Kde hledat tyto snubní prsteny?

Ahojky nevěstinky, prosím, poraďte mi. S přítelem jsem se od prvního okamžiku zamilovali do těchto prstenů. http://www.zasnubni-prsteny.cz/c13-sn... Hrozně bychom si je přáli, ale nevíme, jestli jsou ve skutečnosti taky tak krásné. Nemáte je někdo, kdo by je mohl ukázat z jiného úhlu, nebo na prstě? Moc by nám to pomohlo. Nejsme teď zrovna v Česku a tak se vůbec nedíváme po jiných, protože nás tyto očarovali. Jenom se bojím, aby nás nezklamaly a my se tu dobu mohli dívat po jiných. Předem moc děkuji.
Profilova fotka
Ahoj no tu firmu znám jsou to Turci, dělala jsem ve zl. firmě a nakupovala jsem od nich, ale ne snubáky, zkus se podívat v centru Prahy to je samej turek.
Profilova fotka
Ahoj, no já tuhle firmu neznám, ale my máme podobný prsteny od zlatníka Lukáše Rýdla z Prahy a ty jsou fakt nádherný, tak se pro zajímavost podívej na jeho www stránky, prsteny tam lze i rovnou objednat - pro případ že nejste v ČR...
ahoj annka, myslim ze zklamana nebudes, firmu osobne znam ... uz mam odtud plno veci ... a snubaky budou take odtud... zkus napsat email, a domluvit se treba na zkousku jestli ve skutecnosti vypadaji taky tak krasne - pravda je ze co na fotce vypada krasne, na ruce muze vypadat uplne jinak .... ale co se tyce ceny a kvality, mohu jen doporucit.... :-))
Ahoj, my máme tyhle prstýnky objednané. V květnu si pro ně jedeme. Ale ta rytina na obrázku vypadá vnější, ale ve skutečnosti je vnitřní dělaná zlatnickou tužkou. Původně jsme od Goldexu chtěli č.7, jeli jsme se na ně podívat, ale nejhezčí byly č. 13! Můžu jen doporučit! Akorát si zjisti velikost. Ale pozor na dobu dodání. My tam máme 2-3 měsíce!
Ahojky annko. Já jsem si je zkoušela. Jsou od Goldexu a ve skutečnosti nejsou nic moc aspoň teda pro mě! Taky s mi moc líbily na obrázku, ale chce to opravdu vyzkoušet! Ale jinak by jsi si tam určitě vybrala jiné. Já jsem byla přímo v tom krámě a dá se tam vybrat, ale chce to vidět a vyzkoušet na ruce, protože na ruce to vypádá všechno úplně jinak! Ale pokud se Vám llíbí tak o co jde! x-)
Ahoj holky, moc děkuji za názory. Tak nevím, jak to udělat. Do Čech přilítám za dva týdny, tak to asi pak půjdu omrknout. Svatbu máme 7. července, tak snad by to stihli. Ještě jednou děkuji a přeji hodně štěstíčka všem budoucím nevěstám i vdaným ženuškám. ;-)
ahojky, s přítelem jsme si vybrali prakticky totožné prstýnky od české firmy...ve skutečnosti vypadají sicemaličko jinak, ale třeba za to můžou tiy ruce v nich ;-) mrkni se na www.retofy.cz
Profilova fotka
Ahoj,máme hodně podobné akorat ty okraje ze žlutýho zlata máme tenší jinak jsou stejné.Kupovali jsme je v BISAKU.
Profilova fotka
A byla to ruční práce a měli jsme je za 3-4 týdny hotové!
my máme podobné, jen jinou barevnou kombinaci (viz fotky v profilu) a taky z BISAKU, spokojenost a dobré ceny.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Téměř stejný vzor má primossa, byl jeden z našich favoritů, myslím že vzor 823, nakonec jsme se rozhodli pro dianu. Dobré ceny a velký výběr
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, já mám prstýnky z této firmy (fa Goldex) ale č. 27, jsem nadmíru spokojená, jednání s majitelem bylo rychlé, objednávala jsem je přes net, neboť jsme z Moravy, pak jsem mu jen zavolala že náhodou jedem kolem, takže je nachystal. Jsme opravdu spokojení, vřele doporučuju. Prstýnky nás se slevou vyšly 6500,- (viz moje album)
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
souhlasím s nocturno - prstýnky vypadají úplně jinak na fotce v katalogu, jinak v reálů a ještě úplně jinak na ruce... Chce to vyzkoušet. Hlavně teda na partnerovi. My když jsme vybírali, tak spousta prstýnků, který byly krásný, ale na příteli vypadaly hrozně zženštile (aspoň já jsem z toho měla ten pocit). Takže jsme nakonec vybrali hodně jednoduché a do svého jsem si objednala 3 kamínky. Ale rozhodně bych doporučovala vyzkoušet.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
hypo • Dnes o 12:43 | prosim o pomoc, v albicku mam prstynky http://www.beremese.cz/album/view.php... ktere jsem si kdysi nekde stahla z netu z nejakych stranech nejakeho zlatnictvi a jelikoz jsem inteligent inteligentni tak jsem si nikde nepoznacila kde jsem k tomu prisla :-S neznate je nekdo nebo nepripominaji vam nejaky podobny?
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 11 měsících
elischka • Včera v 15:32 Ahoj holky, prosím o pomoc. V albu mám prstýnky fotografii prstýnků, které nás s přítelem uchvátily, ale bohužel jsem na ně nikde v nabídce snubních prstýnků nenarazila. Neměla by některá z vás tip? (odkaz na foto:http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=2147604&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F) Předem moooc děkuji El. verrronique • Včera v 15:59 Tak to ti neporadím, ale pokud je nikde nenajdeš, tak bych zkusila jít do zlatnictví s obrázkem a skoro všude ti podle obrázku udělají co požaduješ ;-) elischka • Včera v 16:08 Asi mi nic jiného nezbyde, ale myslím, že je někdo v nabídce měl - jen ta hlava děravá, co si nenapíšu, za 2 minuty nevim :-N smardik • Včera v 16:12 elischka kdybys přišla na to kdo je mmá v nabídce dej vědět, jsou krásné :-) a my ještě žádné nemáme mabinogi • Včera v 16:24 Jsou překrásné, ve zlatnictvích ti je udělají i jen podle obrázku. Já mám taky jedny vybrané a necvím, kdo je dělá, tak jsem se ptala u Jitky Kudláčkové, od které mám zásnubák, a říkala, že je podle obrázku udělá, jen stačí jen maličkej detail změnit, aby ji nikdo nemohl postihovat kvůli autorským právům. Tak to tak zkus ;-) . cascia • Včera ve 23:08 Přidávám se k mabinogi. Ve zlatnictví Jitky Kudláčkové jsou moc ochotní a podle ohlasů (a naší zkušenosti) i schopní :-) elischka • Včera ve 23:25 smardik - doufám, že nám někdo poradí.o) my osobně máme ještě chvilku na rozkoukávání, ale čas letí - to je jasný 8-) hayquevivir • Dnes ve 00:08 Retofy má v kolekci Comfort podobné prsteny
Profilova fotka
hayquevivir - mockrát děkuji, to budou oni.o)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?