Datum svatby: 5.9.2009

Ahojík všem! Jelikož s přítelem plánujeme svatbu na toto datum, chtěla bych se spojit s ostatníma nevěstama (i ženich tu je vítán) a prožívat s nimi před/svatební přípravy. Tento datum ještě nemáme zamluven ovšem uvažujeme o co nejbližším zamluvení, protože je to před termínem 9.9.2009 a to je očekáván nával a když už 9.9.2009 volno nebude bojím se aby bylo volné "naše" datum 5.9.2009... Svatba bude v okrese Chrudim. Pomalu obhlížím kapely a svatební šaty. Jak jste na tom vy??? Co už máte co naopak ještě ne? Kdy, co a jak plánujete? :-) Hezký den Renata ;-)
1
2
42
Profilova fotka
byt tebou tak se nebojim ze by byl nejakej moc naval, a ani na toho 9.9. moc naval nebude, protoze je to ve stredu..naval bude spis az toho 19.9.2009
To Tulikiss: to je asi pravda toho 19.9.2009 bude asi mnohem větší nával, jak tak koukám podle dalších diskuzí. Mohu se zeptat co již máš na svatbu promyšleno???
To se tu opravdu nenajde žádná nevěsta či ženich s tímto termínem??? ;-)
Rozhodně si myslím, že nejsme jediní s tímto datumem, přidáte se?
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahojky, i my máme datum 5.9.2009..
Profilova fotka
Taky o tomhle datu uvažujeme, ale zamluvený termín ještě nemáme. Z příprav jsme zatím zvládli jenom zásnuby :-D
gintare: to se stihne :-) mimochodem máš krásné vkusné album se šatkama a evidentně podobné představy jako já - meriedeval od la sposy sem si zkoušela, ale odradila mě cena půjčovného -12.500, ale už mám vybrané jiné:)
Ahoj, přidávám se., máme zamluvený termín 5.9.2009.
Profilova fotka
mishmash, díky za pochvalu x-) Ty ceny mě taky děsí, zvlášť, když máme všechny příbuzné daleko a budeme muset ubytovávat snad čtyřicet lidí :-S
jejda, to je dost, ale třeba seženeš ty šatky u vás levnější, já je byla zkoušet v Praze. My máme sice příbuzné všechny blízko, takže ubytování neřeším, ale i tak se snažíme ušetřit :-) naštěstí tu svatbu zas tak moc neprožíváme, takže to snad nějak půjde :-D
hoj Meryel, takt to je fajn, už jsme tu 4 ;-)
Ahojky holky....tak at Vás(nás )je víc,tak já se na toto datum hlasím dobrovolně taky.Kromě hotelu a těšení nic nechystám...času je habakuk..
Článek se načítá
ahoj, tak to jsi mě trochu uklidnila - já mám zatím šaty, ale ty jsem chtěla mít zarezervované brzo, protože se mí líbí trochu něco jiného, než většinou ve svatebních salonech je, hospodu a nápady co a jak :-) ale právě jak nakukuju sem, přišlo mi, že kdo nemá zamluveného fotografa (pokud možno nějakou hvězdu) rok dopředu, kapelu atd má smůlu =-)
Profilova fotka
Ahoj, my take planujeme nejspis 5.9.2009 a take urcite nekde pobliz Chrudimi ci Pardubic. Pripravene nemame nic. Obrad bychom chteli mit na zamku v Cholticich, ale hostinu ani ubytovani nevime - uvitame nejake tipy, tech pribuznych a kamaradu z daleka taky bude docela dost :) Jen nevim, zda je dobre se pridavat do teto diskuze, protoze me akorat bude znervoznovat, jak se vsichni pripravuji a co vsechno uz maji zarizene :))
ahoj Lucko, nene, tohle bude diskuze klidných lážo plážo nevěst :-D já chtěla se vším začít až po Novém roce, a to ještě kvůli sestřenici z Anglie, aby si stihla zabukovat letenky, ale pak se začla v srpnu 08 divit kamarádka, že ještě nemáme zamluvený termín, tak jsem zavolala na matriku no a světe div se na 5.9.09 už měly jeden pár na 11 h. Pak jsem začala na kukovat sem no a už se zdálo že mě pohltí předsvatební šílenství, naštěstí přítel flegmatik mě vždy stáhnul na zem :-D a tak mám jen ty šaty a hospu
Profilova fotka
Ahoj holky, tak nakonec jsme si to rozmysleli a svatba bude už 29. srpna. Máme už zamluvenou matriku a hostinu, rozjednaná je i hudba. Užívejte si příprav a moc neblázněte, času je ještě dost... ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, jestli můžu, ráda se k Vám přidám. i my máme termín 5.9.09, jen matrika jěště nemá vypsané termíny pro obřady na zámku, tak si jěště musíme pár dní počkat, snad to vyjde.Můžu se zeptat, kdo co už máte zajištěné, my zatím jen tak koukáme, ale v některých věcech už máme jasno. Jinak přeju klidné přípravy na Vánoce :-D
ahoj žirafko vítej, tady je to jinak mrtvý :-| nikdo si nechce povídat :-)
Profilova fotka
Ahoj, asi se všichni soustředí na devítky, ale mě se líbí právě 5.9.,vždycky to byl můj sen, svatba v září, :-D zatím máme jen vybrané oznámení, matrika ještě ani neví, jestli ten den budou na zámku oddávat, ach jo :-( Už aby byl leden, to vypisují termíny; ale už máme podvazek - nezbytný a polštářek pod prstýnky. :-D :-D 8-)
Profilova fotka
tady jich bude asi víc :-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
tak tam jsem už byla a taky to skomírá :-)
žirafko my máme napevno termín, hospodu a šaty a zatím rozjednanou kapelu a DJ. Ještě nevíme, zda něco z toho vůbec budeme chtít, možná si vystačíme sami. Podvazek mám od sestřenice, ale asi si ho brát nebudu, budu mít úzké šaty, takže by to bylo vidět a polštářek se nám nelíbí, tak ten jsme vyloučili :-) Září se nám taky líbí, ještě je teplo a všichni jsou zpátky z prázdnin, taky není tak narváno jako v červenci nebo srpnu.
Profilova fotka
Ahoj mishmash, termín na pevno budeme mít snad 12/1, tak se to pak rozjede, oznámení, šaty, ... Hrozně se těšíme, jsme jak malé děti. Jen pořád nevíme, jak se zařídit po obřadu, chceme jen nějakou zahradní party, grilování, raut a tak, takže nevím, jestli catering, nebo vlastní síly. No uvidíme, na tohle je doufám ještě dost času. I když to uteče jako voda :-) Já mít úzké šaty ani nemůžu, takže podvazek se krásně schová a do polštářku jsme se zamilovali oba a to okamžitě, takže tak :-) Mám je oba v albu, tak se jukni, pokud budeš mít zájem. 8-) :-D Můžu se zeptat, kolik lidí budete mít na svatbě?
žirafko, my máme rádi přírodu a tak a tak jsme chtěli svatbu taky v přírodě. Bude v zámecké zahradě, když by pršelo, tak v zámecké galerii. Potom jsme chtěli mít klasický oběd s rodinou v restuaraci bez klasických zvyků:). Rodinu mám ráda a nijak mě neprudí, spíš naopak se těším, až budu mít čas si s nima popovídat, a potom grilování u kamaráda na zahradě s přespáním ve stanech. Jenže všude v restauracích nám nabízeli jenom salonek, a z toho já mám osypky. Ale chápu to, že by se jim to finančně nevyplatilo. Taky jsme se báli, kdyby pršelo, že se celá odpolední oslava s prominutím podělá :-| Navíc kamarád nemá zahradu oplocenou, muselo by se to tam připravit až v den D, vše navozit, jídlo atp. Takže jsme pak objevilli tu hospodu, kterou mám v albu-pronajmou nám celé patro, takže to bude tam, oběd i párty. Moc se nám líbí a má i malou terasu, kousek je rybník a zámeček, dá se jít na procházku. Na obědě bude asi 30 lidí a odpoledne 30-50-neumím to odhadnout. Do alba jsem jukla, mám trochu jiný vkus, ale hlavní je, aby svatba byla taková, aby se líbila Vám :-)
Profilova fotka
Tak je dobře, že jsme každá ženská jiná, byla by tady pak děsná nuda :-) My totiž řešíme, co s lidma, kteří nebudou pozvaní na hostinu a jsou zdaleka, přítel je ze severních Čech, já z Prahy, tedy původně, teď už taky SČ, ale všechny příbuzné a kamarády mám v Praze, takže jsme nakonec zvolili tu variantu, že bude raut, grilovačka a tak hned po obřadu a až do večera. Je to areál skautů, přítel je členem a už to zajistil, v případě horšího počasí budeme mít pronajaté stany, jen doufám, že třeba nebude zima, to by mě asi švihlo :-)
žirafko to je skvělé, to by se mi taky líbilo :-) , ale jakkoli nechci klasickou svatbu, ten oběd by mi asi chyběl, no nevím..taky máme ve hře udělat hned po obřadu rautík pro všechny, kvůli počasí a okolnostem ale v té restauračce. Ale nejsem si jistá, obřad je už ve 12, aby tam všichni vydrželi až do večera, nerada bych aby to skončilo v podvečer. Já bych asi taky někde nevydržela celé odpoledne a večer.. Naštěstí restaurace vypadá jako taková koliba a ne jako nějaký sál nebo tak něco honosného, tak jsme rádi. my máme celé rodiny (s min. výjimkami) ze stejného města, i kamarády, tak to máme v tomto jednodušší. Ten areál je dobrý, že se tam dá i přespat. Kamarádi měli zase oběd s rodinou a pronajatou chalupu, to mě by bylo líto ukončit setkání s rodinou a přesouvat se-všichni rod.příslušníci by tam asi nešli, ttakhle je budu mít všechny pohromadě. JInak já jsem taky skautka a přítel taky :-)
Profilova fotka
No právě, jsou to prostě problémy. Já doufám, že se to ještě nějak vytříbí, např. nemáme ještě konkrétní hodinu, takže to vše budeme ladit až budeme vědět, kdy ta sláva vypukne. :-D Pravda je, že pokud bude obřad tak nějak dopoledne, nevím, co tam budu s hosty do večera dělat, ach jo, to jsou problémy :-p Ale stojí za to :-D Do této doby jsem si říkala, že jednou, až to přijde chci malou komorní svatbu, rodinu, večer posezení s přáteli, ale teď to přišlo, a dostává to konkrétní rozměry a jak o svatbě mluvíme a mluvíme, a jak brouzdáme po netu, je to čím dál zajímavější a získává to úplně jiné rozměry.
tak to je super, že o svatbě mluvíte :-) my taky, ale já častěji :-D . Ale přítel je v pohodě, navzdory tomu, že nemá rád nakupování, se mnou strávil hodiny ve svatebním salonu a tak..trochu jsem po přečtení nektěrých diskuzí měla pocit, že holky byly požádány o ruku a tím to pro chlapa haslo, a vše ostatní zařizovaly ony, fotografa, kapelu. Nic proti tom, pokud to někomu vyhovuje, ale já ráda vše společně a tak. U nás vlastně ani nebyla žádost, ale romantická společná dohoda :-D Právě na ten rautík je dobré mít obřad tak na 14,15 h. My to máme ve 12 a tak nevím, co by tam hosté dělali až do půlnoci. My vždy něco vymyslíme a pak to x-krát měníme, takuž s etaky těším až to bude nějak napevno..no ale jinka si to užívám, myslím že vy také, nechápu jak ěkdo může mít ze svatby stres, jde přece o tom, aby byl fajn den a ne vše super mega dokonalé.
Profilova fotka
Jj, o svatbě mluvíme skoro pořád, i když pravda je, že já víc :-) To já půjdu do svatebního salonu s nejlepší kamarádkou, skoro manžel :-D mě ve svatebním uvidí až v den obřadu :-) Jinak taky děláme všechno rádi společně, ale díky bohu miláček nakupuje rád, dokonce víc než já. Já budu mít stres až v den svatby, do té doby si prostě jen užíváme. Myslím si, že je normální, že něco vymyslíte, pak to změníte, prý je to běžné. Máte vymyšlené nějaké hry, nebo jak budete řešit zábavu ?
no tak nad tím jsem už taky přemýšlela, hry nevím nevím..nějak si ty příbuzné neumím představit :-D . Myslela jse, že by to mohlo být asi takhle: Obřad bude ve 12 cca na hodinu (samotný asi 20min, takže včetně gratulací a trochu focení), jestli pak nějaké focení, nevím. Možná už rovnou na oběd, který skončí asi v 14.30. Nechceme rozbíjení talíře ani únos a tak, takže se to moc časově nenatáhne. Odpoledne bychom zařadili buď fakultativní procházku k zámku a rybníčku, kdo bude chtít ( s tím že my bychom se mohli třeba zrovna v tuto dobu fotit), nebo by zůstali na hostině, jak kdo chce. Ale říkám si, že někteří by mohly uvítat prochajdu na čerstvém vzduchu, protáhnout se a vytrávit. Pak mě napadlo promítání-četla jsem to v nabídce jednoho DJ, chtěl za to 900,-, ale přítel má projektor, tak bychom to zvládli sami. Fotky z dětství a tak, možná bych zařadila i rodinné fotky, aby se příbuzní trochu poznali a tak. Na 17 h bychom pozvali kamarády a zařadili bud DJ nebo si produkci zařídíme sami, většina známých ale asi přijde stejně tak na 20h. Určo nechcem ohňostroj nebo tak, jestli tombolu nevím,my na to moc nejsme.
1
2
42

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?