3.7.2009

Profilova fotka
Tak zkousim nove tema. Je tady nevesta s osudnym dnem 3.7.2009? :-)
Profilova fotka
vazne se nenajde nevesta s tterminem 3.7.? :-( A to jsem si myslela, ze je to trak zadany termin.
Ahojky no já sice nemám den "D" 3.7 ale 25.7. ale koukla jsem se do alba a zjistila že chceš taky svatbu do oranžova tak jak probíhaj přípravy ;-)
Profilova fotka
ahojky.Pomalu, ale jiste.Takovy ten zaklad jako restaurace a catering uz jsou.Ted probiha nakupovani dekorace :-D.uz jsem domluvena s kvetinarkou a dekoraci na auto uz mam taky objednanou. :-) A taky se hodne koukam, tady na bazar. Co ty?
Já mám akorát objednaný dekorace na stůl a připravený oznámko to budu dělat doma v albu mám tu hlavní stranu ještě přes to přijde oranžový papír a pauzák zamluvený květinářství a kadeřnici to je asi vše, na šaty koukám ale snažím se zhubnout tak to zatím nechám ještě měsíc být
Profilova fotka
Moje segra je kadernice, takze jsem mnela jasno a svedkyne vizazistka, tak to taky neresim.Ja uz mam vybrane saty a v patek jsem vybrali oblek pro pritele. :-)
tak to máš dobrý není nad známý pak je jasno my jsme po obleku taky koukali chceme světlý ale přítel je pravý opak mě vysoký a hubený - tak co mu je, je krátky a co je mu dobře na dýlku tak je mu velký :-(
Profilova fotka
my jsme u obleku mneli jeden veeelky problem. pritel ma docela siroke ramena, tak jsme museli sehnt vetsi a v pasu se bude muset upravit. ;-)
já budu mít svatbu 3.7.2009 :-D
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?