Potřebuji poradit!!! poradíte který prstýnek??

Profilova fotka
Tak nevěstinky, které jste online! Prosím prosím potřebují malinko Váš názor..., po práci dnes cca po 16.30 hod jdeme již vybrat konečný prstýnek, ale nevím, pořád který..mám poslední čtyři! co myslíte Vy? Který??? Moc času nezbývá! Děkujiiiiiiiiii :-) Já jsem zatím pro ten 2 a 3 !
číslo 3. Jemné a velmi hezké
mne sa najviac páči č.2
Tak za mě 2 a 4...trojka je pekna ale nejsem moc pro mat.....u jednicky se mi nelibi kosoctverce...ale u 4 bacha na to ze pry kdyz jsou kaminky kolem dokola nejde u prstynku menit velikost coz si myslim ze je blbost ale upozornilo me na to hodne lidi...
Profilova fotka
ja bych si je vsechny zkusila na ruce a vybrala podle toho jak na ruce vypadaji. Takhle jsem vybirala i ten svuj. Zjistis tak, co tve ruce slusi. Nekomu slusi jemnejsi a tenci, nekomu naopak vyraznejsi a silnejsi prstynky.. zalezi jaky mas tvar ruky, prstu, kloubu, tvar nehtu. Proste ke kazde ruce se hodi neco jineho. Kdyz si nebudes jista, tak si je vyfot na ruce a podivej se jak to vypada. Taky zalezi jestli snubni prstynek budes nosit na stejnem prste jako zasnubni - pokud ano, tak by se mely k sobe hodit.
Profilova fotka
Taky 2 nebo 3, ale asi spíš 3. Na místě bych se prostě rozhodla srdcem :-)
Profilova fotka
@zmaldik 2 a 3, ale víc 3, jak už tu psala krizecek jemné a hezké:) jsem pro 3
Profilova fotka
Mně se nejvíce líbí č.2, je to podobné našemu vítězi :-) jednoduché, hezké, ale chce to fakt zkusit, nám se třeba nelíbily na ruce prstýnky typu č.1 s okrajem do kulata, líbily se nám širší a s rovným okrajem, ale fakt zkusit, my zkoušeli snad 20 druhů :-) a našli favorita a do té doby by mě nenapadlo, že budu mít kombinaci bílého a červeného zlata.
Profilova fotka
Za mě 2 a 4 (v pořadí podle malého náhledu v řadě)
Profilova fotka
Mně se nejvíc líbí prstýnky č. 2 !!!!!!!
Profilova fotka
Mně se taky nejvíc líbí dvojka :)
Profilova fotka
Za mě 2 :-) Případně ještě 4.
Hlasuju pro trojku.
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem za dvojku
Profilova fotka
asi už pozdě, ale já bych byla pro mat, máme lesklé a na nich je vidět každej škrábaneček:-(
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?