Jarni uklid

Ahoj vsem :-), jaro tuka na dvere, takze se blizi akce zvana velky jarni uklid. Behem ni budou smazana vsechna temata, ktera jsou zamcena dele nez mesic, a dale se pak pomazou/slouci nektera duplicitni nebo neaktualni temata. Zmeny v tematech, krome vymazu zamcenych temat, zkusim zachytit ve Zmenovniku :-) Jarni uklid se bude tykat take alb, takze pokud mate v albech neco, co tam nepatri, tak si to radeji smazte samy ;-) Jarni uklid zacne pravdepodobne za tyden, takze pokud si chcete neco zazalohovat z uzamcenych diskusi, tak prave ted je ta prava doba. Predem upozornuji, ze smazane diskuse uz nejdou obnovit... Diky za pochopeni, jdu shanet hadr a kyblik :-) Zirafka
Profilova fotka
Ibi to je super ;-) preju prijemnej uklid
Profilova fotka
Ahojky "Žirafko", chci se zeptat, jak by šlo zálohovat něco z uzamčených diskuzí???? Díky za tip. A ať Ti to jde od ruček ;-) a všichni to přijmou a pomohou s "úklidem".
ahoj, dlouhokrčko, tak to přeju hodně síly a vytrvalosti, protože to bude dřina ;-)
Ibi nechceš poslat nějaký savo ? :-N zbylo mi z lonska ;-)
Musím říct, že super nápad, ale drobná poznámka, za kterou možná budu kamenována. Ani nevim, jak to popsat, ale - je tu spoustu témat z dřívějška, možná z doby, kdy server začínal a kdy se skutečně probíraly jen otázky spojené se svatbou (př. komu kytice, zvyky, tradice, řazení aut atd. atd.). Já osobně zatim svatbu neplánuju, ale plánuju jí s kamarádkou a některá z nich jsem využila, protože ty opravdu původní příspěvky jsou tak nějak lepší. Problém těchto diskusí je ale právě to, že jsou dlouho zamčená a tudíž dle těchto pravidel odsouzená k zániku. Postupně jsou možná duplicitně nahrazena, ale už to neni ono. Šlo by s tím něco?
připojuju se ke skafi - má pravdu. ty původní diskuse byly nejpřínosnější. nešlo by udělat třeba nějakou "old" kategorii nebo něco na ten způsob? spíš bych se možná zaměřila na ty nově vznikající duplicitní témata a mazala tyto. nedá se stará zamčená diskuse třeba otevřít a obnovit? jinak přeju hodně sil na úklid, už je to potřeba :-)
Jasie - zalohovat starou dobrou metodou - Ctrl+C, Ctrl+V, zadna jina tady zatim nefunguje ;-) Skafi a Ikarkulka - jasne, tyhle stary a informacne hodnotny temata zustanou zachovany ;-) Cilem uklidu budou prave predevsim nove duply a podobne, stara temata jdou otevrit a obnovit :-) To mazani temat bylo hlavne o pokecech typu Zari 07, Jen tak si povidat milion a podobne ;-) Princez - kdyby bylo potreba, ozvu se ;-) Dik za nabidku :-)
Omlouvam se za drobne zmateni - aktualni kecaci temata budou zachovana, smazou se pouze jejich stare !zamcene! dily ;-)
žiraf, my jsme to pochopily :-D :-D myslim, že bys měla na krku hrstku zoufalých trosek a žalobu :-D
nene, hrstku zoufalých manželek :-N žiraf, fokt dobrej nápad ten úklid. :-)
nediskriminuj, jsou tam i slečny :-D
Profilova fotka
Souhlaasím se skafandrikem, protože dnes to tu jsou samé témata typu: Holky z Dolní Lhoty, Ročník 1845, Kdo se jmenuje Kunhuta... a podobně. Zdá se mi to o ničem.
Článek se načítá
Profilova fotka
Salomee :-D :-D :-D
Diskuse pokračuje po 1 roce
adminacky nase mile, co takto uklid beremka. Joj hrozne sa viem vytocit, ked narazam na stare temy (teda - hlavne stare temy, o nove sa pekne starate :-) ) a su tam v teme nazvanej napr. Brno kveten 2006 dva prispevky - preco sa to nezmaze? Nikomu sa tym uz neprospeje a len to tam prispieva k neprehladnosti. A preco sa nemazu uz zamknute temy? Ja viem, ze su v nich odkazy na fungujuce temy podobne, ale tym, ze sa tam stare zamknute nechaju, je v tom strasny chaos a clovek sa v tom strati |-| |-|
tem nazvanych 'vyvazky' som nasla aspon 8....takisto miesto a datum svadby nie je vzdy v kolonke miesto a datum, ale i v 'obrad' popripade 'ine' a lezie mi to tam na nervy :-p :-N planujete robit nieco s tym?
cutty, zamčená témata mažu zhruba po měsíci (kromě témat vykecávacích, ta se nechávají déle). a co se týká starých témat s málo příspěvky, tak ta jsem promazávala před zhruba dvěma měsící.
nj ale stale su tam mimozne a zdablovane temy :-| Ak to pomoze tak Vam mozem, aj ostatne holky, hadzat ich linky do IP alebo sem, ked na take temy natrafim ? :-) Jasne ze je na Vas adminoch potom posudit, ci su na vymazanie alebo prehodenie do inej temy alebo co, ale pomohlo by to
když na něco přijdeš, hoď nám to do ip, to je super nápad ;-)
dobre, vykonam ;-) teraz pred svadbou brouzdam strankami dost casto, tak snad to pomoze :-N
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?