Ktera verze se vam libi nejvic?

Profilova fotka
Prave delam rikanku o penize.. vytiskla sem 3 ruzne pisma a ted premyslim ktera bude asi nej.. co myslite? mam je v albicku.. prosim o vas nazor.. dekuji
Profilova fotka
Ahoj, jelikož je ta říkanka jakoby ve vtipném duchu, tak mi k tomu moc nesedí ten třetí font. První by se mi líbil nejvíce, ale bohužel špatně píše diakrituku (ě, č, ř je v úplně jiném fontu, asi to na to není stavěné). Takže hlasuju pro číslo 2, docela se to i hezky čte. Jo a ta říkanka je povedená ;-)
Profilova fotka
souhlasím s Klárkou, přesně co napsala, taky hlasuju pro číslo dvě :-)
Profilova fotka
Písmo - verze dva a nebo sehnat font z prvního v české verzi, aby se tam zobrazovaly správně české znaky. Ale na jednu věc si dovolím apelovat - oprav si chyby. Všude ti tam chybí interpunkce - háčky a čárky mezi větama.
souhlasím s písmem dva a s Civet - oprav chyby, doplň hlavně čárky (koukám ale, že si s tím nelámeš hlavu ani ve svých příspěvcích :-) )...pokud se rozhodneš pro jiné písmo, nedávala bych na začátku každého řádku velké písmeno..
Také verze tři, ale bacha některé Ě se ti zobrazují špatně jako mínusky ale měli by to být verzálky :-) ale některé máš správně. Nechápu :-)))
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?