Darum svatby: 28.5.2010

Ahojík, pokud má někdo svatbu ve stejný den, můžeme pokecat :-) :-D
Ahojda, já se vdávám 21.5.2010 v Pardubicích, takže to mám o kousínek dřív...
:-) ale jsi květnová :-) a taky v pátek... jak jsi na tom s přípravama? o kousínek líp? :-D
Ahoj! Ja s budu vdavat 15.5. v sobotu. Myslim, ze nas je porad mensina - ja teda na povery neverim. Co vy? :-)
chehehe: já na pověry taky nevěřím :-) , navíc datum naší svatby je pro dosti osobní, tak proto jsme se rozhodli, že se vezmeme v květnu a v tento den... Holky, zas na druhou stranu, nění to nádhera, když je v květnu o dost míň svateb? - nemusíme mít strach, že něco neseženeme :-) ... jak jsi na otm s přípravama?
chehehe: a kde se bude tvoje svatba vlastně konat? :-)
No ja jsem toho zaridila docela dost. Mame fotografa, misto, zamluveny sklipek na obed a vecerni party...budeme mit svatbu na Chvalskem zamku v Pocernicich, je to tam takove moderni, obema se nam libilo. Ted spolecne okukujem prstynky, muj drahy se nejak hodne angazuje ;-)
A jeste jsem zapomela na vizazistku, ktera me bude licit i cesat, mam radost ze ma volno, protoze treba o tyden pozdeji uz ma nevestu. Jinak pro me je kveten mesicem lasky a taky se mi libi, ze to neni takovy to "svatebni silenstvi". Jen teda tech penez co to bude stat...to me na tom stve, ze uz moc neni kde ubrat
chehehe: tak to jsem ráda, že neplaším jenom já sedm měsíců dopředu :-D ... my máme na matrice přiklepnutej termín a místo obřadu - hluboká, pak máme zajištěnýho Dj, fotografa a v týdnu jdeme omrknout restauraci, kde bychom chtěli mít hostinu... prtávě řeším dort, cukroví, koláčky a pod... a během měsíce chci vyřídit kadeřnici a vizášistku a v listopadu se mrknout na šaty... do toho s miláčkem koukáme na prstýnky a svatebka... :-N
No vzdyt jo, je to v klidu a v pohode a vubec mi nevadi ze je to az za pul roku :-) at si to kazdy zarizuje jak chce, me to celkem bavi. Tak ti preju pekny zarizovani a hlavne dobrou naladu.
tobě přeji taky mnoho radostí se zařizováníma těším se na svatební fotky... ale do dne D se si snad ještě někdy písnem :-)
tak my nejak extra jeste nepospichame. no proto ze u nas na matrice ( pardubice) se loudaji s vypisovanim terminu a nezbyva me nez cekat az do ledna na potvrzeni toho data, ale zase opravdu spoleham na to ze v kvetnu snad tolik svateb nebude. s pripravamy jsme na tom tak ze mame zamluvenou kapelu predbezne, hostinu, koupeny prstynky, lampiony stesti, kosicky na kolacky, fotograf,a na zbytek je cas.
oldana. máte toho taky dost... nám na matrice na Hluboké taky napřed řekli, že si termín můžeme rezervovat nejdřív půl roku předem, tedy v prosinci - to mi řekli v srpnu, a v říjnu jsem tam volala a najednou to rezervovat šlo... byli jsme první na ten den, takže jsme si mohli vybrat i hodinu :-) ... už máte prstýnky? tak to je fajn, že jste se už dokázali rozhodnout, jaký koupit...
Článek se načítá
Ahojky, ja se vdavam 28. 5 ve 12 na Praze 7, s připravami teprve začínám - uz mam fotografa.... a zacinam resit to ostatni, a co saticky uz mate?
jjajina: já jsem s přípravami taky na začátku... šatičky ještě nemám ... zhriba v listopadu bych chtěla začít navštěvovat svat. salony, tak uvudíme....
Profilova fotka
Ahojda, nechcete přejít za námi do tématu "květen 2010 Praha a okolí?" Nejsou tam jen lidé z Prahy ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?