Otci zemřel bratr, máme přesunout svatbu?

Profilova fotka
mám dotaz - svatba je 15.6. ALe dnes máme úmrtí v rodině - mýho otce brat. Na základě toho jsem hned zrušili rozlučku se svobodou, která se měla konat tuto SO. Ale co svatba? máme ji rušit, respektive přesunout???
Profilova fotka
Ne. Podruhé až by se blížil termín, tak by se celá rodina (a hlavně vy) trnula co se stane tentokrát. Všichni to jistě pochopí, že nejde jen tak přesunou svatbu a bude to třeba nakonec příjemné rozveselení..
Profilova fotka
Je to sice smutná událost, ale také bych asi neměnila termín svatby s kterým už určitě všichni počítají.. Jen nevím, jestli to zvládne tvůj taťka.. Svatbu a úmrtí svého bratra.. :-|
Profilova fotka
Taky myslím že ne...Strejda by určitě nechtěl,aby se všechno rušilo,bude tam s váma a navíc jak píše @kercitka podruhé byste měli strach co se zase stane...
Je to smutné, ale nepřesouvala bych to. Ale záleží samozřejmě na vás, přeju hodně síly a hlavně, ať si to i tak, pokud bude svatba užije.
Nerušila bych ze tří důvodů: - třeba přijde tvůj otec aspoň na chvilku na jiné myšlenky - každý musí pochopit, že zrušit svatbu necelých čtrnáct dní předem není jenom tak - jak vy, tak svatebčani se určitě těšíte, tak bych nekazila svatbu ani sobě, ani jim Takový je prostě život. Přicházejí jak dobré, tak zlé věci. Když nemůže člověk kvůli těm dobrým odložit ty zlé, tak proč odkládat ty dobré kvůli těm zlým?
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?