Nevěsty z dubna 2006

Profilova fotka
Holky naše téma byla zřejmě zrušená.
1
2
69
Profilova fotka
Tak vás vítám v nově založené jsem z toho moc smutná, nechápu jak to. :-(
ahoooj jakto? teď jsem v šoku
Profilova fotka
To je teda škoda. Od rána mi tyhle stránky nešly, až teď. mám to jak drogu a když nejdou jsem pěkně protivná. Tak ještě 22dní a je to. Včera sem byla na solárku a mají mě tam česat i malovat, ale paní na malování si zlomila nohu, tak možná budu hledat jinou, tak sem zvědavá, co se ještě pos.. Ještě, že kadeřnice je zatím v pohodě.
Profilova fotka
Ahoj no já nechápu proč zrovna naše je smazaná- měly bychom dát vědět bobovi. :-(
Profilova fotka
leni, bylo tam moc stránek. V takových případech jsou mazána a holky si založí nové1,2,3,... chápeš? Takže budeme psát v tomto, ju? :-)
holky, zítra už je dubééééén
Holky, to me tedy opravdu mrzi. Napsaly jsme tady 100 stranek, vlastne vy jste napsaly a ted mame se vsim zacinat znova? To me tedy opravdu moc stve. ]-( No co se da delat, budem si muset pomoci sami. Ja uz na to ale moc casu nemam. Dneska to mam za 8 dni. Vy jeste stihnete napsat roman. Zdravim vsechny..
Profilova fotka
Mě to šlo jen ráno a tak jsem vás tu pozdravila a Teď když jsem se sem dostala, tak čumím jak pé...o..To je hrozný - tolik příspěvků je pryč.
No, me to neslo vubec. Rikala jsem si, ze mam neco s internetem, to se totiz docela casto stava. No, ale ted koukam a vsechno je pryc. :-(
Profilova fotka
Ahojte všechny, no co se dá dělat - vítej nová témo a snad bude mít takovou návštěvnost jakou měla předtím.Holky, nevím co je s Kalerat- mám o ní strach.Nevíte něco včera jsem ji pořád psala má vypl i icq a včera mi jen napsal její přítel že ji pustí na pc pozděj, protože na něm pracuje, bojím se, co jí našli. :-( Já pak šla už spát, nevíte něco?
Profilova fotka
leni, nic nevím. Ona šla na nějakou kontrolu?
Profilova fotka
Včera měla odpoledne to ct břicha- od té doby nic nevím a už se tím trápím- vždycky si píšeme icq a dnes ani není zapnuté psala jsem ji i mail.A nic.
Článek se načítá
Profilova fotka
A jo to CTčko.....hmmmm. Zkusím jí poslat SMS ;-)
Profilova fotka
Zkus já jsem ji včera volala ale mám asi její star číslo, já mám totiž taky nové a nemám to její nové uloženo tak v tom mám zmatek.
Profilova fotka
Zen tak co jsi zjistila?
Profilova fotka
lani, tak včera přišla pozdě a byla unavená a dneska byla u doktorky. Jde domů. Mám vás pozdravovat :-)
Profilova fotka
Ahojky holky! to je pěkná zrada :-( Takových příspěvků a teď začínat na novo. Já ještě 14 dní, už začínám být fakt nervózní. Včera jsme s mým drahým psali co vše se musí zařídit a můžu Vám říct, že těhle 14 dní bude pěkně pernejch.
Profilova fotka
Já to musím taky všechno hodit na papír, co se musí dořešit a oběhnout, ale nějak se mi do toho nechce, tuším, že pak z toho budu ještě víc nervózní než teď. Já třeba jedu busem a normálně si představuju jak to všechno bude a mám z toho pak křeče v bříšku :-p
Halo halo už jsem tady, moc se omlouvám. Včera už jsem na pc nešla, protože jsem byla moc unavená. A dneska jsem šla na kontrolu k doktorce a vrátila jsem se teď.
Holky, take mam dneska nejaky divny pocit. Zitra konecne prileta manzilek, takze to bude uz trochu veselejsi, nebot me alespon muze uklidnovat, kdyz uz nic jineho. Zacinam resit zasedaci poradky a to, jestli budou jmenovky apod. Dneska jsem si je zkousela vyrabet, ale moc se mi do nich nechce. Je to preci jenom 80 jmenovek, takze docela sranda. Pak me jeste s manzelem ceka rozhodnout, jak posadime lidi. Vsichni se me na to ptaji, jaky bude program, co se bude dit apod. Ja ale jeste vazne nevim... Rikam si, clovek lita a lita a pak to stejne neco, nebo nekdo zkazi. Ale snad ne, snad to vsechno dobre dopadne a my budeme mit krasny vecer. No a kdyz ne, tak svatbu jsem uz mela a byla nadherna.
Profilova fotka
Dashi: Já mám dneska divný pocit ani nevím z čeho..Už jsem v poslední době z těch příprav taková divná celá, nejdřív zklamání v salonu a teď čekám na nějaký balíčky- mám jet na šaty a je mi nějak duševně divně asi i tím počasím.
Tak to jsem rada, ze nejsem sama. Ja proste dneska chytam nejakou depku, bude to tim vytrvalym destem. Navic se me kazdy pta, jestli budu mit na oslave dostatek ceskych svobodnych hezkych divek. No, musim zarizovat hodne veci, ktere jdou mimo me. Nebo jsem take mela jeden pozadavek, jestli by tam nekde mohli dat spat deti. Tak ja budu jeste krome darecku a dalsich veci na svatbu shanet matrace a spacaky? No, rekla jsem, ze nejlepsi by bylo, kdyby deti, ktere jsou male zustaly doma.
Cau holky, dneska to opravdu nejak blbne. Vubec jsem se sem nemohla dostat.
Profilova fotka
Holky to je dneska blázinec co? Já se sem marně dobývám a zase nic, už se zdařilo. ;-)
ahoj holky, lezu vám sem, ale nepatřím:-) Dashi, Ty jsi vdaná dle portrétu... nechápu a jsem zvědavá (ale nečetla jsem celou diskuzi, jste velké psavky :-o ) Dnes to blbne jak pes! ]-(
Profilova fotka
Ahoj katwind: Nám povídej :-D Smazali nám celou diskuzi :-( Jo ty patříš do dubna ale za rok..Tak to nevadí vítej do našeho nově založeného dubna ..
Ahoj Katwind, ja jsem sice vdana, ale ted v dubnu mam svatebni recepci. Je to takove neobvykle, ale vzhledem k tomu, ze jsme se brali v Malajsii, delam recepci tady v Cechach. Takze mam stejne starosti, jako vsechny dubnacky. Tedy krome obradu, nastesti. :-D
Holky, myslite ze to bylo proto, ze jsme vycerpaly limit? ]-(
holky, to je děs, já se sem chodila inspirovat, co kdy zařídit na příští duben...chjo:-( A dneska to vůbec nejde. :-( Dashi, ahaaa, díky! Uspokojila jsi mou zvědavost :-D
Profilova fotka
No to ne- v jen tak si povídat měly někdy stránek kolem 150 my jen kolem 100 to nebylo moc..A jiná témata mají aji 3500 příspěvků a jsou stále- to musel být omyl.Neboj katwind ještě bude něco napsané jak pokračují přípravy, ale je to škoda. :-(
1
2
69

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?