Hledam foto a video 6.6.2014 - nejlepe tym pro Prahu - vychod

Profilova fotka
Prosim o doporuceni a nabidky na dobreho fotografa a kameramana - nejlepe tym (za rozumnou cenu) pro zaznamenani svatby 6.6.2014 - Kostelec nad Cernymi lesy. Dekuji.
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout služby fotografa.
Profilova fotka
Dobrý den, působíme po celé ČR, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na setkání s Vámi. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Fotografa jsme schopni doporučit, případně domluvit. :-)
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách.
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout zkušený tým fotografů a kameramanů. Dále nabízíme projekci a svatební fotokoutek. Při objednání více jak jedné služby nabízíme výrazné slevy. Doprava zdarma v okolí Prahy je samozřejmostí :)
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky, nabizime oboji v sehranem tymu a jezdime po cele CR ... :)
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, nabízíme jak FOTO tak VIDEO, a pokud si nás objednáte na obojí - máte od nás rovnou 15% slevu! podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Samozřejmě předáme reference abyste mohla kontaktovat nevěsty a zeptat se na nás přímo. Děkuji tým AP FOTOSTUDIO
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?