Kombinace korzetu á la Maggie Sottero a sukně Samantha

Co takhle si nechat udělat korzet na motivy šatů Maggie Sottero Alana a spodní část jako mají šaty Samantha emoticon, samozřejmě přechod by byl jemnější..tak aby to nebylo moc kontrastní(bohužel v programu to udělat neumím:) tak trošku fantazie) ..přidávám i originály... co vy na to, zdá se vám to jako pěkný nápad nebo přeplácané? Potřebuji trošku zakrýt boky volnější "sukní" a zvýraznit naopak prsa, což si myslím,že tím zdobením na korzetu docílím, a ikdyž je "sukně" mírně šlehačková, tak mi přijde,že by díky vertikálnosti volánků mohla prodloužit moji menší postavu (167cm) . PS: omylem jsem předtím položila otázku místo diskuze,tak snad to tady nějaká správkyně smaže,děkuju a omlouvám se za dvě stejná témata ;-)
Prosim - nazory :)
Podle mě to k sobě absolutně nejde, každé šaty jsou úplně v jiném stylu...
@ev001 Oboje šaty jsou krásné samy o sobě, bojím se, aby jejich kombinace nebyla následně přeplácaná. :-/ MS, jelikož jsou celokrajkové a krajka je výrazná sama o sobě, má jako zdobení "jen" pásek s broží a MS Samantha má pro změnu "jednodušší" korzet, kvůli zdobnější sukni. Takže já osobně bych se trošku této kombinace bála. ;-) Ale určitě doporučuji si oboje šaty zajít vyzkoušet, aby si věděla, které jak sedí a třeba při zkoušení najdeš ty pravé a nebudeš muset kombinovat. :-)
Spis se teda asi zamerim na strih a latku vyberu takovou aby se hodila-tzn mene zdobeny vrsek;) diky holky za uprimnost..
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?