8.8.2008

Ahoj. Budete se taky brát 8.8.2008 ? Máte už zamluvený termín na místě kde se chcete brát ? Mě řekli, že až od 15. 10. 2007 uvolní rezervaci termínů na rok 2008, tak čekám. Snad mi to vyjde. Držte pěsti.
1
2
38
Ahoj, ja jsem si uz take dala predbeznou rezervaci terminu na matrice, v lednu mi to teprve potvrdi :-. Tam kde budeme mit hostinu, tak tam budou mit rezervacni knihu az od prosince....Mozna je to narychlo, ale mam strach z toho magickeho data...chci si to radsi pojistit...Jak to mas se satama? Kdy pujdes vybirat? A s muzikou? Tady si nejsem jista, kdy zacit neco shanet:(
AHoj holky, taky jsem chtěla 8.8., ale na Bouzově to bylo obsazeno už víc jak rok dopředu i s náhradníkama, takže radím, pokud to jde, tak zamluvit co nejrychlej. U nás bylo prioritou místo, takže jsme museli změnit datum.
Ahoj, taky chceme mít termín 8.8.08, aby si t přítel pamatoval :-) a tak jsem volala na matriku a tam mi taky řekli že až v říjnu. Na kterém místě to plánujete?
Ahoj, no chceli by jsme zámek Belcredi v Brně - Líšni, tak uvidím, doufám, že dodržujou, co slíbili a nebude tam v říjnu už plno. Jinak máme náhradní termín a to 2.8.2008. S šatama a kapelou počkám až do toho října, až to budu mít jistý. Místo hostiny máme na 99% zajištěný.
A kde plánujete svatbu vy?
My taky na Belkrediho zámku, je to tam moc hezké
Tak to asi budem soupeřit o termín. :-) :-) :-) Ještě jsme se nerozhodli v kolik hodin(a určitě si nebudem moct moc vybírat), ale já bych raději až kolem 15 - 16 hodiny. A jak to máte s hosty? My máme přes 50 lidí, což se mi zdá moc, tak by mě zajímalo, jestli zvete i přítelkyně od kamarádů, popř. manželky, které vůbec ani jeden z vás nezná.
my by jsme chtěli mít obřad spíše dopoledne nebo v poledne. A naše svatbe bude malá. Na hostinu, nebo lépe řečeno oběd budem zvát jen svědky s jejich protějšky a moje maminka tam bude, celkem to bude 10 lidí i s námi a z toho 2 děti. Ale večer budeme mít více lidí. Ještě přesně nevím kolik. Je to proto, že vztahy v obou našich rodinách nejsou zrovna nejlepší a tak jsme se rozhodli, že to bude takto nejlepší.
No u nás to bude asi taky zajímavý neboť přítelovi rodiče jsou rozvedení a sejdou se tam skoro po 20 letech. A ještě s novou manželkou a dalším synem. Ale myslím si, že to zvládnou. Jen nevím jak je posadit.
Profilova fotka
ahojky jsem tady na bereme se poprvé.My máme už zamluvený termín na 8.8.08 v 11h :-) no ale tak nějak nevím kdy začít s pořádnými přípravamy ;-)
To ti určo přítel poradí jak to nejlépe udělat. A kde máš hostinu zamuvenou? To musím už tak dopředu zamlouvat?
To snad tak dopředu být nemusí, ale jistě nevím. My budem mít hostinu v jedné vesnici v kulturáku. Je v něm i kuchyň, takže si domluvíme kámoše kuchaře, kterej nám tam navaří. Nedávno tam měla svatbu mladýho nevlastní sestra a měla to moc pěkně vyzdobený. Tak jsme se rozhodli udělat to taky tam, tedy jestli nám to obec povolí. Nejsme ani jeden odtamtud. Jinak šaty a hudbu objedu hned jak budem mít jistej termín.
Článek se načítá
to beny: pokud nevíš, tak se mrkni tady na ty listy. Je tam i plánovač co kdy zařídit aby ses v tom neztratila :-)
to trexx25: to určo nemusí. Já musím mít vše dopředu naplánované, protože budu končit zrovna před svatbou školu, tak bych na to neměla pak čas. A nevíš o nějaké dobré restauraci tady v Brně?
Profilova fotka
majinka:děkuju já se tady snažím nějak zorientovat takže to projíždím a zkoumám ;-) jinak pár věcí už mám taknějak rozjetých takže to je celkem v poho.Začla jsem radši dřív protože pak budu mít víc lítání kolem mimča tak at toho nemám pak hodně v hlavě ;-)
To tady není nikdo další, kdo se bude vdávat 8.8.2008 ? A já myslela jakej bude o ten termín boj. :-D Ják daleko jste s přípravama?
Profilova fotka
ahojky no já myslím že ten boj teprv začne až ke konci roku že si každej myslí že je ještě brzo ;-) no jinak my už máme zamluvený teda datum a hodinu a po novým roce tam jdem jen vyplnit žádost a dát doklady naše i miminka ;-) prstýnky už máme vybraný,ale koupíme je až za porodný a oznámení máme taky vybraný,ale to si musíme ještě na pc doupravit.No na účes jsem domluvená s kamarádkou kadeřnicí a líčení taky zvládne kámoška ;-) kytky budeme mít taky od jedné paní která má květinářství doma a dělá nádherný pugéty :-D jinak asi zatím všechno.Zbytek nějak časem... :-N
Ahojky, no my máme také vybraný termín 8.8.2008 a chtěli bychom asi na zámku Hluboká, ale řekli mi že termíny na srpen 08 budou rezervovat až od února. Jsme až z Liberce, tak to ještě zvažujeme, protože na Hlubokou to od nás je 300km. Ale už to musíme brzy rozseknout, protože jinde se termíny smí rezervovat mnohem dřív. Jinak s přípravama nejsme vůbec nikde...pořád mi příjde, že času dost. Jo, jedinou věc mám zařízenou-koupený svatební botičky... Jsem docela ráda, že je tu diskuse 8.8.2008, protože alespoň uvidím, jak jste na tom s přípravama vy ostatní a snad to stihnem všecko v klidu zařídit, abychom si pak mohli ten den jen a jen užívat 8-) Teď jedu na týden na dovču-do jižních čech-i tak trochu omrknout terén a asi se i zajít zeptat rovnou na matriku v Hluboký...ale spíš si jen užívat a užívat a cestovat po zámcích x-)
Tak to si užij pěknou dovču, hlavně přeju pěkný počasí. Mě asi přítel doveze příští týden rodnej list (teda jestli mu to nezapomenu připomenout) a za ten další týden si vyzvednu na matrice papíry, aby jsme si je v klidu doma vyplnili a měli nachystaný na říjen. Pak už jen chytnout fleka.
Nevíte někdo jestli musí být papíry s této matriky (třeba jestli tam maj nějakou hlavičku) a nebo jsou všude stejný a můžu si je vyzvednout u nás na matrice??? Dík
Ahoj, teď jsme se konečně rozhoupali a rozhodli se, že se vezmeme 8.8.2008. Už jsem se trošku o to zajímala a termín máme zatím jen v ,,malé,, rezervaci, až v říjnu budeme vědět hodinu. Ty papíry na matriku mají většinou předepsanou adresu MěÚ tak je dobré mít jejich, ale většinou je lze najít na internetových stránkách MěÚ. Tak jsem další na tento den!!
to terxx25: ten tiskopis je stejný. Já mám papíry od nás, kde jsem se byla ptat loni a paní mi je dala s tím, že to tady v Brně mám odevzdat.
Ale já nejsem z Brna. Ani přítel.
To nevadí, ty formuláře jsou všude stejné. Já taky nejsem přímo z Brna. ;-)
Tak to je super. Dík.
Profilova fotka
Ahojky nevěstinky, copak sem nikdo nechodí? Chtěla jsem vědět jak jste vy tady daleko, my totiž zatím vůbec nijak, dokonce ani oficiální zasnoubení ještě neproběhlo, sice přítel už to chtěl oznámit,ale klidně jen tak meziřečí a to já nechci, no prostě chlapi :-N. Takže kamarádi už jsou připravený,ale rodina zatím ani nic netuší :-N :-)
my jsem to taky nikomu zatím neřekli...prozradíme to až tak tři měsíce před svatbou...jinak přípravy nikam nepokročily...akorát váháme jestli to zvládnem organizačne takhle daleko od odmova :-)
Ahojky, tak my už máme od kámoše přislíbený, že nám udělá prstýnky (je vyučenej zlatník) :-), cena do 2000kč. Chce na to tak měsíc, tak asi v březnu mu řeknem jaký chceme. Dál už máme přislíbený 2 řidiče, tak doufám, že si nezlomí nohu, nebo něco podobnýho. To by byla smůla. :-| . jinak zásnuby taky ještě neproběhly. Chystáme to na listopad. Všichni o tom vědí, tak už to bude jen formální. Chtěla bych vzít rodiče na večeři a tam je už seznámit s naplánovaným a zařízeným plánem, jak co chceme, aby už do toho nemohli moc vrtat. :-p
Ahojky, tak se přidávám - také bychom rádi svatbu 8.8. 2008 a to na zámku v Dobříši, zítra to jedeme omrknout, tak uvidíme. Jinak naplánovaného není ještě nic a asi dlouho nebude, jen jsme zpočítali kolik nás bude jen příbuzných a přešla mě chuť cokoliv dál řešit :-D A pak mi tu zděsilo pár příspěvků, jak to mají některé holky už krásně vymyšlené a naplánované a také mají svatbu až příští léto, brzy na mě padne panika :-( Jinak my jsme to oznámili jen naším rodičům a já jedné kamrádce, kterou bych ráda za svědka a jinak to také nikdo neví ... nějak ani nevím, jak jim to máme oznámit :-N
Profilova fotka
Ahoj holky, já už mám taky zamluvené místo na 8.8. 2008, taky aby si to přítel pamatoval :-) Teď jen přemýšlím, jestli mám obřad udělat ve stejném místě jako hostinu, nebo klasika na úřadě. Chceme mít kolem 120 lidí a to je problém do obřadní síně vtlačit :-)
1
2
38

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?