Britská královská svatba - William a Kate

Profilova fotka
Taky se díváte na tuto událost? Jaké jsou vaše postřehy? Co se vám líbí a nelíbí? Já se zamilovala do těch krásných bordó aut, kterými jezdí členové královské rodiny. ;-) A samozřejmě klobouky těch tam je habaděj... :-)
1
2
11
Profilova fotka
Zrovna jsem si říkala, jestli tu takové téma bude a že když ne, tak ho založím :-D Já jsem napnutá na svatbení šaty..Ale je to celkově krásný, ta atmosféra, nějak mě to začíná dojímat :-D Ale na jejich místě bych fakt být nechtěla :-N
@anieka89 Klobouky opravdu nádherné :-D Viděla jsi miniklobouček Victorie Beckham? :-) Všem to ohromně sluší
Také jste tak nezvózní? :-D Kate je nádherná nevěsta
Profilova fotka
No, já normálně měla slzy v očích..fakt mi hrabe asi :-D To jo, šaty takové "normální", ale decentní a krásné a Kate sluší neuvěřitelně :-)
Profilova fotka
Nemůžu být u telky :-( a seznam a jeho on-line přenášení nějak nejdou :-D
Já jsem se na to mrkla, zas telku vypnula a upřímně, je mi to jedno. Poblahopřála bych jim jako každému jinému páru. :) a Kate mi je tak akorát líto, četly jste tu předmanželskou smlouvu? Když se rozvedou, děti automaticky připadnou otci? Nedostane ani korunu? Paráda teda.
Profilova fotka
@sari_nka http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani...
Já slzím, je to krásné :-)
@sari_nka Idnes to přenáší taky :-)
@revival.lady to jako vazne? tak to by nikdy nepodepsala......... Ja predmanzelske zmluvy neuznava. Je moc krasna nevesta ale ten make up jej mohli udelat lepe :(
Šaty se mi tedy vůbec nelíbí. Staré hadry přešili :-D :-D :-N
Profilova fotka
Já jsem doslova nadšená z oblečení hostů. Pánové v žaketech, dámy apartní kloboučky - nádhera. Katiny šaty se mi líbí, moc jí to sluší, jen ta kytka mi přijde zbytečně malá a chudá.
Článek se načítá
Profilova fotka
no šaty nevěsty mně nějak neuchvátily...šaty drůžičky jsou ale úžasné :)
@niccky.z Mně se líbí i tak. No, ať by to byl kdokoliv, s takovou smlouvou bych tedy na to nepřistoupila. Ani omylem. Nehledě na to, že by nemohla bydlet nikde v žádném z královských paláců, sebrali by jí zas titul... prostě bez komentáře. Šaty má pěkné, moc pěkné, to jo :)
tak ty šaty asi ani nemohly jiné být-střízlivé s vlečkou a zakrytými rameny. Za mě trošku zklamání-jsou hezké, ale přesně takové, jak jsem čekala, já chtěla nějaký překvapení :-D
Profilova fotka
@revival.lady Jeejda, tak snad se nevdává s vidinou, že se jednou rozvede, ne? Jako stát se to může a v tom případě ty podmínky jsou k ní možná nespravedlivé..Ale popravdě mi přijde trochu mimo řešit v jejich svatební den jejich případný rozvod ;-) Myslím, že tahle diskuse je pro všechny, kteří si chtějí "áchnout" a ne řešit, jaké budou mít rozvodové podmínky =-)
Profilova fotka
Jde to rychle, nezdá se vám? :)
Profilova fotka
@ivona83 ja doufam ze nase svatba pujde jeste rychleji :P
Profilova fotka
Souhlasím s názorem, že kytka je poměrně chudá a šaty krásné, ale nijak překvapivé nebo do budoucna ikonické. Ale jinak je mi tento střízlivý přístup vlastně sympatický :)
A taky jsem u ní chtěla jiné líčení, než mívá obvykle ;-) Ale líbí se mi, chudák Diana podle mě vypadala jak zapraná selka tenkrát s těmi šaty.
Mně to právě nepřišlo zdlouhavé, a bylo to hezké, dojemné
Profilova fotka
No aspoň už víme, že ani královská svatba není výjimkou - dlouhé přípravy a pak šup šup, je to za námi :)
@ivona83 jj, mně je to taky sympatické, ta střízlivost. ale "nothing to talk about".
Profilova fotka
Má to krásnou atmosféru :-) Šaty mi připomínají trošku šaty monacké kněžny Grace Kelly, to byla jedna z nejkrásnějších nevěst. Mně se to líbí. Je to jakýsi "výlet do jiného světa". :-) Ale s radostí setrvám ve svém, tom obyčejném. :-)
Profilova fotka
@leiladelly Souhlasím, je to ve stylu Grace Kelly :) Což je vlastně taková sázka na jistotu, protože ty šaty zůstaly nadčasové.
Profilova fotka
@veli Já myslím, že Diana tentkrát neměla moc volbu, monarchie byla velmi rigidní. Mohla brát nebo nebrat. Je pravda, že její krásný styl, který jí slušel, vznikl až nějakou dobu po svatbě, snad ještě v době narození prvního syna ji oblékali hodně usedle... takový královnin styl.
Profilova fotka
mně se víc líbil ten styl šatů co měla princezna Viktorie...nevím no.Tyhle jsou pěkné ale mohla si vybrat něco ne tak komorního nebo aspoň něco trochu výraznějšího, třeba aspoň tu kytku... ale jinak hezké :)
@civet Mám úplně stejný pocit, pánové v žaketech a ty nádherné kloboučky.... To je paráda!
Ten obřad a ceremonie jsou hezké.Na poměry monarchie žádná pompéznost, fakt sympatický. V poměru ke všem těm opatřením a napětí, tak je to fakt osvěžující a dojemný.
I když její šaty nejsou můj styl, tak se mi moc líbí.
1
2
11

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?