Což takhle 2.7.2010

Ahojky holky, najde se tady některá která se vdává ve stejný termín jako já? ;-) Já jen, že bychom si mohly popovídat o tom, co která chce, má a mít bude... :-)
1
2
Profilova fotka
Ahoj,tak se přidávám k tomuto datumu,ale abych pravdu řekla,zatím toho ještě moc zařízeno nemám,jsem trochu ve skluzu :-( .
Jééé, vítej hellous, už jsem se obávala, že budu sama. :-) Ale i když nemáš ještě nic moc zařízeného, jedno máme společné...pokud je miminko na fotce Tvé. :-D
Profilova fotka
Je moje,ale už to není miminko,má 2 roky a 8 měsíců,bohužel nemám aktualní foto z blízka.A ty máš jak staré mimi?Ajak jsi daleko se svatebními přípravami?
No, ta naše cácorka také už není mimi, v prosinci jí byly 2 roky. :-) Jinak na svatbu mám objednaného fotografa+zaplacenou zálohu, zamluvené místo na obřad+zaplacen poplatek na matrice, fakturu ze zámku čekám teď v lednu. Zamluvené místo pro hostinu, předběžně sestavené menu. Minulý týden jsem byla zkoušet šaty, bez úspěchu, takže mě to ještě čeká, ale myslím, že to zas tolik nespěchá... :-D Také mám doma návrhy na oznámení. No a to je z toho důležitého asi tak všechno, pak mám pokoupeno něco málo z dekorce...atd. :-D Co Ty? Něco málo mít musíš, když máš datum... :-D
Profilova fotka
Tak zatím mám po známostech domluvenou hudbu,pečení cukroví a koláčů.Hostina bude v pensionu se zahradou,takže pokud vyjde počasí určitě bude oslava venku.Ve čtvrtek jdu s kamarádkou vybírat šaty,ale potřebuju ještě shodit pár kilo :-) .Obřad je také zajištěný,jen mě mrzí,že je to pátek,já chtěla radši sobotu,ale u nás je dělají jen jedenkrát v měsíci.Koukala jsem na tvoje fotečky,jste moc hezká rodinka a s tou barvou se shodnem,já bych chtěla růžovo-bílou svatbu.Poděl se o menu at mohu čerpat nejakou inspiraci,díky.
Ahojky, taky se přidávám k tomuto určitě krásnému datu :-) Akorát to mimčo nemám :-) :-)
Vítej hrosatko1 :-D A poděl se s námi, co už máš a co chystáš... :-) Datum máme určitě krásný... ;-) ...a doufám, že se nám všem ten den vyvede podle představ... x-)
Profilova fotka
Ahoj hrosatko1,tak nás pomalinku přibývá,miminko bude určitě po svatbě,my jsme to udělali obráceně.Těhotná jsem se vdávat nechtěla a ted už je dost velký,aby si tu svatbu užil i náš Honzík.Tak dneska jsem byla vybrat šaty,jsem z nich unešená,přesně podle mých představ i cena je slušná,protože když jsem řekla příteli,že se ceny pohybují kolem6-7000 tisíci korun,tak šel do kolen. :-o
Hellous, tak to tiše závidím, že už máš šaty, jen nemáš své albíčko, tak se s námi nemůžeš ani podělit... škoda. =-) A vidíš, říkala jsi, jak jsi pozadu...a dá se říct, že to nejdůležitější už máš.. :-)
Profilova fotka
Já jsem to vlastně všechno stihla ted, během těch deseti dní,kromě obřadu,ten jsme zajištovali už v listopadu,musím zaklepat :-) ,zatím jde vše hladce.A šatičky ukážu až po svatbě,bohužel je ten salon nema na netu jako ukázku.A co ty,něco nového?
Ahojky :-) tak já už mám zamluvený šatičky (cena teda příšerná 7500,--), ale jsou nádherný, fotečku nemůžu dát do alba, protože drahý se sem občas podívá :-) zvědavec jeden :-) a v týdnu nám přišli svatební žirafy na auta :-) ty mám v albíčku a jsou dokonalý :-) Jinak fotografku prý dostaneme jako svatební dar od budoucí švagrové a švagra, takže fakt super dárek :-) a od mého brášky máme čekat pohoštění na odpolední raut :-) takže velice praktické a nezaplatitelné dárky :-) A kdepak se budete vdávat? Jestli jsem to tady někde nepřehlídla :-)
Profilova fotka
Ahoj hrosatko1,žirafky jsou super. :-D No šaty,to je teda fakt pálka,ale viděla jsem tady některé holčiny,které mají půjčené šaty i za deset tisíc!!!Nevím,ale asi bych ty penízky investovala jinam,třeba kvalitní fotograf,nebo dobrá hudba,ale to je jen můj názor,jinak svatbu budeme mít v Novém Jičíně na Žerotínském zámku.
Článek se načítá
Ahojky, my budeme mít svatbu na zámku Liblice u Mělníka. :-) hellous: v tom, že by jsi neinvestovala do dobrého fotografa s Tebou já, bohužel, nemohu souhlasit. My si zaplatili profesionálního fotografa, do jehož fotek jsem se strašně zamilovala a řekla jsem si, že na takové věci nechci šetřit, ze svatby zbydou jen vzpomínky a fotky. x-) Ale každá jsme jiná... :-) hrosatko: s timi dárky to máte fakt super, praktické a dobrý nápad... :-)
Profilova fotka
DVD-doufám,že nevadí,že jsem ti to zkrátila,asi jsi mě špatně pochopila,já jsem psala,že mi příjde zbytečné investovat tolik peněz do šatů a že bych si radši připlatila za kvalitního fotografa,přesně jak říkáš,zbydou jen vzpomínky a fotky.Dobrou :-)
Jééé, vidíš, jsem nemožná, už ani neumím číst... :-D Dobrou... :-)
dendavendavaneska: je to šílená částka, ale nikdy jsem na sobě neměla tak krásný šatičky a už asi nikdy mít nebudu. Tak jsem zavřela obě oči :-)
Profilova fotka
No,vidíš to a já zas neumím psát,jsem chtěla napsat DVV. Hrosatko1,já vím,jak si je jednou oblečeš a zamiluješ se do nich,tak s tebou nic nehne,já zkoušela i ty drahé,ale naštěstí mi neseděly.
Holky stačí-denda :-) ať to nemusíte vypisovat. :-) Víte co já si říkám? Kdy jindy na sobě budu mít takové krááásné šaty než na svatbě (doufám, že poprvé a naposled) :-D Prostě ceny půjčení se tak pohybují, takže ty peníze dát musim, pokud si je nekoupím, jako, že asi ne!! ;-) hellous: za kolik máš šaty Ty?
Profilova fotka
Tak já mám šaty za 4 900,to víš,že jsem si zkoušela i ty dražší,ale bohužel vypadaly krásně jen na ramínku,na mě už to bylo horší :-( .Holky,už víte,co budete mít na hostině na večeři? Já to pořád řeším s chlapem,ale nějak se nemůžeme shodnout,on by rád svíčkovou,ale mě to příjde na večer jako těžké jídlo,navíc mi říkala kámoška,že měli taky svíčkovou a dost se toho nechalo a nedojedlo,tak nevím
My budeme mít odpoledne a večer raut, žádná servírovaná večeře! Přijde mi to nesmysl, když uděláte teplý bufetový stůl, tak si každý vybere podle svého gusta, když budeš mít na výběr. A svíčkovou na večer bych také nechtěla, to je spíš k obědu, ne? ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky,kde jste??? To je počasíčko,co :-S ,malý má ještě k tomu laringitidu takže jsme už čtyři dny zavření doma a já už šílím!
Ahojky, tak to je hrozný, myslím tím tu laringitidu...my jsme si to užívali s malou loni... :-( A co jinak? Nějaké "svatební pokroky?" ;-) Já teďka řeším prstýnky...vybírám, vybírám až už ani nevím co chci... :-D Snad nepřeberu... ;-)
Profilova fotka
Tak já si ted dávám menší pauzičku,jen tak brouzdám po netu a koukám na svatební fotečky a čerpám inspiraci.Prstýnky nás také teprv čekají,ale už se na to moc těším.A ty vybíráš s přítelem,nebo to nechává na tobě?
Prstýnky vybírám já, ale vždycky to spolu prodiskutujeme, zda souhlasí a tak... ;-)
Ahojky dendavendavaneska: my budeme mít večer kýtu, uzený, možná grilovaný kuřátka :-)ať si každej vybere co bude chtít... :-)
Profilova fotka
Ahojky,tak se hlásím po delší odmlce,v sobotu se chystáme na svatební veletr do Ostravy,takže doufám,že načerpám novou inspiraci a hlavně nakoupíme za výhodnější ceny!! Zatím :-)
Tak co, dámy, najde se tady ještě nějaká nevěsta... :-)
Ahojky holky, no tak trosicku k vám do skupiny patřím..Až vy budete mít den ,,D" tak ja budu mít asi teprve pořádný nervy :-) Svatbu máme totiž 3.7 :-)
clarkaaa: a kde máte obřad? A co všechno plánujete a už máte? Holky, nějak se nám to blííížíííííííííí... ;-)
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky,tak se přidávám k datu 2.7.2010 v Bryndýse nad Labem
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?