
Profilova fotka
Lastunicorn - myslíš, že by to byla reklama? Když nenapíšeš konkrétní údaje, taky by to snad vadit nemělo, ne?
Profilova fotka
Dobře, nebudu jmenovat konkrétně. Takže: Není to svatba roku ani nic podobnýho. Je to prostě tak, že se v televizi každý měsíc vezme jeden "normální" pár a jeden ze známých osobností. Natáčet budou celý náš svatební den, po sestříhání to bude v hlavním vysílacím čase. Příjezd na obřad by měl být min. 11,30. Za svědky nám půjdou nějaké známé osobonosti. Budu potřebovat akorát potvrzení účasti (co nejdřív) abych zajistila místo ve studiu. Jestli na to některá máte náturu a chcete se podívat, jak to vypadá v TV, napište.... Jelikož je to takhle v týdnu, a máme pouze hrstku (za to ale pořádných) známých a přátel, ptám se Vás, jestli si nechcete spestřit jedno pondělní dopoledne. Není to škemrání (honzi- víceméně je jim jedno, jestli budeme mít pouze svědky nebo třista lidí - přizpůsobí se, ale uvítali by těch lidí víc, to je jasný), jen nabídka. ;-)
Profilova fotka
Nemas tuto nabidku ze svatebniho salonu v Bustehrade? Nam totiz neco podobneho (stejneho?) taky nabizeli, kdyz jsem si tam byla pro saty...pritel malem omdlel, kdyz to z te pani vypadlo :-D ...Do televize by nesel ani omylem. :-)
Profilova fotka
lastunicorn dneska jsem cetla rozhovor s Veronikou Zilkovou nejaky rozhovor, kde mluvila o tomto porade. Bude to uvadet se svoji dcerou :-) a mluvila tam i o vas, jaky jste mily par :-) Tak to se na to budu divat. HOdne stesti!
¨v televizi to bude toho 13.2.2006?
Ahoj, a v tech 12 (11:30) to bude na nejakym civilizovanym obradnim miste ;), nebo nekde v ty televizi? Pokud to bude nekde v obradni sini, tak se klidne prijdu podivat, ale bloudit po televizi se mi nechce :) Jinak myslim, ze to neni nejaka moc reklama, ostatne neinzerujes zadnou firmu ani Tvoje akce nekonkuruje jinym firmam zde inzerujicim, takze by snad adminove mohli primhourit oko (pripadne se taky prijit podivat :))
ovecko, kde jsi to cetla? Posli mi to kdyztak do IP :-)
Profilova fotka
ovecka_zuzka: Jééé, já bych si to taky přečetla, díky ;-) lasturciom : škoda, že je to až v Praze, jinak bych zašla :-(
Profilova fotka
Holky, tuto nabídku tady poskytla holčina, která to musela odmítnout - protože jí to neprošlo u drahé polovičky a já jsem to řekla doma, že si tady píšeme a co se chystá v TV - a moje polovička řekla, že se mu to líbí, takže jsme paní Stoklasové zavolali do Buštěhradu. Sháněli někoho na leden, a když jsme jí zavolali, tak už na leden někoho měli. Ale napsali si nás na únor. ;-) Včera se bral první pár a nás to teprve čeká. První pár uvidíte 22.1. na té televizi od 21 hod. My se bereme 13.2., ale než to sestříhají, tak bude 19.2., kdy to všichni budete moct vidět... Obřad samotný se koná v televizi, musíme teda zaplatit na Pražské matrice poplatek... Ovecko_zuzko - my jsme bohužel druhý pár, ti hezcí a milí jsou v lednu... 8-)
Článek se načítá
ahojky Alčo, už se těším:o)))) Dneska na ICQ nebudu, neboť bych asi nic neudělala :-D , včera su kecala ještě s spolužačkama ze střední a s kámošem z Austrálie a fakt jsem nestíhala a musím udělat rozpis do restauračky a příští týden tam zajedeme :-D Sem po očku ale juknu, tak tu buď.
Profilova fotka
lastunicorn - vy jste urcite taky hezcí a milí :-))))) alcakv, zirafka105 - cetla jsem to v TV programu, myslím, že se to jmenuje Týdeník Televize. Snad to není reklama, tak to sem můžu napsat :-)
Profilova fotka
doplnuji ovecku, maji i stranky na netu a odkaz je: http://www.televize.cz/scripts/detail... (snad mi projde :-)
Profilova fotka
lastunicorn:mohla bych se ti na tu svatbu přijít taky podívat?My o té svatbě v Tv taky uvažujeme.Napiš mi do IP.Díky.
Profilova fotka
qualka: určitě přijď, aspoň se podíváš, "do čeho bys šla" , ale musíš se rozhodovat rychle, protože zájemců je moc moc...! :-)
Profilova fotka
No já jsem si volala do Buštěhradu a řekli mi,že mají na červenec ještě volno.Kolik je prosímtě natáčecích dnů?
Profilova fotka
Lastunicorn, děkuji za odkaz! :-)
Profilova fotka
qualka: měl by být pouze jeden. Od 7,00 do odpoledne (část hostiny) - ten den, kdy se budete brát.
Profilova fotka
A co bude potom, po nataceni, to tam osirite nekde? A kde bude ta hostina? Docela bych sla ...
Tak to teda koukám, můžeš mi taky poslat odkaz?
Profilova fotka
Holky, včera jsem se byla domluvit předběžně s p. Žilkovou a Agátou na scénáři, a zatím to vypadá, že budeme natáčet den předtím spíš rozlučku se svobodou a pak vlastně v pondělí tu svatbu. Po obřadu pak (milli) pojedeme do Ostrova na hostinu (asi 8 lidí :-D - pouze rodina) bez kamer. Tim to hasne. Domluvili jsme se, že když tam nebudeme mít na obřadu naše kamarády a známé, že se to dá ještě nějak zařídit. Takže nabídka stále platí, ale holky, opravdu to potřebuju vědět (dám vám čas do konce týdne ;-) ) ZÁVAZNĚ, abych zajistila místa. Na Barrandově byste musely být už v 9,30 (13.2.). Dozvíte se tam organizační věci a možná si prohlídnete trochu zákulisí. Počítejte s "koncem" cca 14,00. My tam dorazíme krátce po 10,00 hod.
Profilova fotka
lastunicom: jak bude ta rozlučka předtím probíhat, to tam bude rodina a kamarádi a vše se to bude natáčet, no to vám nezávidim, nechtěla bych,aby mě národi viděl v alkoholickém opojení , myslíš, že si to užijete? Nebo to bude jen formálně? Si to neumim nějak představit :-)
Profilova fotka
alcakv: snad se podaří Agátě najít nějaký podnik, kde "trochu" zapaříme... nemůžu vám nic podrobnýho prozradit. Ať máte nějaký překvápko... Já se umim bavit i bez alkoholu, i když budeme mít určitě něco k pití... Užijeme si to určitě úplně suprově - tak, že na to nikdy nezapomeneme... Bude to děsná legrace!!! Už se strašně těšim! Něco z toho natáčet budou. ;-) tak to pak uvidíte v TV...
Profilova fotka
lastunicom : tak to jo, tak hlavně ať to dopadne OK ;-)
Profilova fotka
Tak jsem včera večer viděla první upoutávku na tento pořad - v té ukázce byli ti vaši "předchůdci". :-D No, vypadá to moc zajímavě, tak už jsem na to moc zvědavá! A vás - Lastunicorn - ale víc, to je jasný!!! Jsem s tebou a držím palce!!! :-) ;-)
Profilova fotka
honzino: :o))))) my jsme to taky viděli, dokonce jsme už paní nevěstu potkali na matrice v Praze. Je to moc milá a hezká holčina. Už se těšíme na neděli, budem sledovat co nás čeká... Moc děkuju! :-)
Profilova fotka
Hele a co všechno vám určuje TV. Můžete jim do toho mluvit, radí se s váma co a jak byste chtěli? Co třeba šaty, kytka, dekorace, ... můžete si vybrat nebo musíte přijmou to, co vám oni dají?
Profilova fotka
Pořád se nás na něco ptají... co bysme, jak bysme, a jestli tohle, nebo tohle... JSOU TO VŠICHNI ZLATÍČKA!!! Vycházejí nám vstříc jak to jen jde... Jak z Novy, tak z Buštěhradu... Šaty jsme vybírali společně /jelikož mám velikost 50, tak je to trochu problém/ - a vybrali suprově (myslim), kytku ještě vůbec nevim a dekorace bude od Novy. V tom studiu se toho asi moc dělat nemůže, to já nevim, to už snad udělají sami. Ještě zařizovat tohle, tak už nevim... :-S
1
2
14

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?