8.8.2009

Profilova fotka
Ahojky, je tu některá z Vás, která bude mít svůj velký den tak jako já 8.8.2009? ;-)
1
2
30
Profilova fotka
Ahoj, jsem tu. Velký den máme 8.8.2009 v 15:00 V Nových Hradech. Už jsi třetí, kterou jsem objevila se stejným termínem. Snad nám všem bude přát počasí. P.
Profilova fotka
Ahojky, taky se přidávám, obřad máme 8.8.2009 ve 12.30
my máme obřad venku na zámku v Hradci nad Moravicí, 8.8.2009 ve 14 hodin ;-)
Profilova fotka
My ho máme taky venku v zámeckém parku ve Slavkově u Brna ;-) Tak doufám, že nám vyjde počasíčko :-)
Profilova fotka
Holky a už mátě šatičky?
No já doufám, že se nám tenhle termín povede, ještě čekáme jestli je tenhle termín volný náš sál :)
Profilova fotka
Ahojky, lien82: šatičky jsem si zamluvila ve středu, ale byla to docela haluz, první salon, zkusila jsem první šaty, ty byly krásné, ale neměly dost dlouhou vlečku a ty druhé byly přesně ty moje ;-) je ale fakt, že jsem dva dny předem hledala šaty na netu, a pak jsem šla už na jistotu :-D včera jsem si jela koupit do Olomouce botičky, jsou nádherný, přesně k mým šatům...Taky jsem je našla na netu...ale zkusit jsem si je musela na místě... Obřad, hostinu a fotografa máme zamluveného...jen s kameramanem pořád nějak bojuji :-( Neznáte někdo někoho dobrýho?žádného amatéra...koncem týdne půjdeme vybrat šatičky družičkám...ještě bych měla pořešit hudbu, ale s tou si taky nějak nevím rady...takže budu ráda za nějaké nápady... a co vy holky, jak jste na tom?Co už všechno máte? ;-)
Profilova fotka
Ahojky, browneye: taky jsem byla na první zkoušce teprve teď, měla jsem z toho docela strach, protože jsem baculatá. Myslela jsem, že na mě nebudou mít nic hezkého, ale byla jsem příjemně překvapená. Boty, ty ještě nemám :-( , ale hostinu už máme taky domluvenou, fotografa toho máme strejdu, ten fotí profi, kameramana taky zatím nemám. Byla bych zvědavá na šatičky, máš to nafocené? My jsme vše zdokumentovali na památku. Hlavně aby nám vyšlo počásko.
Profilova fotka
Ahojky, lien82: sice jsem se v šatičkách fotila, ale není to ono... :-( co jsem zkoušela ty první, tak v těch jsem nafocená hodně a v těch, které nakonec mám, jen dvakrát a moc na fotkách nevyniknou....Navíc já na těch fotkách vypadám strašně :-| zrovna během příprav nám umřel pejsek, yorkshierek...takže jsem na nich uplakaná.... :-( řeknu ti ale, které to jsou, když to dáš do vyhledávače...krásně je najdeš...mám šaty z nové kolekce san patrick 2009 šaty paramo, a od šatů paladium mám to bolerko...závoj taky nemám ten co patří k paramu, ale je dlouhý až k vlečce a po stranách má jen krajku....botičky najdeš na stránkách svatebního salonu caxa pod číslem 10 ;-) A jaké jsi nakonec vybrala ty? Doufám, že nám to počásko vyjde...kde máte obřad? ;-)
Profilova fotka
lien82: tak jsem mrkla do tvého alba a líbí se mi na tobě ty první ale i ty šampaň, jestli se dobře opaluješ, tak k tomu opálení by byly lepší ty šampaň...já taky nemám nakonec bílé, ač jsem byla přesvědčená, že je musím mít a že půjdu asi bez závoje no a jak to dopadlo, mám sloní kost šaty a dlouhý závoj :-D
Profilova fotka
browneye: škoda, že to nemáš někde nafocené, byla bych zvědavá, jaké šatky máš. Jinak to moje opálení, je kámen úrazu, původně jsem bloncka, mám málo pigmentu, neopálím se ani na solárku, vždy zrudnu jak spařený prasátko a než mi to stačí zhnědnout, tak se sloupu :-( Škoda, že ty druhé šatky nemají bílé.
Profilova fotka
lien82: pokud máš problém s opálením, tak vol ty bílé, to je jasný...zkoušela jsi najít ty druhé šaty v bílé barvě v nějakém jiném, salonu?dost často se stává, že je mají v bílé i šampaň... ;-) jen je práce to najít...ty jsi ty mé šatky na webu nenašla?
Článek se načítá
Profilova fotka
browneye: tady u nás v Mostě se nečapu, jsou tu už jen dva salony a v tom jednom mají šaty výběžáky. A kde mám ty šatky najít, trošičku mě naměruj, album tu nemáš a já jsem tu registrovaná asi tak týden, ještě se tu neorientuju tak dobře :-)
Profilova fotka
lien82: v 9:47 jsem ti poslala 2 zprávy za sebou, možná jsi četla jen tu druhou ;-) máš tam odkaz i na botičky...nejsou vůbec drahé...
Profilova fotka
Browneye: tak to je ono, já jsem nějak blbě čuměla, jdu se tedy podívat :-)
Profilova fotka
lien82: v pohodě :-D víš co je hlavní, jestli se v těch prvníchc šatičkách cítíš, tak to jsou ty pravé a žádné jiné už nehledej ;-) a navíc sluší ti :-)
Profilova fotka
našla jsem ty stránky, ale je tu toho strašně moc
Profilova fotka
http://www.svatby-vanesa.cz/san_patri..., bolerko od paladium
Profilova fotka
http://www.svatby-vanesa.cz/san_patri...
Profilova fotka
našla jsi? ;-)
Profilova fotka
Už jsem to našla, jsou opravdu krásné. Budeš v nich pěkná nevěsta, s tím pejskem tě chápu, zrovna tu vedle mě chrápe naše jorkšíří slečna, asi bych se zbláznila, kdyby se jí něco stalo. :-(
Profilova fotka
taky jsme měli fenečku, Pamelku :-( víš co je nejhorší, pořád vypadala jako štěnátko, i když už jí bylo 14 a čtvrt....sousedi měli tříletou a pořád se nás ptali jak to děláme, že je jak štěnátko...holt modelka odmalinka....jak je ta vaše stará?
Profilova fotka
jinak díky za pochvalu...a kdyby jsi nemohla sehnat ty botky, tak ta caxa má fakt nádherný...já jsem si teď o víkendu na Valentýna udělala výlet do Olomouce, zkusila jsem je a hned jsem si je vzala...je fakt, že ty z Mostu to máš dost daleko, ale dá se to i poslat.... ;-)
Profilova fotka
Ta naše potvůrka bude mít v dubnu rok, má takovej hezoučkej čumáček, ale taky dokáže pěkně naštvat. Botky nemám a taky to nebudu mít tak jednoduchý, přítel nechce, abych byla vyšší než on, takže něco s tím nejnižším klínkem. Ty se máš, tady u nás neni moc výběr ve všem. Tam u vás to musí být super.
Profilova fotka
lien82: tak to máte miminko ;-) Ta naše měla malinký čumáček a krátké tělíčko, vypadala v obličeji jako medvídek, no prostě modelka :-) Ráda se fotila...Jak se ta Vaše jmenuje? Dneska už hodně věcí seženeš přes internet...a botky na těch stránkách, co jsem ti poslala, mají i s nižším podpatkem...já normálně nosím dost vysoké podpatky a tyhle mám taky nižší, i když je fakt že z nabízených nejvyšší....ale mně se i nejvíc líbily... :-D
Profilova fotka
browneye: My máme doma Zuzanku, zrovna jsem přišla z odpolky, no to je veselo, skáče a vyžaduje si pozornost. :-) Chtěla jsem se zeptat v kolik hodin máte obřad? Určitě to budeš mít za sebou první, my jdeme na řadu až ve 12.30 hod. Botičky budu muset doladit, teď se v klidu podívám na ty stránky, dopoledne jsem měla takové hektické, před šichtou nic moc nestíhám, zato v noci, to bych tu u toho spala :-D
Profilova fotka
lien 82: já jsem taky takový noční pták ;-) Mrkni na ty stránky, musím říct, že já jsem fakt spokojená, s tím jak vypadají i s cenou...botky za 1200,- to jde :-) Tak za mě Zuzanku podrbej za ouškem ;-) a nějakou mlsku by to chtělo :-D Já myslím, že před námi už pár svateb bude, my jdeme na řadu v 11,30 :-)
Profilova fotka
Jak máš v albumu ten účes té slečny v bílém, tak ten mám taky doma uložený...já budu mít jen asi vše dozadu z čela, mně se vlasy kroutí, takže ofinka nehrozí a spíš mi sluší vše z čela :-)
Profilova fotka
Tak jsem jí podrbala a jako bonus dostala pusu na čumák. ;-) Tak koukám, že ty budeš v klidu a já se pak budu ještě hodinu nervovat. :-D Ten účes se mi líbí, ale mám takové problematické vlasy, nic mi nedrží a tak do hodiny mi vždy vše splihlo. :-(
Profilova fotka
Ten účes je jednoduchej, ale krásnej. Jsem sice po šichtě, ale zítra mám zase odpolku, tak to jde. Jen mi vadí, že se domu vracím okolo 23 hodiny, jak jsem z práce rozjetá, tak málo kdy usnu. Překvapila jsi, v tuhle hodinu je už dost lidí tuhejch :-D
1
2
30

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?