Oblíbené fotky na beremku

Profilova fotka
Máte nějakou oblíbenou fotku ke které se rádi vracíte? já jich mám hodně, vzpomněla jsem si třeba na tuto: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Profilova fotka
tahle taky nemá chybu: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Profilova fotka
:-D ta druha je dobra, za tu by se ani Streit nestydel ...
Profilova fotka
Holky... oblíbený máme přece každý ty svoje, ne? :-D Např.: http://www.beremese.cz/album/view.php... http://www.beremese.cz/album/view.php...
Mně se hrozně moc líbila jedna nevěsta - i jsem jí psala gratulaci, ačkoliv ji moc neznám : http://www.beremese.cz/album/view.php... http://www.beremese.cz/album/view.php... Prostě krásnej pár. Na tyhle se ráda koukám, takhle nějak to budeme mít taky. Jsem podobný typ jako nevěsta, jsme oba mladí, vše chceme pěkné, přirozené, nenásilné, čisté... Tohle album je moje oblíbené :-)
Překársných fotek je tu tolik, že se snad ani nedá vybrat :-)....ale mám tu jednu mojí favoritku. Z té fotky sálá tolik štěstí, že když jsem jí viděla před těmi dvěmi lety poprvé, tak se mi chtělo dojetím úplně brečet http://www.beremese.cz/_gallery/25672... x-)
Profilova fotka
Allegria: Kaspi to určitě potěší, písnu jí. Včera jsi v diskusi ANKETA bojovala i za ni ;-)
krasnych fotek je tu fura fura neda se vybrat :-)
Milada: já akorát nemám ráda vševědoucí blbky 8-) a mám ráda přirozené a čisté věci a lidi, co ze sebe nedělají to co nejsou - takovou chci svatbu a tak chcem s manželem taky žít... ;-)
Profilova fotka
Tak to máme společný :-) Kaspi má radost, že se ti její fotky líbí ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?