Kdyz vidite tento prstynek, napadne vas, ze je to snubni?

Ahoj, poradte, povazovaly by jste prstynek za snubacek? Kdyz by jste ho videly na neci rucce? :-)
Profilova fotka
Já nosím na levém prsteníčku stabilně prstýnek, který jsem dostala od babičky k patnáctinám, podle mě vůbec jako snubní nevypadá, je jakby prolétaný ze tří druhů zlata, a stejně si někteří lidi myslí, že je snubní :-D V dnešní době, kdy už nejsou tradiční pouze klasické hladké, může snubní prsten vypadat jakkoliv. A mně se tento líbí, jestli tě to zajímá :-)
Profilova fotka
Ahoj... ja si myslim ze klidne muze byt snubacek ... proc ne v dnesni dobe je jedno jestli ma jeden kaminek nebo kolik... a hlavne jde o Tebe... Ty by jsi vedela proc jsi ho dostala a o tom to je... je to nadherny prstynek ... ja bych ho hrde nosila ...
Souhlasím s ostatníma ;-) proč by to nemohl být snubní? :-) Dnes už opravdu moc neplatí to, jak by měl vypadat snubní nebo zásnubní. Já osobně mám teda netradiční zásnubní - nebo spíš neklasický a jsem za to i ráda :-) hlavní je, aby se líbil tobě nebo vám oběma, to jestli si ostatní myslí nebo nemyslí, že je to snubní, to je podle mně dost vedlejší :-)
proč ne? mě se osobně líbí.. ;-)
Tím, že jsou prostřední kameny oddělené od ostatních a i větší, tak mi přijde jak zásnubní. Kdyby byly všechny kameny stejné velikosti a pohromadě, už by vypadal jak snubní... ;-)
No mě u žádnýho prstenu nenapadne, že to je snubák :-D Jakože prstýnky se dávají a nosí k různým událostem a dnes vypadají opravdu různě....takže já bych to neřešila
@kacenkanevesta Rekla bych, ze mozna nekomu muze pripadat jako zasnubni, ale kdyz se na nej divam, pripada mi na svatbu hodne symbolicky - ze dvou prouzku s kaminky, se dvema vetsimi kaminky uprostred a dvema kovovymi platky (neutralni oznaceni, nevim, co je to za kov :-) ) Dva tvori par a o tom je manzelstvi, takze ja jsem urcite pro - a navic jestli se Ti libi, vubec bych to neresila. Kazdy vidi symboliku a krasu v necem jinem, stejne jako si kazda z nas vybrala pro zivot jineho partnera. Ja jdu naopak do neceho tak zdanlive obycejneho, ze i moji mamince se to zdalo az moc obyc. Pro me je snubni prstynek symbolicky. Mne v klenotnictvi, kde pritel koupil muj zasnubni, nabizeli nekolik prstynku, ktere ladi s mym zasnubnim a nemohli pochopit, ze chci neco, o cem rekli, ze je to polotovar (nez se na to udela jakekoliv gravirovani, vsadi kaminky a tak). Jenze me se prave ta uplna jednoduchost strasne libi, predstavuje pro me takovou nejakou cistotu a bezproblemovost naseho vztahu (tukam to na drevo). A taky neresim, jestli mi ho nekdo schvali nebo ne. Pritel bude mit ten samy, jen sirsi, a to bylo pro me take dulezite.
Profilova fotka
já mám jako zásnubní zažitý prstýnek s jedním kamenem, takže cokoliv jiného, co je na levém prsteníčku je pro mě snubák (pokud nejde o 15tileté slečny). a moc se mi líbí, já bych ho jako snubní brala ;-)
Profilova fotka
ale jo ... a je moc hezky
Profilova fotka
Mě připadá trošku jako "eternity ring", který se dává k významnému výročí. (např. výročí svatby) Zkoušela jsi si tento prstýnek spolu se svým zásnubním prstýnkem? (pokud jej máš a plánuješ ho nosit i po svatbě) Důvod toho proč se ptám, je že já osobně jsem některé prstýnky "vyřadila" z výběru, protože nevypadaly hezky s mým zásnubním prstýnkem. (A to si nejsem jistá, jestli zásnubní i snubní prstýnek budu nosit každý den i po svatbě) Nakonec jsem si vybrala takový prstýnek, který vypadá hezky sám o sobě ale také vypadá hezky spolu se zásnubním prstýnkem. Avšak myslím si, že je to opravdu na Tobě, co si vybereš a co se Ti nejvíce líbí. Prstýnek budeš nosit každý den. Právě kvůli tomu bych se také tedy dívala i na jeho praktičnost stejně tak jako jeho krásu (prstýnky s kamínky je třeba často čistit, protože se dost zašpiní a kamínky se pak nelesknou). Tedy podobný prstýnek je více náročný na "údržbu" při na denním nošení. ;-) Všimni si někdy, jak vypadají prstýnky s kamínky na rukou žen, které se o ně pravidelně nestarají. ;-) Ale hlavní je, jak se s prstýnkem cítíš, jak se ti na ruce líbí a jaká je pro Tebe představa toho, že jej budeš nosit každý den. ;-) Hodně štěstí s vybíráním!!! p.s. v některých zemích se snubní i zásnubní prstýnek "spojují" dohromady. Aby se na prsteníčku neprotáčely a byly pohodlnější na nošení. Tedy pokud
Profilova fotka
ahoj, prece si nevybiram snubni prstynek proto, jestli je vic nebo min snubni, ale podle toho, jestli se mi libi ci nelibi... mimochodem tenhle je opravdu krasny a za snubni ho budou podle me i povazovat...
Pro nevěstu ano, ženichovi bych dala hladký.
Článek se načítá
Profilova fotka
myslím,že určitě a pokud se líbí tobě není co řešit :-)
prstýnek je moc hezký, ale já osobně kdybych ho viděla na někom, tak bych ho za snubní nepovažovala.
Je moc krásný. A zda bych ho považovala za snubní? Já nad těmito věcmi nepřemýšlím - prstýnek jako prstýnek, každopádně souhlasím, že dnes se jako snubní nosí ledasco, takže... Ale je opravdu krásný!
je krásný.jestli se ti líbí neváhej a neřeš jak bude působit na ostatní.
Profilova fotka
Je hezký,ale já moc zirkony nebo jaké kolik kamínky když jich je moc pohromadě,tak nemusím
mně se líbí moc..sice bych ho,kdybych ho na někom viděla, jako snubní neodhadla a sama bych si ho nevybrala...ale myslím,že to je tvoje věc ;-)
ale jo, tenhle bych za snubní ještě odhadla :-) kolikrát tu v albech vidím mnohem "horší"- míň snubní :-) Já bych většinou za snubní nepovažovala takové ty s mnoha kamínky po obvodu nebo nějaké hodně tenké.... co se snubáků týče, mám vžitou tu klasickou představu masivního prstenu, na kterém je na první pohled vidět, že je to snubák, takže bych si třeba právě nějaký tenký a ještě s hodně kamínky nevybrala - vadilo by mi, že to není "snubák na první pohled" - ale evidentně to spousta lidí tak necítí, takže proč ne, hlavně aby se líbil tobě!!!!! Tenhle bych ale za snubní asi považovala...
Já bych ho nepovažovala za snubní, ale když cítíš, že je to ten pravý prsten, tak proč ne? ;-)
Profilova fotka
je krásný
Profilova fotka
Je krásný. Líbil by se mi i jako zásnubní (tím, že jsou ty dva kamínky uprostřed oddělené), ale i jako snubní je krásný. V dnešní době už se na klasické snubní prsteny moc nehraje... ;-)
Profilova fotka
jo, pokud by byl na lévém prsteníčku, tak bych ho za snubní považovala ;-)
Klasický hladký kroužek dnes již nemusí být a je to tak dobře. Vlastně nikdy nemusel, ale bylo to tak více méně zvykem. Prstýnek je krásný, ženský a rozhodně bych ho za snubní považovala. Takže pokud se ti líbí a jsi s ním spokojená, není nad čím váhat :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?