5.6.2009

Ahoj nevěsty, máte někdo svatbu 5.6.2009? :-)
1
2
10
Profilova fotka
Ahojky,tady taky jedna s datumem 5.6.2009.-)
Profilova fotka
verisek, koukám,že už sis byla zkoušet šatky.-) Taky se na to už třesu,ale teď nestíhám,tak snad po novým roce bude stačit.-)
Profilova fotka
Tak holky? Kde jste? Jak jste na tom s přípravama? šup,šup.-)
Jé to je bezva, že je tu tohle datum, původně sem si toho ani nevšimla. Tak kde máte svatbu a co už všechno na ní máte? My to máme na bertramce v 10:30 a mám šaty, boty, termín, fotografa a to je asi všechno. Furt se utěšuju, že času dost :-|
Profilova fotka
Ahojky, konečně někdo!!!! .-))))
Profilova fotka
zuzi, Bertramka se mi taky móóóc líbí.-) Budete tam mít i hostinu? My to budeme mít v Říčanech v čajovně na zahradě (obřad i hostinu).
Profilova fotka
Samozřejmě místěčko máme rezervované, stejně tak fotografku pí. Podžornou, Vizážistu, pí. Dufkovou, hudbu na obřad i na hostinu, šatky zatím vybírám a máme rezervaci v na pečení koláčků. No a málem bych zapomněla na našeho báječného pastora.-)
Profilova fotka
Tak mi o sobě něco řekni.-) a něco o svatbičce.-) Jak si to všechno plánujete? .-) Mě je 27, přítelovi 30, a za měsíc spolu budeme 5 let. Postavili jsme si domek kousek za Prahou a překvapuje mě jak si ty svatební přípravy užíváme.-) Jinak na svatbičce jsme se spíše dohodli, žádná romantika nebyla, ale i tak je to fajn. Plánujeme rodinu,tak jsme se rozhodli nejdříve vzít. Svatbu budeme mít celou pod širákem a rozhodli jsme se pro církevní sňatek i přesto, že nejsme věřící.Naštěstí existují už i trochu jiné církve.-) Chceme aby obřad měl ducha a byl více osobní. Máme pozvaných kolem 40 lidí (jen rodina a nejbližší přátelé), ale i tak jsme to předběžně spočítali skoro na 100.000,- uf.-(
Tak mě je 22 a přítelovi 28. Jsme spolu sedm a půl roku a taky jsme se na svatbě dohodli. Já ještě studuju, přítel pracuje a studuje doktorandský. Bydlíme spolu v jejich rodiném domku v Břevnově. Máme svůj byt a o patro víš bydlí jeho brácha s tátou. Rekonstruujeme, takže většina pěněz jde do toho. Jinak svatba bude na Bertramce a kde hostina a párty to se ještě neví, nějak sme se ještě nerozhodli. Teď mám zkouškový a přítel taky musí dělat něco do školy, tak přípravy pořádně asi vypuknou až na začátku března. obřad bude venku, teda když bude hezky a pak na oběd s rodinou a večer kamarádi. Oběd i párty budou formou rautu. Teda nejspíš. Taky už pomalu začínáme plánovat rodinu, ale asi se začnem snažit až tak za rok dva, že bych nejdřív dostudovala třeba s bříškem. Jinak nevim, co víc ti o nás říct ;-)
Profilova fotka
Páni,tak že si bereš svojí první lásku,že?.-) To je hezký. Moji rodiče spolu taky začali chodit už v patnácti a teď oslavili 30 výročí svatby.-) Jsou takovej vzácnej případ.Člověk je pořád vidí jak se šmajchlujou a bez sebe neudělaj ani ránu!.-) Dříve jsme taky bydleli s rodičema,každý měl své patro,ale dostali jsme parcelu,tak jsme si hnedka vzali hypotéku a postavili. Koukám,že taky plánujete místo klasického oběda rautík.-) Nechtěli jsme nikoho nutit do jídla,tak ať si každý vybere co má rád .-) My se chceme snažit o mimčo hnedka po svatbě, tak uvidíme jak to půjde.Teď se tím určitě nechci zabývat. A plánujete nějakou svatební cestu?
Jo jo jedeme na začátku července na deset dní do Irska. Já miluju zelenou přírodu a navíc budeme zadarmo bydlet u sestřenice v baráčku :-D . Už se tam hrozně těšim. Jak to budete vy?
Profilova fotka
No tak to je úžasnýýýý! My jsme minulý rok projeli autem Francii a zase by jsme chtěli něco takového podniknout,tak přemýšlíme o Anglii,Skandinávii a nebo Itálii. Ještě uvidíme jak na tom budeme finančně,ale plán by byl.-)
Článek se načítá
Ty jo, tak to je paráda. My loni chtěli projet takhle Čechy, ale pak nám na to nezbyl čas. Ale je super, že přítel dělá učitele a já studuju, takže máme společný dvouměsíční prázdniny :-D . To je divný, že jsem tu pořád sami. Když se koukneš na seznam členů, tak je tam minimálně deset holek, co to má v tomhle termínu. Asi se s náma nechtěj kamarádit ;-) . Můžu se zeptat kolik tak počítáte raut na osobu?
Profilova fotka
Jééé, společný dva měsíce prázdnin! To je jako sen.-) Taky jsem koukala na seznam členů co nás je a nikde nikdo.-))) Koukala jsem, že některé holky jsou v jiných diskuzích např.6.6..-))) Na raut nevim,ale počítáme raut+grilování+ veškerý alkohol a nějaké pochutiny kolem 1000,- Kč na hlavu. S paní majitelkou jsme v komunikaci zatím jen po telefonu a o přesném rozpočtu jsme se zatím nebavili,ale řikala ať raději počítáme s 1000,-Kč, tak uvidíme.-)
Hmm tak to je zhruba tolik, kolik jsem předpokládala. A budete hostů platit všechno pití? My mysleli, že budeme platit pivo, tak tři druhy tvrdýho a vodu a zbytek ať si platí samy. Přeci jen se svatbou nechceme úplně zrujnovat ;-)
Profilova fotka
zuzi, já nevím kolik budete mít lidí,ale my jen ty nejbližší.Což vychází na 40 lidí, tak určitě budeme platit všechno. Všichni pijou pivo, vínko a výjmečně si dá někdo panáčka. Jestli ti můžu doporučit dohodni se s majitelem, co chcete aby na vaší svatbě nalívli. Ze zkušenosti vím, že nejdráž příjdou míchané koktejly a whiska!
Jo až se pro nějakou restauraci konečně rozhodneme, tak to s majitelem nějak vyřešíme. My Budeme mít na oběd tak 25 lidí a večer tak dalších 20, ale s tím, že někteří z oběda to už nejspíš zabalí.Jako babičky a ty co mají malé děti apod. Koktejli určo nebudou a whisku naštěstí nikdo nepije ;-)
Profilova fotka
Tak to by mělo být v poho.-) Samozřejmě nevim jaké máte finanční dispozice,ale zase si řikám, že vínko, pivko, soda,limča,kávička a tři druhy základního tvrdýho musí stačit a mělo by se to finančně zvládnout.) Nám naštěstí 50% nákladů na svatbu hradí rodiče, tak se mi to lehce řiká.-)
Nám taky dávaj výraznou finanční injekci moji rodiče :-D . Bez nich bysme se do svatby asi ani nepouštěli.Bych za tu hostinu nechtěla nechat víc jak takových 30 000. A celkem počítáme rozpočet tak kolem 70 000. Fakt doufám, že se vdávám jen jednou za život, protože znova by se mi do toho investovat nechtělo :-N
Profilova fotka
zuzi, nám to vychází kolem 100.000,-! Teda zatím. Pořád doufám, že chytneme nějské slevy.
Já se obávám, že to téměř jistě překročíme. Už si byla někde zjišťovat za kolik ti tak udělají kytičku? Já se na to v nejbližší době chystám. Chtěla jsem kaly s tulipány, ale když budou kaly moc drahé, tak si jí nechám udělat jen z tulipánů
Profilova fotka
Do květinářství se taky zatím chystám. Budu chtít kytku pro sebe,korsáž pro ženicha, květinové náramky pro maminky a pro svědkyni, květinový podnos na prstýnky, výzdobu na auta, obřad a hostinu! Uf! To bude asi pálka!!! Zatím se rozhoduju mezi růžemi,kaly a orchidejí. Barvy uvažuji o meruňkový,žlutý u růžích, hnědooranžové kaly a zelenožluté u orchidejí! Vůbec se nemůžu rozhodnout. Uvidim co mi poradí v květince.
Profilova fotka
Ahojky zuzi, jak jsi na tom s výběrem šatů? Já jsem nějaká zoufalá.-((( Nemůžu si vůbec vybrat!!! Všechno dělaj strašně nadejchaný a přeplácaný. Ach jo.-(
Mě se šaty už dva měsíce šijou a nakonec jsou teda trochu složitější, než jsem původně chtěla, ale když jsem si je zkoušela, tak to byla jasná láska na první pohled ;-). A ty si si je chtělakupovat nebo půjčit??
ahojky holky, muzu se pridat i sem :-) take mame svatbu 5.6. ale zuzimme, uz me zna :-)
Profilova fotka
Terez, vítej.-) Jak si na tom s přípravami? zuzi, já si je chci nechat ušít přez Marry salon,ale nejdříve musím najít ty, které chci.-) Kde si je necháváš šít ty?
Tak saticky uz mame, zamluveny zamek, hostinu taky :) akorat resim oznameni :) co ty?
Profilova fotka
Tak mi už máme zamluvený místo obřadu i hostiny, oddávajícího,hudbu na obřad i hostinu,fotografku, vizážistku, pečení koláčků a to je zatím asi vše. V sobotu jdeme na ochutnávku svatebních dortů a běhám pořád po těch šatech! Jinak prstýnky a oznámko necháváme na veletrh v Diplomatu. Snad narazíme na nějakou slevu.-) Oblek a ostatní doplňky až vyberu šatky. Terez a kde budete mít svatbičku?
Tak to toho taky uz mate dost zarizenyho ;) svatbu mame na zamku Sychrov je to tady u nas blizko a je to tam nadherny :-) saty jsem taky resila, ale nastesti jsem zasla do salonu, kde jsem si pujcila i maturitni a hned jsem si jedny zamilovala. Jsem malinka takze jsem chtela po tele a nic preplacaneho a musim rict, ze jsem z nich hotova :-D co ty jake si predstavujes? a kde mate svatbu vy?
Tak my máme svatbu na Bertramce v Praze a nemám zařízeno téměř nic, snad kromě termínu, šat a bot :-S . Furt se nějak uklidňuju, že je ještě dost času. Až skončí to otravný zkouškový, tak se do příprav zas vrhnu ;-)
1
2
10

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?