Plzeň 2010

Profilova fotka
Ahoj, budu se vdávat 10.10.2010 v Plzni. Je tu nějaká nevěsta, která do toho praští taky tento rok?
1
2
21
Ahoj, já se budu vdávat 12.6.2010 na Zámku ve Štěnovicích.
Profilova fotka
Ahoj, my jsme přemýšleli, že bychom se vzali doma na statku u našich. Snad to půjde.
Čauky, tak mě to čeká 14.8.2010 na zámku v Manětíně :-)
Profilova fotka
To jsem ráda, že tu nejsem sama. A co už máte připraveno? Já abych pravdu řekla, tak nic. Jen ženicha :-D
No my už to rozjeli a vše podstatné - místo, hostina,foto, amera, veterán, hudba už je zamluveno. Za dva týdny začne maraton šaty :-) Teď jsem se trochu zděsila, když koukám, jak strašně se zdražovalo zlato a prstýnky, co se nám íbily vylezli o víc jak 5 tisíc :-(((
Profilova fotka
A šaty si budeš vybírat v Klatovech nebo v Plzni?
Ahoj holky, já oběhla v Plzni asi všechny solóny na šaty a nejvíc se mi líbí Orchidea. Jinak tedy ve velikosti 34 nebo 36 žádný velký výběr:-( A jinak máme zařízený obřad, místo na hostinu, fotografa a kapelu a teď se chystáme na prstýnky a oznámení ;-)
Profilova fotka
Já zatim byla v Ornele, LadyS a Nikkol. A jedině v Nikkol se mi líbily nějaké šaty. Jinde mi přišly hrozně " jetý" . Možná mám vybráno, ale nechci to uspěchat.
Ahoj holky, omlouvám se že se vtírám :-N Já už mám svatbu za sebou, ale chci Vám popřát ať se přípravy a pak hlavně den D daří a vydaří na 1* janusek - my jsme taky měli obřad na zámku ve Štěnovicích a máte se opravdu na co těšit x-)
Profilova fotka
ahoj holky:mrkněte na nevěsty v plzni II - chodíme na kafíčka, tak by ste se mohli přidat a vyzvědět rady a kontakty :-)
Já jedu na velké zkoušení po pražských salonech. Uděláme si s mamkou super víkend. :-)
stychovi: Taky se chystám do Prahy, tak pak dej vědět jak jsi byla úspěšná a co bys mohla doporučit:-)
Článek se načítá
Doporučuji sledovat výprodeje starších kolekcí, sehnala jsem v Ornele super šaty za 800 Kč :-D
ahojky holky, tak ja se k vam pridam, termin zatim nemame ale chteli bychom nekdy letos:-) tak kde to planujete?
Profilova fotka
stychovi: tak jaké bylo zkoušení v praze? Dojeli jste tam vůbec přes ten sníh?
Profilova fotka
Ahoj, je u vás něco novýho? My jsme vybrali prstýnky. Už se děsně těším až ho budu nosit. :-)
Holky, nevíte prosím kde sehnat stužky na vývazky? Bílé a fialové. Byla jsem ve františkánské a je to bída :-(
Profilova fotka
Tam nemají? Já tam dneska byla a viděla jsem je tam, nebo si objednej přes internet.
jappa: tak to možná dostali zboží, byla jsem tam v pondělí a měli jen bílé. Díky, zkusím se tam po práci stavit.
Profilova fotka
jo, ale ta fialová byla docela tmavá, jestli měli světlou to nevím. jinak můžeš objednat u stoklasy na netu.
Profilova fotka
Nazdárek, já si objednávala stužky na vývazky na www.svatebni-dekorace.cz. Balíček poslali do 2 dnů. Budu se vdávat 12.6.2010 v Meditační zahradě v Plzni. Zatím máme zamluvenou tu zahradu a matriku, restauraci, kapelu a fotografa. Postupně si připravuji věcičky, které se mi budou hodit (...můžete juknout do albíčka). Ale hlavně se těším, až se půjdu podívat na nějaké šatičky... ;-)
ificka : To už by jsi měla na šaty pomalu vyrazit co?
ificka: My to máme taky 12.6.2010. Kde budete mít hostinu? My máme zamluvený Parkhotel, ale koukáme po něčem lacinějším.
Profilova fotka
buli: Na šaty se půjdu podívat ve středu, tak dám potom vědět ;-) janusek: My máme zamluvenou restatraci U Špalíka v Trnové (jsme z Plzně severu), taky nic moc levnýno, ale zato je to moc hezká restaurace. :-)
janusek: Ahoj, čtu tvůj příspěvěk. Byly jsem někdy v září v Parkhotelu a měli jsme zájem o datum 12.6.:-) bohužel obsazeno :-) Obřad jsme posunuli a hostinu máme 19.6. v Parkhotelu. Tak ať se vydaří
Profilova fotka
Nazdárek, tak mám vybraný šaty. Hned jak budu mít čas, tak dám fotky do alba. :-)
Profilova fotka
ificka: tak to jsi rychlík. A kde jsi si vybrala? Já se pořád rozmýšlím mezi dvěma. A ještě k tomu jsem si všimla, že jim přišly ještě nejaký nový šaty. Tak se půjdu v sobotu mrknout a znova ozkouším a definitivně se rozhodnu. Aspoň že jsou ty dvoje šaty z jednoho salonu, jinak bych se uběhala. :-D
Profilova fotka
jappa: Vybrala jsem si salonu Michelle na náměstí. Paní je tam moc ochotná. Já moc na výběr neměla mám velikost 44 - takže žádná modelka. Ale šaty mi padnou a nemusí se nijak upravovat. ;-)
Profilova fotka
Tak už jsem se rozmyslela které šaty to budou a šla jsem zaplatit zálohu. Ale co čert nechtěl. Přišly jim zase nový šaty a jsou božský. A tak opět váhám a nevím které. Proč jich nemůžou mít aspoň o polovinu mín? :-D To bych se snad dokázala rozhodnout. Ten můj říkal, že ze mě do svatby zešediví.
Profilova fotka
Tady je nějak mrtvo.... 8-( Dneska jsme si byli objednat prstýnky ve zlatnictví Fischer. Vyrobí nám je na zakázku. Dodali jsme nějaké zlato a prstýnky budou stát kolem 7000,- (můj bude s 1 briliantem). Normálně by stály asi 13000. Budou zkombinovány ze žlutého a bílého zlata. Už se moc těšíme.... 8-)
1
2
21

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?