Červenec 2006

Profilova fotka
jsou tu nějaké nevěstinky které se chystají do toho praštit v červenci přístího roku??
1
2
61
ahoj Berunko,asi já,i když se to zatím furt posouvá :-S
Profilova fotka
a jak jsi na tom s nervičkama??vím že je ještě dostatek času,ale se mnou už to trochu pracuje.hlavně když jsme to oznamovali přítelovým rodičům
no,zrovna dneska jsem dostala pěknou krizi :-| .chytla jsem nerva,že se vdávat nebudu,že se pak určitě budeme rozvádět,no hrůza :-| .asi pracuje PMS a chřipka :-| . a co ty ;-) ?
Profilova fotka
já mám taky takové stavy.většinou když se v něčem neshodnem si říkám jestli to vážně bude na celý život.ale na druhou stranu mě mockrát přesvědčil,že je ten pravý takže tyhle minimální hádky jsou jen takové oživení.jinak na mě nějaká chřipka leze taky.jinak zatím jen tak brouzdám po netu a hledám inspiraci :-)
Ahoj holky, já se chci taky vdávat v červenci, dokonce ve stejný den jako berunka. Už máte zamluvený termín?
no jo,choroba je hnus ;-) . já taky zatím brouzdám a brouzdám.příjde mi to strašně daleko :-| . už víte kde to budete mít?
Profilova fotka
původně jsme přemýšleli o Libeňáku ale ten nás odradil takže top vypadá na Brandýs nad Labem.je to strašně daleko ale uteče to jako voda.my jsme o tom začali uvažovat v červenci a kuk a je skoro konec září.
Profilova fotka
aajka_zamluvený termín ještě nemáme.V Brandýse to není zas tam narvaný takže počítáme že ho půjdem zamluvit tak v lednu. a co ty??
jé,tak nám přibyla další nevěsta :-) .Ahoj AAjko ;-) . já doufám,že už tu s vámi v tom červenci zakotvim,že se už nebudu stěhovat třeba do srpna,nebo do září ;-) . my nemáme ještě nic :-( .termíny se budou zamlouvat až v lednu,tak mám smůlu :-(
Profilova fotka
neboj jsme na tom stejně.my taky zatím nic ale o to bude nový rok zábavnější... :-)
:-) :-) berunko to jo,to máš pravdu :-D . jen jsem zvědavá,když chytám nerva už teď,co budu dělat v lednu,nebo pak až bude zbývat třeba jen tejden 8-)
Profilova fotka
na to jsem taky zvědavá,já navíc ještě v červnu dělám absolutorium. takže mám v podstatě čas tak do dubna protože pak mi nastane učení a to ještě musím napsat diplomovou práci. :-(
Článek se načítá
:-S :-S tak to ti vůbec nezávidim :-S .to taky budeš mít pěknej zápřah na nervičky :-S .já jsem hroznej nervák,bohatě mi stačila maturita :-S ;-) . kdy plánuješ jít na šaty?
My termín ještě nemáme, prý to jde až v lednu, ale bojím se, abych o to naše vysněné datum nepřišla...Jinak já dělám v červnu bakalářky a během roku musím ještě napsat bakalářskou práci, takže taky budu mít nervy dvojnásobný. No uvidíme, snad to nějak zvládnu..
tak to jsme na tom stejně,Aajko.já se ale spíš bojim,že to s tím místem nevýjde a už pak nebude čas hledat a zarezervovávat něco jinýho :-( . Kde to plánujete,Aajko? ;-) Já bych hrozně moc chtěla Roztoky :-) Jinak holky hodně síly a pevný nervy,s těma zkouškama.já už to mám naštěstí všechno za sebou,ale může se vám hodit morální podpora ;-) :-D 8-)
Já bych to chtěla na zámku Červený Hrádek v Jirkově a ještě k tomu 8. července, nechce se mi měnit ani jedno. Maximálně datum ještě oželím, kdyby se třeba v ten den neoddávalo, ale jinde se vdávat nechci. Nejradsi bych už měla termín potvrzenej a zaplacenej, abych měla klid a nemusela se kvůli tomu nervovat...
Ahojky holky, tak my chceme svatbu 15.7.06. V pondělí jsme byli na faře a zeptali se, zda by nás farář oddal a ve čtvrtek už máme přijít s občankama a s údajema o svědcích, takže už se to začíná hýbat, i když mě to překvapilo, protože je to ještě brzy. Myslela jsem, že tam jen zajdem a domluvíme to datum, ať nám ho někdo nevyfoukne. Ale jsem ráda, příští rok toho bude moc, přípravy na svatbu, škola (oba dálkově studujeme), takže aspoň něco si už zařídíme teď.
To se máš, že už to budeš mít černé ne bílém, možná je to tím, že se budeš vdávat v kostele a pan farář je určitě vlídnější než ty ženský na úřadě, ty nám totiž pořád říkají, jak je čas a ať přijdeme po Novém toce.. :-( a milé tedy rozhodně nejsou..
No možná je to taky tím, že musí napsat na Arcibiskupství o povolení k sňatku, protože já nejsem křtěná. Křtěný je jen přítel. A také se potom bude chodit na poučení, tak ty přípravy jsou delší. Ale už se tak moc těším až začnou pravé přípravy co ty? :-)
Profilova fotka
Ahojky holčiny...Vlastně budoucí manželky.. :-) Tak termín ještě pořádně nemáme. Chtěla bych někdy v létě nebo na jaře. Prostě tehdy, kdy je pěkně. Nebydlíme sice v Praze, ale u Říčan u Prahy. Takže naše svatba by se měla uskutečnit na zámku Konopiště. Tam je to moc pěkné. :-o
Taky se moc těším na přípravy, hlavně na šaty, na vymýšlení účesu, dekorací a tak. S tímhle chci začít po Novém roce, ale vzhledem k tomu, že budu mít zkouškové období a pak v červnu státnice, tak nevím, jak to zvládnu, ale snad to bude ok.
Ahoj holky, máte už něco na 100% zařízené nebo se zatím jen těšíte?
Já mám zarezervovanou restauraci, v únoru máme zajít jen doladit podrobnosti. Na obřadu už se taky pracuje :) a to je zatím tak všechno, ale přemýšlím, že takové ty věci jako samodržící pončochy, spodní prádlo apod. začnu kupovat teď, ať toho potom není tak moc. Spodní prádlo už mám vymyšlené :-D
clea: A máte už zamluvený termín na radnici?
mousa: my chceme mít svatbu v kostele, už jsem to tady psala v příspěvku dříve, že v pondělí jsme byli za farářem a ve čtvrtek máme přijít s občankama a s údaji o svědcích. Jak jsi na tom ty?
Cleo a cos vymyslela? Já bych chtěla něco moc pěkného, abych se miláčkovi líbila, ale to chceme asi všechny.. :-) Taky jsem si říkala, že když na něco narazím, tak si to koupím už teď. Chtěla jsem si koupit páskový botičky, ale na žádný pěkný jsem nenašla... Jinak nemám zařízené nic, protože restauraci nechci zamlouvat dřív, než budu mít 100% termín, ale bojím se, aby mi jí zatím někdo aktivnější nezamluvil před nosem...
clea: my se budem brát na radnici. Tak na matriku zajdem v listopadu domluvita a zarezervovat datum. Jinak jen sbírám inspiraci na netu.
aajka: poslala jsem Ti IP ;-)
berete se taky někdo v pátek 7.7.2006 v okolí Ostravy. ;-)
Profilova fotka
mousa____ ahojky, já mám 100% zařízené jen konání večerní oslavy... jinak jsem zatím poohlížela... nemám ani termín, na ten máme přijít až v lednu, takže ani svatební oznámko nemůžu začít vyrábět, co Ty???
1
2
61

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?