7.5.2011

Tak co nevěsty, která se nebojíte května a budete se vdávat 7.5 2011?? Diskutujme ať můžeme prožívat stres společně :)
1
2
Já se budu vdávat 7. května... :) S přítelem máme přesně v tento den výročí a na příští rok to tak krásně vyšlo na sobotu, že prostě nebylo o čem debatovat a termín svatby byl jasný. :-) Tak co už máte vyřízené?
jéé ahojky :) konečně :) my teda výročí nemáme, to bysme museli mít svatbu v únoru a to já nechtěla. Původně jsme chtěli 11.6. ,ale rok dopředu byl termín obsazený v hotelu, který jsme si vybrali a místo jsme nechtěli měnit, tak jsme změnili termínek. No co už máme :) mám šatičky, bižu, boty, spodní prádlo :) ženich oblek. Máme domluveného fotografa,kameramana, kadeřnici, vizážistku. Teď v prosinci se sejdeme s cukrářkou a domluvíme se na dortech, cukroví, koláčích. V lednu pojedem na matriku vše podepsat a pak jen vybrat oznámení a nechat natisknout :) Mám domluvenou floristku, která mi bude dělat kytku a výzdobu, tak s ní se musíme sejít taky po novém roce a s restaurantem vše okolo jídla a bude to :) Budu mít svatbu 200 km od domova, tak jsem vše zařizovala hodně dopředu, když byl čas :) A co vy?? Co vám chybí??
U nás to byla opravdu náhoda. A na prvním vybraném místě (zámek Nelahozeves) nás s tímto datem vyhodili! Takže nakonec se svatba bude konat na zámku Mělník. A kde to budete mít vy, že je to taková dálka? :-) Tak co se nás týče,tak máme tedy zamluvené místo, vybrané a zaplacenou zálohu na šaty, ženich má oblek, včera jsme koupili kravatu, z bižu mám zatím jen korunky, které tedy ani nevím, jestli je mít budu nebo ne, to až podle účesu - kadeřnici mám též zamluvenou, také fotografku, mamča je floristka, takže tam je to jasné :-) Po novém roce budeme kontaktovat DJe, necháme udělat svatební oznámení, někdy v březnu půjdeme vybírat prstýnky. Kamarádka je cukrářka, takže ta nám upeče zase dort. Ale co vůbec ještě nevíme, kde budeme mít večerní raut.. :-( Do jaké barvy ladíte? :-)
Profilova fotka
Ahoj holky, Přidávám se ke květnovým nevěstám. Máme svatbu naplánovanou na 13.5. v pátek. Řekli jsme si s přítelem, že když už v květnu, tak v pátek 13. Co máme hotové? Zamluven termín na matrice. Předběžně zamluveno místo obřadu a následné hostiny a posezení - Zámeček Klokočov. Zamluvena švadlena na ušití šatů - moc šikovná paní. Oba svědci osloveni. Fotografku mám, moje kamarádka. Jen nevím jak bude stíhat svědčit a fotit ;-) Dorty upeče moje šikovná sestřička, která to má jako velký koníček. Prstýnky máme téměř vybrané a pán co je budedělat i se spec. rytinou už je domluvený. Květiny nechávám na jaro a kadeřnici taky. Líčení snad zvládnu sama, vždyť to dělám každý den ;-) TeĎ už jen definitivně rozmyslet jaké chci šaty a k tomu přizpůsobit výběr ženichova oblečení a to nejhorší, dle mého, máme za sebou. Moc by se mi líbilo, kdyby měl jen šle a motýlka. Viděla jsem to na nějaká fotce a bylo to moc pěkné. Obřad budeme mít venku pod památnou lípou, tak by to snad nemuselo vadit. I když moji rodiče z toho asi budou na větvi. Barvu rozmýšlím jestli tm. růžovou, nebo žlotou. Nějak se nemoho rozhodnout :-(
Ahojky :) já to mám 200 km od bydliště, ale přítel ne :) jeho rodina, která je větší pochází z Ostravska a moje z Brna, takže jednu část musíme převést :) budeme mít obřad i s hostinou na jednom místě, v beskydech na Čeladné. Pokuď vyjde počasí, tak bude obřad venku na louce a když bude pršet tak v zimní zahradě. Hostina uvnitř hotelu. No a barvičku jsem chěla jarní, když je to v květnu, tak budu mít dekoraci jablíčkově zelenou, ale kytičku a kytice na stole budou jiné barvy, to se ještě nemůžu rozhodnout. Možná žlutá, možná růžová, fialová... ještě nevím :) k zelené se hodí každá barva :)
Profilova fotka
Já se taky budu vdávat 7.5. Nějak se toho nebojím. S přítelem nevěříme na pověry. Tak proč se nevzít v měsíc lásky?
Profilova fotka
Ahojky, taky máme termín 7.5.2011. nejvíc se bojím nepředvídatelného počasí, pojďme tipovat kolik bude stupňů, já doufám v příjemných 18 :-D
@marti_ Já budu mít obřad venku, tak doufám v e 20 příjemných stupňů:)
Profilova fotka
ahojky :-) zrovna včera jsem někde četla, že květen ma byt letos nejteplější měsíc a maji byt tropy :-) tak budete mít určitě krásně 8-)
Tropy v květnu? Paráda :-D
Profilova fotka
7. května bude nádherně... slunečné počasí do 20 stupňů.. mám to domluvené... je to přec první májová sobota.. to bývá vždycky pěkně.. :-)
Profilova fotka
@rene_quatro doufám, že ta objednávka teda klapne :o)
Článek se načítá
Holky věřím v krásné počasí :) vždyť už te´d je teploučko když svítí a je 16 stupňů :)
Profilova fotka
holky, předpokládám, že už máte většina vše zařízeno, takže otázka je jiná, co zásadního Vám ještě chybí??
@marti_ Ahojky, tak my už máme snad vše zásadního :) jen příští týden se jdeme domlouvat na menu a vybrat výzdobu a květiny. Minulý týden jsme měnili půl roku dopředu domluvené koláče, prtože nám zavřeli pekárnu :( takže stát se může ještě cokoliv!
Co mi teda rozhodně nechybí je stoupající nervozita.... =-)
Profilova fotka
už to máme pod 20 a teď začíná vražedné tempo, doufám, že se dožiju happy endu ;-)
Holky, tak za 15 dní už budeme mladé paní:) a slibují luxusní počasí, tak jsem zvědavá :) nervózní jsem, jak kdybych šla poprvé na rande :)
Profilova fotka
jen mi přijde že každý den se musí stát nějaká "bomba", včera odřekla vizážistka, dnes jsem zjistila, že máme práci jen do 31.8., rána za ranou... ale na svatbu se moc těším...Hlavně nechci teploty nad 25stupňů!!
Profilova fotka
už aby ten den tady byl!!! začínám pělně nervozní.... :-x
Profilova fotka
Já už také pořádně v noci ani nespím, samé noční můry mě probouzejí. Takže už aby ten den D byl tady :) JInak nervozní zatím ani nejsem. Máme skoro vše zařízené, takže to mě uklidňuje.A teď uvažuji, jak dlouho si mám vzít dovolenou před svatbou. Ať se to vše ještě doladí...
Profilova fotka
@xkissax Já mám dovolenou od středy, už teď mi to moc nemyslí, natož za týden :o)
Holky, já byla už dneska naposledy v práci, příště už jako vdaná :) :) mám delší dovolenou,protože dělám na směny, tak se mi to takhle vyplatilo :) a příští týden jedu ještě do školy na zkoušku, tak ať moc nesresuji :)
Profilova fotka
@marti_ Já ji původně měla mít od tohodle pátku až do pondělí po svatbě, ale jelikož mi končí smlouva v práci s koncem června, tak si chci nechat alespoň co nejvíce dovolené proplatit. A ono i blbé dva dny navíc, dokáží udělat pěknou sumičku na výplatě :) Takže moje dovolená bude od příští středy
Ty jo, já mám dovolenou jen ten příští pátek... a to je to ještě to placené volno, na které mám kvůli svatbě nárok, ne klasická dovolená. Ale pozítří jdu na finální zkoušku šatů a v pátek na zkoušku líčení a účesu... Ty jo, to bude stejně masakrální... :-)
Profilova fotka
já jdu na zkoušku líčení dnes, včera jsem byla na barvení a vlasy nedopadly dle mých představ, ale aspoň už nemám ten rezavý nádech. Mám dovolenou ještě 10 dnů po svatbě, protože odjíždíme na svatební cestu. Vy nikam nejedete, holky? x-)
Tak my se bereme také 7.5. Dovolenou máme od čtvrtka, ale už teď v práci moc neudělám....neustále myslím na to, co ještě zařídit. Teprve dnes jel můj tatínek na Moravu pro víno...doufám, že dobře pořídí :-) JInak šaty už mám vyzkoušené a upravené, svatební účes i líčení taky...... Jen mi kazí náladu neštovice ve školce, kam chodí moje dcera. Včera bylo ve školce už jen 6 dětí :-)...tak už to vidím, jak příští pátek...no, ani na to nechci pomyslet :-( Tak ať se vám všem daří a nádherně si užijte ten nejkrásnější den :-)
Profilova fotka
@cedulka_z a ty jsi neštovice už měla?? My jedeme pro víno až příští středu, prý to je správný termín, aby bylo v sobotu správně ustálené a mělo dobrou teplotu-tvrdí to strejda vinař :o))
Já už jsem neštovice měla jako dítě :-) Když tak to bude "puntíkaté" veselí :-) Horší je ta vysoká infekčnost....nevím, nevím, jak to řešit. Jinak pro víno se jede a bude ještě uskladněno ve sklepě. Tak snad to bude v pořádku :-))
Ty jo, dneska jdu na poslední zkoušku šatů a zítra na účes a líčení. Jinak co se týče svatební cesty, tak tu kvůli financím necháváme na leden příštího roku. Vybrali jsme si poznávací zájezd do Tanzánie a Zanzibaru a levnota to zrovna není, takže musíme ještě trošku uspořit. A co vy, kam pojedete na honeymoon? :-)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?