Louny 2010

Profilova fotka
Ahoj...máte to také v plánu příští rok?A jak jste daleko s přípravami?
Ahoj, ja mam svatbu pristi rok. Zatim resim saty na natu, neziju totiz v cechach. Pujdu asi do delty v moste, podle stranek a odezvy nevest jsou super. A co ty?
Profilova fotka
Ahojky! Jsem ráda, že se založila tahle diskuze! Jsem z okresu Louny, přesněji Podbořany... ;-) Přípravy? Zdárně postupují, víte, jak se to říká... Štěstí přeje připraveným...Takže raději dříve, nežli pozdě :-N Viz mé album.
Profilova fotka
také na šaty koukám na netu,chtěla bych si nechat ušít vlastní ale určitě si je pojedu do půjčovny vyzkoušet a také do mostu.sestra si tam odtud šaty půjčovala a byla paní ochotná a milá...ale když je jela vráti tak doplácela 2000,- za to že jsou ušpiněné(opravdu to nebylo hrozné,jen běžně ucourané)a to už příjemní nebyli.já si tam oskouším typ a uvidíme.Mám domluvené ty důležité věci...místo,fotografku,kameramana a přišla mi látka na potahy tak se pustíme do šití...jinak plánů a představ mám spoustu a občas si připadám jako blázen...když o svatbě mluvím a oni si myslí že to zařizuji moc brzo.
Profilova fotka
irenka41:v albumu už je vidět tvá dekorace a ty květináčky jsou krásný...no a vývazky se ti moc povedli...do těch se mi nechce až budu jistá s barvou výzdoby tak nějaké obědnám.co máš v plánu s tombolou ,mi bychom jí také rádi a pracuji na svatebních novinách.
Profilova fotka
:-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?