4. říjen 2008

Ahoj nevěstinky. Je tady někdo, kdo se vdává v tohle krásné datum jako já?
Halóóóóó, snad tady nejsem sama???
:-( :-( :-(
Ahojky tak jsem dostala odkaz na ty to stránky. A svatbu taky plánujeme 4.10.2008 ale nevím či vše stihnu vyřídit a zařídit zatím jsme odnesli jen vyplněné dotazníky :-)
Ahoj, tak to jsem ráda, že už tady nejsem sama. Vůbec se nestresuj. My se pro svatbu rozhodli teprve před mesícem a už máme vše zařízeno. Mě se to sice vykládá, ale vím, že ten stres na mě taky brzy příjde :-)
Tak copak, to se nikdo v říjnu nevdává? Vždyť je to tak krásný a barevný měsíc.
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
To jsem tady opravdu sama??!!??
ahoj nejsi tu sama, ale tak si představ že od přítele rodiče s tímto termínem moc nesouhlasí takže z toho asi nebude nic :-( prý to máme přesunout, ale jako na co pořád jako čekat nechápu, prvně že až bude prcek větší máme už mimčo, a pak zase tohle já se asi na to zřejmě vykašlu už mě na to přestala chuť něco zařizovat a různě
Jééé, tak to jsem ráda, že i tady někdo zavítal. Já být tebou, tak si z toho vůbec nic nedělám. Je to tvá a přítelova svatba, tak si to udělejte podle sebe a kdy chcete. A co na to říká přítel? Stojí při nich?
8-)
ahoj to víš je to jejich mazlíček jako ale já je kašlu už to tu bylo jednou, prvně až budeme mít děcko že oni se brali traky po děcku jako to mě urazilo kdybych jako nemohla mít děti tak se asi na mě vykašle ??? nechápu jejich mozky jak říkám IQ tykve :-D . A co ty jaké přípravy mě čekají, píšeš zde že už máš vše vyřízeno, zařízeno. Děláte velkou svatbu či malou. A šaty máš od kud a za kolik. U nás je tu jeden salon kde mají akci do konce rolku veškeré šaty za 3000 korun půjčovné
Ahoj, tak z toho, co píšeš jsem pochopila, že stojí při nich. Já osobně bych si do toho nenechala kecat. Je to tvůj život, tvoje rozhodnutí, a hlavně tvoje svatba a tvůj přítel. No nevím, je to na tobě. Zase by asi bylo blbé, kdyby sis nastávající tchýni rozhádala. Já tu mou taky nenávidí, ale zatím se držím a jsem na ni milá,...........ale jednou jí to stejně všechno vyčtu :-D Svatbu budeme mít docela velkou. Cca 50 lidí + potom večer příjde ještě asi 15 známých. Šaty mám tady z Nového Jičína. Půjčovné mě stojí 8500,- Jsou tak drahé, protože jsou nové, ale jsou nádherné a stojí to za to, když je to teda jen jednou v životě(snad) ;-) . Zařízené máme: obřad, hostinu, šaty, boty, oblek, oznámení, fotograf, hudba, kosmetika, kadeřnice, květiny, svatební noc, prstýnky, dorty, koláče,......no je toho strašně moc. A co ty? Už máš něco zajištěné? U vás v tom salonu je to super, že vše stojí 3000. Kde to je?
Článek se načítá
Kdepak jsi mi zase zmizela Pusi??!!?? Ty jsi na netu jen jednou denně? Jáse nudííííím. :-.
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
nezmizela jsem nikam, akorát se tak často nedostanu k počítači, s malým už to tak nejde jak kdysi jak byl kojenec tak jen spal tak jsem u počítače byla pořád, ale ted jak lozí a všude šmejdí se to nedá. Jsem ráda že nejsem saam na světě kdo nenávidí svojí tchýni . Ten salon je u nás v Ostravě - Svinově. Jen do tohoto roku maj akci . Ale nevím či tam mají i nové šaty jako máš ty. Jo a zajištěné nemám nic protože jsme to odložili je to tak lepší akorát mě to mrzí. A až zase budou mi do všeho kecat tak je sejmu. I moje kámoška máme stejně staré děti má tchýni na odstřel. že ti kluci nedaj na ty matky dopustit i když ví že ony nemají zrovna pravdu. Snad nebudu taková metla až budu stará a můj prcek vyroste a představí mi nevěstu. Máš fotku těch svých šatů? Můj přítel ten už má i oblek a boty x-)
ahoj dneska je přítel dlouho pryč tak jsem na počítači jupí, alůe zase malý zlobí pořád někde šmejdí takže toho tu moc nestihnu...:-))
Profilova fotka
nefer... pojd k nam na tema Rijen 2008 :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?