E-piercing - snubní prsteny

Ahoj holky, musím přidat velmi špatnou zkušenost s touto firmou. Snubní prsteny jsem si objednala někdy koncem května. Svatbu mám tuto sobotu 7.7. Prsteny stále nemám. Čtvrtek a pátek jsou svátky a pošta zavřená. Jsem v kontaktu asi se dvěma poštama v Praze a jedna paní na poště na Rajské zahradě je tak moc hodná a ochotná, že dneska od rána volá a volá a shání mi po Praze můj balík s prstýnkama. Chce se mi brečet a začínám mít zkaženou svatbu. Majitel firmy p. Kubík je velmi ochotný a přístupný, ale nepochopila jsem, jak mohl ten balík odeslat ve čtvrtek jako obyčejný. Kdyby to bylo posláno jako obchodní balík, tak to tu bylo v pátek. Vypadá to že se mu podařilo zkazit mi svatbu, protože prsteny zatím prostě nejsou. Držte mi palce ať se někde dohledají. ;-( |-| ]-(
1
2
5
jezsi, tak to je mi lito, asi bych si za nim dojela a neco hodne peprnyho bych mu rekla, mozna by i jedna padla (pestovka) Drzim ti pesti at se prstynky najdou|!!!! a KRASNOU SVATBU! :-D
Profilova fotka
Ahojky, tak si je jděte koupit do krámu, určitě nějaký krásný seženete a pánovi majiteli řekni, ať si tamty strčí někam a ještě by ti měl zaplatit náhradu škody za telefony a starosti!
Já s ním mluvila včera a p. Kubík je teda strašně v klidu a že prej dneska musí prsteny přijít. Hm to vidím, když nejsou ještě ani na centrálním překladišti balíků. Dokonce mi řekl že když prej nepřijdou tak si mám dojet do Plzně že mi nějaký provizorní půjčí!!!! Tak jako to jsem si pro ně mohla dojet hned a ne čekat jak ten blbec kdy se uráčí mi je poslat. Nejradši bych se rozbrečela, ale jsem v práci a jen s kolegou tak se fakt držím....ale až dorazí odpolední směna, moje kámoška tak se asi neudržím. Přítel je dost nasr..... a prej mu na ně kašle jestli nedorazí. Jenže já je chci, máme je vyrytý a moc jsem se na těšila. Jestli dnes opravdu nebudou (chovám v sobě malinkou naději že se někde v Praze najdou) tak zavolám panu Kuzbíkovi a to co mu řeknu si opravdu za rámeček nedá. I přesto že ty prsteny moc chci, tak jsem odhodlaná si je nevyzvednout a jak to vyřešíme zatím nevím. Zítra máme s drahoušem svůj "poslední svobodný večer" (kino, véča atd.) tak se prostě musíme v klidu dohodnout jak situaci řešit.
angia: mateska pa recht, vyrazte do ulic(pokud je nemate zaplaceny) a kupte novy.Tamty si nevyzvednete, at mu je poslou zpatky. Nazdar! je to tesky, ale asi bych to tak udelala- myslim :-.
Profilova fotka
ahojky, držim palečky, já jsem teda měla prstýnky taky od pana Kubíka, teda jen rytí, byl jediný kdo to v čechách byl ochotný udělat, a neměla jsem jediný problém, asi dítě štěstěny, a posílal nám to v obchodním balíku, ale je pravda, že ten jsem si vyžádala =-) on se teda ptal, jak to chci ... já totiž zase nedůvěřuju české poště, takže radši všechno rovnou připlácím a nechávám posílat obchodním :-( i když mi ztratili i ten ... asi bych ale opravdu vyrazila radši pro nějakou provizorní náhradu :-( držím paleček ať máte vše... ;-)
Ahoj. Tak ja jsem si na e-piercingu taky objednala prsteny. Objednala jsem si je 19. dubna a do ruky jsem je dostala 26. cervna. A to uz jsem byla dost vytocena a vynervena aby jsme je vubec meli. To bylo porad, ze prsteny delaji podle data svateb, a ze uz jsme skoro na rade- nekolikrat, pak ze uz jsou skoro hotove, pak ze uz jsou hotove a ze je ma rytec, ten je mel skoro 14 dni. Takze jsem ho neustale kazdej den uhanela mailema, kdy uz to jako bude pak nakonec jsme se dohodli na predani osobne=nastesti, takze jsem si pro ne jela do Plzne. K memu udivu vylezl z auta dredatej typek. Sice to nebudi moc dobry dojem a duveru, ale pritel nastesti rozumi kovum, tak me ujistil ze prsteny jsou opravdu titanove, a ze se mu moc libi. Tak nakonec po tech vsech stresech sklidily uspech. Hele byt tebou, tak si koupim jiny prsteny. Jetsli chcete mit fakt ty co mas v albu, tak jsem je videla v nekolika klenotnictvi, byli z chirurgicke oceli. Urcite se daji koupit i bez toho aby ti je nekdo delal na zakazku. A inicialy nedela jen p. Kubik, plno holek tady psalo, ze se to teda moc nedela ale daji se sehnat rytci kteri ti to udelaji, a da se to tam urcite nechat vyrit dodatecne i po svatbe. Jo a ty prsteny jsem videla, ale bez zirkonu, ale ty se tam podle me daji vsadit taky po svatbe na zakazku. Fakt je v prstenech z chirurgicke oceli velikansky vyber. tak nekam sjedte a uvidis ze sezenete mozna i mnohem hezci nez mas objednane. Drzim ti palce.
Ahoj, Anngie doufám,že to dobře dopadlo. Já mám na rozdíl od tebe s touto firmou jen ty nejlepší zkušenosti. Pan Kubík je velmi vstřícný, ochotný a je s ním skvělá domluva. Prstýnky jsem objednávala koncem června a do měsíce je měla doma. Přesně podle mé představy, velikost všechno sedí a jakým způsobem chci prstýnky doručit jsem si určila sama. Zpoždění bylo asi způsobeno "magickým" datem 7.7.07, myslím, že všechny firmy a salony byly zahlceny. Tímto panu Kubíkovi děkuji a ostatním nevěstám přeji šťastnou ruku při výběru ;-)
Ahoj, připojuji se k ewwie. Máme taky dobrou zkušenost. Prstýnky jsem objednala před třemi týdny. Dnes došly - jsou krásné, perfektně padnou a hlavně byly za super cenu :-)
Ať se na mě Anngie nezlobí, ale tento problém si zavinila trochu sama, když objednala prstýnky na tak exponované datum tak pozdě... Ake doufám, že to s jejich prstýnky dopadlo dobře ;-) Zkušenost s E-piercingem mám tak napůl dobrou - po objednání mi prstýnky dorazily za cca 3-4 týdny, ale můj byl o číslo menší. Poslala jsem ho tedy zpět, ale reklamace trvala 2 měsíce a prstýnek mi byl doručen tuším 10 dní před svatbou, když už jsem přemýšlela, od koho si půjčím prstýnek do kostela... Takže E-piecing doporučuji, prstýnky jsou moc pěkné, ale objednávejte raději s dostatečným předstihem ;-)
Profilova fotka
Ahoj, přidám další kladnou zkušenost. Pan Kubík nás při objednání koncem května upozornil, že to bude trvat déle, max. 6 týdnů a za 5 týdnů jsem je měla doma. Prstýnky jsou super, velikosti sedí a cena je úžasná.
my mame taky od pana Kubika prstynky a nemeli jsme nejmensi problem a jsou nadherny, bezvadny pristup, ochotny. To je ale drsny, co popisujes Ty. To bych byla asi ruda jak rajce vzteky ]-( Drzim palce, at to dopadne dobre. a hlavne!!!!!! I kdz nedopadne, kasli na to - prstynky nejsou vse, hlavni je, ze se berete a z toho se preci ma cenu radovat ne? :-) x-)
no, ted koukam, ze uz vlastne mate po a navic velkolepe a nadherne :-) takze uz muzu ty palce pustit :-D
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, právě máme v plánu, že prstýnky z titanu obědnáme přes e-piercing, ale mám trošku obavi, když to tady tak čtu jestli to do 8.září stihnou udělat co myslíte? a ty ceny opravdu mají takový jak píší? že za prstýnek s kamínkem chtějí 900 a bez kamínku 700??? Díky moc za odpověď
Petula5: tu cenu můžu potvrdit, včera nám prstýnky přišly - oba dohromady za 1600. A s tím termínem - řekla bych, že se to stihnout dá - zkus se s p. Kubíkem dohodnout. Září už snad nebude tak "natřískané" jako začátek července...
Profilova fotka
Ahojky,my máme od p.Kubíka dělané prstýnky na zakázku(podle několika obrázků)z chirurgické leštěné oceli.Za oba jsme dali 2.600,- (cenu navýšilo 14 zirkonů,které byly použity...jinak ta cena by byla o dost nižší).Ale i tak je to furt suprová cena.Za naše původní snubáky,které jsme měli na svatbě jsme dali 8.000,-(bílé zlato)a když je dáme k sobě,tak vůbec nejde poznat,že ty nové nejsou z bílého zlata.Jsou nádherná a p.Kubík měl semnou svatou trpělivost,protože jsem si fakt hoodně vymýšlela.Je s ním super spolupráce a jde poznat,že má svou práci rád a že se vždy snaží udělat maximum pro zákazníka.Takže já vřele doporučuju. :-)
ahoj holky, chci se zeptat vás co máte z e-piercingu titanové prsteny jestli je máte poškrábáné? Já musím říct že ho mám podrápaný dost a to sedím u počítače. Nikde v zemině se nehrabu atd. Nevíte zda se to dá nějak vyleštit? herminka: prsteny jsem objednávala s předstihem - na konci dubna (omlouvám se, v tom prvním příspěvku píšu že na konci května), sám pan Kubík mi řekla že to bohatě stačí, dodání prý 5-6 týdnů, to jsem opravdu viděla. Už bych si u něj nic neobjednala a když ano trvala bych na poslání mesengerem.
ahoj Angie, taky je mame jako poskrabane, ale ne ryhy ale jako by se nejak odiral ten mat, taky me to docela stve a nevim co s tim.
Anngie, promiň, když jsi objednávala na konci dubna, bylo to opravdu s předstihem :-N , omlouvám se |-| Poškrábaný ho máš, když ho nosíš od toho 7.7.? Říká se, že by se prý titan měl zatáhnout, ale zkušenost s ním nemám (my máme prstýnky ocelové a nenosíme je :-D).
a proc je nenosite?
a jak zatahnout?
herminka: v pohodě :-) nosím ho od 7.7. a když jsem na něm zpozorovala škrábance týden po svatbě, tak jsem si řikala že jsem blbá že jsem někdě zavadila, dnes je to pomalu měsíc a vypadá příšerně. Je podrápanej jak kdybych ho drhla drátěnkou na nádobí. Nevím co mám dělat. Manžel řikal že i když ho budu reklamovat že se stejně nedovolám a že se na mě vyprdnou. Ten jeho je taky poškrábaný ale není to tak strašný jak u mě. Je tedy fakt že 3 dny po svatbě šel na operaci a byl skoro měsíc doma a nic nedělal, proto takový rozdíl mezi mým a jeho.
ja jsem si taky myslela, ze jsem si ho nejak poskrabala svou vinou, ale manzel to na nem ma taky. Takze to urcite nasi vinou neni.
Jeste doplnim: Objednali sme je u pana Kubika. Je pravda ze nas nejdriv jeho vzhled zarazil,ale to co rekl udelal, byli sme u nej asi hodinu nez sme si vybrali velikost, delal nam to na prani a tak. vyhoda byla, ze bratr studuje v Plzni, takze sme to tam jeli jen zadat a bracha je pak vzdy privezl - nejdrive vyzkouseni velikosti - sedlo, pak dale ryti - ktere dela nekdo jiny, ale Kubik ma kontakty. Podotykam ze nam je posilal mam ten dojem bez zalohy po brachovi - duvera:-) no a jak se bude chovat material uvidime po 1.9. :-) Ale s panem Kubikem mame opravdu dobrou zkusenost, ceny prijatelne a PREDEVSIM ochota udelat cokoliv, v kramech jen reknou neumime, nedelame, on ne.
Musím se připojit k těm spokojeným. Prstýnky jsou krásné, super cena, objednavali a vyzvedávali jsme si je osobně, takže s tím taky žádný problém. A hlavně, když jsem někde v krámu chtěla titan, tak na mě koukali jak na blba . ;-)
Profilova fotka
Lesklá ocel je sice náchylná na oděry a je to na ni dost vidět, ale myslím si, že po měsíci nošení, když neděláš nějakého mechanika =-) , jako moje ségra, je dosti brzy. Reklamovat bych ho nezkoušela, protože to není žádné mechanické požkození a uznané by to asi nebylo :-S
Irenan, titan se prý při povrchovém odření (samozřejmě pokud nejde třeba o milimetrový vryp) tak nějak sám od sebe časem zacelí - ale jen jsem to četla, zkušenost nemám. A proč je nenosíme? To je jednoduché: manželovi překáží - nikdy nenosil ani hodinky a ani si ráno nevzpomene, že by si měl něco na prst nasadit :-D Já jsem alergická na kovy a prstýnek jsem vydržela nosit do čtvrtka (samozřejmě se sundáním doma a na spaní) - pak už se to svědění nedalo vydržet. Prstýnky jsme už v podstatě kupovali s tím, že je nebudme nosit, a proto padla volba na ocel - neměli jsme důvod dávat tisíce za něco, co nám bude ležet v krabičce.
ale titan by mel byt i protialergicky, kdyz se z nej vyrabi srouby do kosti chirurgicke nastroje, tak mozna by ti ten titan nevadil ne?
Diskuse pokračuje po 1 roce
holky, chtěla bych se zeptat, jak vypadají vaše prstýnky z této firmy po delší době nošení, jsou poškrábané? Ocelové / titanové. Díky moc :-)
Profilova fotka
evaa: já se furt rýpu v hlíně, zdíme,pracujeme na zahradě a prstýnek sice nějaký ten menší škrábaneček má,ale jináč když to srovnám s holkama,co mají snubák z bílého zlata či žlutého,tak ho mají zhuntovaný víc.. hold je to zlato asi měkčí...
katarinka - a máš ocel nebo titan?
1
2
5

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?