Hodí se jako popůlnoční?

Profilova fotka
Svatba bude do fialkova a tak hledám vhodné popůlnoční šaty. Tyto mě zaujaly, ale jak tady již někdo napsal, jsou krásné, ale nevím jestli se hodí na svatbu... Tak piště komentáře :-) http://www.iffka.sk/iffka/eshop/1-1-S...
1
2
Na můj vkus jsou asi trochu odvážné :-)
Hezké, ale taky bych se přidala k názoru že jsou až moc odvážné ;-)
souhlasim s tím, co už tu bylo řečeno.. Na "čerstvou" manželku až moc odvážné.
Mě se líbí, pokud na to máš postavu, tak neváhej. Trošku té vulgárnosti se na pozdní hodiny svateb hodí.
Kdyby byly o 10 cm delší, tak možná :-)
Já bych si je nechala na jindy. Na svatbu se podle mě nehodí. Pro normální příležitost jsou odvážné, ale na svatbě by to mohlo vyznít vulgárně. Záleží ale také na tom, co nosíš běžně a jak myslíš, že by se na to tvářili svatební hosté. Co se týká manžela, tak tomu takové šatičky můžeš předvést kdykoli jindy ;-) Můj názor.
Profilova fotka
Na diskotéku jsou dobré, ale pro novomanželku se nehodí - jsou až moc sexy a odvážné. O postavu tady myslím nejde, ale pokud Ti je přítel schválí, tak proč NE.
Profilova fotka
taky se mi libi.. pokud mas postavu klidne s nema vyraz na disku.. ale jako populnocni urcite ne.. jsou hoodne kratke.... mozna by ses libila manzovi.. ale takove teticky a zavistive sestrenky ktere jsou o 3 cisla vetsi nez ty by te jen pomluvili..
Profilova fotka
Pokud se ti líbí, tak určo. Manžel bude jistě nadšený a je to hlavně Váš den, tetičky už budou stejně asi spát :)
Profilova fotka
Zbytečně krátké a vyzývavé. Na novomanželku nevhodné. Raději bych je volila např. na svatební cestu.
Profilova fotka
za mě na disko dobrý, jako popůlnočky určitě ne
Profilova fotka
Hodně odvážné,ae záleží na tobě,takže pokud se ti líbí,jdi do nich, ať si závistivci myslí,co chtějí
Článek se načítá
Je tam psáno celková délka 82 cm. To mi nepřijde až tak krátké jak je to na modelce. Záleží kolik měříš. Změř si tedy na sobě jak dlouhé by si je měla. Protože pokud by byly o něco delší než jsou na fotu, byly by super. Takhle kratinké se mi taky moc na svatbu nezdají.
Profilova fotka
Jestli se ti líbí, tak proč ne? Já šaty neměla, převlíkla jsem se do džínů a do trička a ani mě nenapadlo někoho se ptát, jestli je to vhodný nebo ne :-) Holt každý máme jiný vkus a cítíme se dobře v něčem jinym. Takže pokud se ti líbí? Směle do nich!!! ;-)
Profilova fotka
Já bych do nich nešla, zdají se mi dost odvážné, ale je to na každém, pokud se v tom budeš dobře cítit, tak proč ne!
Profilova fotka
Mě se líbí. Jak někdo psal, zkus si přeměřit, kam je 82 cm :-) Ale já bych asi do nich šla, jestli by nebyly tak krátké, že bys v nich mohla akorát stát....
Profilova fotka
já bych volil aněco decentnějšího. ale jinak jsou moc hezké:)
mně se nelíbí, ale NE bych dala spíš za styl... podle mě není svatební, ale to už tu zaznělo
Omlouvam se za uprimnost, ale na mne jsou prilis vulgarni. ja bych si je nevzala na zadnou prilezitost, natoz jako populnocni. ale je to jen jeden nazor..
Profilova fotka
Mě na svatbu a popůlnoční připadají příliš sexy... Spíš bych volila něco uvolněnějšího, pohodlnějšího, decentnějšího...
Děvčice, nebuďte tak upjaté :-D . Šatky jsou krásné a nemyslím, že jsou vulgární. Ono totiž dost klame, na jaké modelce jsou nafocené, proto mohou působit podle fotky odvážně, ale myslím, že pokud máš hezkou postavu a nebudeš nalíčená a učesaná stejným stylem jako ta modelka, není třeba se toho bát... ;-)
Mě nepřipadají sexy ale vulgárně. Maximálně bych o nich uvažovala jako o topu k něčemu, ale ani tak se mi nelíbí...no ale proti vkusu...
mě okamžitě napadla Irenka z kurvahošigutentag, tak nevím.... :-N
Upřímně mi trochu připomínají slečnu z Perlovky :-D
Profilova fotka
tohle už je trochu moc, je spousta šatů tohodle střihu které nejsou tak moc... třeba tyhle mi už nepřijdou tak moc kontroverzní http://www.modni-obchod.cz/fashionesh...
Vulgární mi teda nepřijdou vůbec, co vám na nich přijde vulgárního?? Ta délka?? Ta jediná možná, ale ony ve skutečnosti jak tu někdo už poznamenal takhle krátké možná ani nejsou. Pokud neměříš zrovna 180 jak pravděodobně ona modelka , tak ti těch 82 cm může sahat až ke kolenům, a v tom případě už by byly velmi vkusné.
Profilova fotka
K té délce: schválně jsem se přeměřila, abych měla představu. Při mé výšce 167cm vychází zmiňovaných 82cm zhruba 10cm pod rozkrok vpředu a pod zadek vzadu. Šaty jsou z dvouvrstvého materiálu, přičemž ten krajkovaný průhledný měří 82cm. Neprůhledná část šatů je dle mého odhadu podle obrázků o 5-10cm kratší. Spočítejte si tedy samy, kolik toho bude vidět a zda je vhodné, aby to bylo vidět (pár hodin poté, co se z vás, slečny, stanou paní).
ach, mně se moc nelíbí, jak už někdo psal, jak holka z Perlovky... Ale pokud ráda nosíš vyzývavé oblečení a podobné modýlky, tak jdi do nich!
Profilova fotka
sorry, ale fakt jsou jak pro holku z Perlovky, na svatbu se nehodí ani kdybys měla tu nejlepší postavu na světě.
Já myslím, že je třeba zvážit dvě věci: na co se cítí nevěsta a kdo ze svatebčanů bude přítomen až si je oblečeš /myslím tím jaká věková kategorie/ aby nebylo zbytečné dusno. Na večírek jsou skvělé!!!
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?