Co si prosim myslite o techto satech?

co si prosim myslite o techto satech v barve bordo-champan ci ivory.......ale ve velikosti 44/46??????????????? :-)
Profilova fotka
wow, johanka, tak ty jsou krásné, líbí se mi číslo 2, ale nevím jestli by ta hodně vrstvená sukně v uvedené velikosti zbytečně moc nerozšiřovala ještě, dala bych spíš hladkou
Osobně si myslím , že méně bývá více, a ve větších velikostech to platí ještě víc. Ale těžko říct, pokud je nevidím na tobě. Trochu bych měla obavy, abych nepůsobila jak Droběna z popelky. To ber s nadsázkou.
Profilova fotka
tak myslím si že dobrý nápad... a hezčí jsou ty druhé.. to je můj názor :-)
Profilova fotka
Budu-li upřímná, ani trochu se mi nelíbí. Jinak souhlasím s názorem Pajiji. :-|
ty druhý šaty jsou úžasný. :-)
Mě se líběj oboje. Ale ber to tak, že tohle je asi malá velikost. A raději bych zvolila míň řasené a zdobené. Přeci jen - v jednoduchosti je krása :-) . Ale vkus je dobrej :-)
Profilova fotka
Ahoj, přidám se k holkám, jsou krásné, ale myslím si, že větších velikostech by to asi nebylo ono...
Profilova fotka
šaty nejsou můj šálek čaje ani v jednom případě, to řešení sukně mi přijde, jak když někdo otrhal tylovou sukni. A ve větší velikosti to bude bohužel vypadat dost hrozně (hlavně ty první - boky to rozšíří do monstroznich rozměrů). Zpracování vršků se mi líbí a ani ve větších velikostech by s nimi neměl být problém.
Můj názor: ty šaty jsou velký přeplácaný kýč :-|
WAU tak to je teda síla :-) :-) :-)
Profilova fotka
Ahoj, šaty jsou krásné, ty druhé jsou lepší, přesto se obávám, že ve větší velikosti budeš vypadat jako kredenc :-N Já měla šaty taky ve velikosti 44, taky jsem musela slevit z požadavků, je to kruté, ale bohužel...věř, že když budeš hledat dál, tak jich najdeš tolik, že ti půjde hlava kolem...a je jich spousta ve kterých by hubený nevěsty vypadaly divně a ty v nich budeš vypadat božsky.. ;-) Ale pokud už teď víš, že nebudeš v ten den šťastná, když je mít nebudeš, tak je ber x-)
Jsou jiné..podle mě, né krásné, ale jen jiné a myslím, že by mohly mít obří efekt na nějaké zámecké svatbě. Ale velký efekt by byl jen ve velikostech do 40. Nad tuto velikost budou akorát dělat nevěstu ještě větší a robustnější..a bude jako dort. To je můj názor :-)
Článek se načítá
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?