22.9.2007 Ostrava II.

Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás vítám v druhém dílu naší diskuze :-)
Profilova fotka
jéééé, už máme druhé téme. no ty brďo :-) taky ale na čase po roce a půl :-D :-D :-D Lin: když já ani nevím jak by ti poslíčci měli vypadat. já je snad ještě ani neměla, nebo já fakt nevím, tak snad poznám jak začnu rodit :-D. Kámoška mi říkala,že ten stah trvá tak půl minuty a dýl. a mě to vždycky tak nějak to břicho ztuhne nebo co,tak na tři sekundy a konec. no prostě magor jsem vystresovaný :-N JIja: tak super,že jste si parádně zalyžovali. a kam to jezdíte lyžovat??
Profilova fotka
Lun: no vítej v druhé klebetárně, musíme být tentokráte šikovnější, abychom III. založily dříve než po 1 1/2 roce ;-)
Profilova fotka
Myslim Katy ze to zvladneme , neboj !! Lun : Tak to jsou poslicci to tuhnuti . Neboj boleti pak poznas . Budou trvat dele , budou te nutit casteji menit polohu tela a dychani a budou intenzivnit a mezi bolestma se bude zkracovat interval . kdyz si nebudes jista , dej si horkou sprchu a bud to prestane nebo to bude pokracovat a silit :-)
Profilova fotka
ahojky v diskusi č. II. Katy: jeste ze te máme :-) lin: aha tak budu průběžně koukat... malá je krásná, celá maminka :-) a s ručičkou dělá pokroky ;-) lun: no to víš že jo... pak už nám budeš jen a jen vykládat. Já si říkám, že kdyby to bylo vyloženě něco strašného, tak by ženy nechtěly mít další, ale dle popisu co jsem kdysi kdysi četla... no děs běs. co kurz? Uz umis dychat? lin: není to tak šílená bolest jo? Tak jak to tak vidím, tak nás tu budete jednou uklidnovat s LUN a Saly vsechny. jija: mu se vyloženě nechtělo na ty hory co? No jeste ze maji drahou sestřičku :-N tak to je super, že jste si nakonec dobře zalyžovali :-) počasíčko vyšlo? tak zítra uz do práce :-( no moc se mi vstávat do té zimy nechce :-| asi vytáhnu kožíšek.
Profilova fotka
Pan : Myslis ze je to cela ja?? Vsichni rikaji ze je cela tatinek :-) Neboj se . Rady budeme uklidnovat az to budes nejvice potrebovat . A to bude pred porodem :-) Vite co holky. Ja jsem kazdy den pred porodem asi mesic chtela od O. slyset ze to nebude bolet a ze to zvladnu a brecela jsem mu na rameni ze jsem srab atd . A nakonec muzu rict ze nejhorsi z celeho porodu byli posledni hodina nebo dve . a to se da vydrzet . ale kdyby mala nebyla spatne narotovana a tak velika, tak si myslim ze nejhorsi by byla jenom tak hodka a to mozna ani to ne . Ale jak rikam Pan . neni to tak strasne. Manzel sice rika, ze podle toho jak jsem na konci rvala a pokousala jsem mu ruku tak si myslel ze umru , ale to vas neceka . BYlo to tim ze byla a velika a nechtela vykouknout :-) Takze v klidku a pohode. Zadne stresy Lun . Ono to proste nejak jit musi . Slo to dovnitr pujde i ven :-) I kdyz trosku ve vetsi podobe Uz se na toho vaseho drobecka tesim .
Profilova fotka
Ahoj holky, tak zdravím již v plném pracovním nasazení :-D venku krásně bílo a mě hned napadla písnička od Jarka Nohavici LAdovská zima :-D Pan: máte v Praze kalamitu 3 cm a u Můstku 4 cm? :-D
Profilova fotka
Dobré ránko:-) Lin: tak to jsi mě uklidnila. Já totiž teďka nejvíc stresuju tím,že nevím jestli poznám kdy to přijde. ale asi to teda poznám. no jsdem prostě magor. zatím L. na rameni teda nebrečím,že se bojím, ale já se tím užírám vnitřně, protože nechcu stresovat ještě jeho. on se svým způsobem bojí taky. No pořád si říkám,zvládly to jiné, zvládnu i já. Už se fakt těším, až to bude za náma, až si ten uzlíček přivezeme domů. Katy: hned si mě po ránu pobavila, LAdovská zima:-D. a kalamita v Praze:-D :-D Saly: pro tebe tu mám jeden krém na strie na bříško,jestli chcheš. já už ho nevypiplám. Je to tentto http://simply-you.prirodni-leciva.cz/...
Profilova fotka
lin: jejda ... až tak jo? s tou málem pokousanou rukou? katy: jj přesně tak jak zpívá Nohavica :-D :-D :-D a co u vás? ¨ jinak vás zdravím při pondělku :-)
Profilova fotka
Pan: u nás sněhu celkem slušně, ale cestaři se vytáhli OV byla od rána v pohodě i chodníky centrum/poruba odklizené, Havířov opět nestíhá, kolegové co od tama jezdí tak nadávali. Lun: a nesedí to? Jsem dnes chtěla jít v sukni a kabátu, ale rychle jsem si to rozmyslela, už jsem se viděla, jak se někde v kabátě kulím, jak mi podjedou na vysokých podpatcích nohy :-D
Profilova fotka
Ahoj holky :-) takové příjemné překvápko, že už jsme ve dvojce 8-) Vidím, že probíráte porody..já jsem ve fázi, kdy už se nemůžu dočkat, jak píše Lin ven to musí a mi připadá spíš jako věčnost, že u mě to bude až za půl roku :-( od té doby co je prcek v bříšku jsem šíleně zvědavá jak vypadá a tak...a tím jak s ním už při všem počítáme, tak chci aby tu už byl s námi :-) Asi ale změním časem názor co?..náhodou ve středu mě šeká první těhu cvičení a trefná přednáška!nebojte se porodu" :-D :-D myslím, že teprve potom se bát začnu, kdo nic neví, je v klidu, pže neví co ho čeká :-) Katty: Ten krém jestli nepotřebuješ, bych si od tebe vzala.CHtěla jsem si nějaký pořídit, pže striema trpím a na ten jsem viděla reklamy.Vyměnila bych ti ho třeba za něco z mého sortimentu :-) Lun: V centru v tom Lotosu mají těhu masáže, nechceč to jít vyzkoušet na ty záda?
Profilova fotka
Katy: si tě teda představuju jak se někde kulíš v té sukni :-D :-D a kde jste nakolnec byli na toho silvestra? jsem to asi nekde přehlídla. Saly: ten krémík jsme ti nabízela já:-D, ale to nevadí :-D. včera mi L. udělal menší masážičku, tak je to trochu lepší. to už nějak vydržím,ono to nebolí každý den, hlavně už to docela i přechází. no musím teďka i žehlit,tak to se večer zas nepohnu :-D
Profilova fotka
Ahoj holky. Saly: ja se taky hlavne tesila na to a byla zvedava jak bude prcekl vypadat nakoho bude podobny a tak . Pan: jojo zakousla jsem se mu pri jedne kontrakci do ruky, ze mel chudak jeste nejakou dobu otisk zubu :-) Bozatko moje, to je asi nejhorsi zazitek pro O. z meho porodu :-) Lun: Masaze jsou podle me o nicem. teda jako za ne vyhazovat penize . Oni te namasirujou , ale to brisko je zatez na zada a za dva dny to boli porad a stejne. Takze pro me bylo nejlepsi kdyz me masiroval Ondra a kazdy den :-) a u zehleni jsem na konocvku uz sedela :-) Holky pak se domluvte na tu navstevu . treba pristi tyden . tento ma Ondra porad volno . Ale pristi tyden ma PO, Ut denni , tak byste mohly prijit .
Článek se načítá
Profilova fotka
saly: tak to pak povykládáš ;) kdo ti doporučil to těhu cvičení? Nebo sis to sama našla na netu? lin: jejda a ty si to pamatuješ žes ho kousla nebo jsi v tom momentě uplně v deliriu?
Profilova fotka
Saly: já ti mohu nabídnout akorát olivový olej, krém ti nabízí Lun :-D ale klidně si přijď pro oliváč je extra virgin :-D Lin: no to út bych mohla hned po práci cca 16 hod. a pak bych přímo od tebe šla na cvíčo na 19 hod. tedy pokud tam budu moci tak dlouho obzajtovat, se někam sáčkuji a ani nevím zda mohu. ¨ Lun: ty jsi ale potvora! a aby ses pořádně nasmála tak sukně by byla dnes mini :-p
Profilova fotka
Katy : Jojo neni problem. Jen nezarucuju ze se budu plne moct venovat cele tri hodiny . Mala mi to asi nedovoli :-) Ale budu se snazit . Takze moment kouknu do diare jestli nemame nejakou rehabku .........tak v pondeli mame v Porube rehabky, ale v utery jen poradnu o pul druhe a ve ctyri uz budeme v pohode doma. Takze spise v utery jestli by to nevadilo ?? a kolem ctyr je to optimalni . Takze se domluv treba i s holkama jestli budou v to utery moct a ja vas rada uvidim . Uz se tesim. Pan : No pamatuju, ale uz nevim ze to bylo takove silne . ze mel pak i otisk co mi ukazovca . Rikal ze mi chtel jednu i strelit abych ho pustila, ale nakonec to vydrzel . aspon citikl zkusem jak to bolelo :-) Saly : A uz vis kde by jsi chtela rodit ??
Profilova fotka
Lun: nevíš jestli se ti v těhu zhorší výrazně i zrak :-D :-D omlouvám se viděla jsem ten krém u Katy, taky se mi zdálo divné na co ho takový hubeňour má :-) tak tobě ho můžu vyměnit za vlhčené ubrousky :-) Lin: já můžu po i úterý..takže záleží na holkách, teda na Katty a Vasha se pořád nehlásí... Pan: cvičení jsem našla na netu, ale nic moc nabídka, vše je spíš v Praze..u Dr.mi doporučil cvičení a plavání ve Vítk.nemocnici v úterý ráno,tak tam zkusím brnknout co to je..nevíte o tom něco? Katty: teď vidím, že píšeš úterý v 16h, tak já můžu... Lin: rodit nevím, zrovna teď jsem si četla recenze na ostravské porodnice od mamin a stojí mi hrůzou vlasy na hlavě..všude omlouvají hlavně poporodní oddělení a sestry :-(
Profilova fotka
lin: jejda bobek malý :-D saly: tak o tom tam v OV nic nevím... jen nevím jestli nevadí v těhotenství chlorovaná voda... to se raději zeptej ostatních ;-)
Profilova fotka
Saly : Pokecame a ja ti povykladam o porodnicich :-)
Profilova fotka
Pan: nevadí proč by měla? však do tebe nikudy neteče ;-) Spíš to doporučují, plave se i v Imperialu ve slané vodě,ale mooc brzy už v 8: 45 :-) Ale to já ještě spím.. LUn: tak už vím, proč nejsem unavená v sedm večer u telky, jak jsme se o tom bavily ;-) vstávám v deset :-)
Profilova fotka
Katy: no jo, já se ráda směju a př ipředstavě jak se koulíš ve sněhu v mini, no tomu se nedá nezasmát :-D :-D Lin: no já si taky právě myslím,že než někam jezdit,tak se spolehnu na L., máme takové fajné jezdítko co ti masíruje záda,tak s tím je to paráda. Saly: tak jestli se horší i zrak fakt netuším:-D Jo a to cvičení v úterý ráno ve Vítkovické nemocnici vede asi Vlaďka co jsem k ní chodila do té Hrabůvky. Je to tuším od 11,nebo tak nějak ne??? To nevadí,že vstáváš v 10, ono to možná ještě přijde:-). já taky spala dlouho,teda ne, do desíti, ale prostě v 7 konečná, oči se mi zavíraly. Pand: plavání se těhulím doporučuje, prootže to uvolňuje páteř. Já jsem bohužel neplavec,tak jsem plavat nechodila
Profilova fotka
Lun: jo myslím, že je to na jedenáct, právě i s plaváním..za vyzkoušení nic nedám..zavolám tam.. Já jsem plavec, plavu ráda, ale jen v hezkém bazéně, kde je teplá voda, tak to jednou tam zkusím.. :-)
Profilova fotka
Lun: a ještě celému světu ukážu své bombardíny co? Tě asi zabiju a klidně si to i odsedím :-D i když to by byla dvojitá tak chvilku počkám ;-) Lin: tak to tam budu navíc, nebo že bych se dopředu poučila o porodech co mě čeká a nemine? Nebo mě tak vyděsíte že mine :-D Saly: ty máš fakt problém se zrakem, prvně vidíš, že nabízím krémy, pak zase že se nehlásím, nakonec že jsem hubeňour tak fakt nevím. Jo mohu vysomrovat odličovací ubrousky? Už došly, teď používám miminovské a není to ono už jsem si zvykla, tedy pokud máš ještě volné předem moc díky :-)
Profilova fotka
Katty: já to čtu vždycky průběžně a odpovídám postupně :-) jinak než to celé dočtu zapomenu co jste která psala 8-) já mám totiž problém i s mozkem :-D U Lin se aspoň poučíš, pamatuj ..co se v mládí naučíš, ve staáří jako když najdeš :-D Odličovací ubrousky ještě mám, kolik bys jich chtěla? a chceš ještě něco? vložky, tampony, slipovky a tak?
Profilova fotka
Saly: to cvičení je fajn. hezky se protáhneš. Vlaďka je ukecaná, je s ní sranda:-). Lin ti povykládá :-) Katy: :-D :-D. to si teda počkej, za dvojitou vraždu by sis odseděla víc. no ale myslím,že třeba nic, pak by tě přišel zabít L. :-D :-D :-D :-D :-D U Lin tě děsit nebudou, neboj,dají si bacha na pusinu,aby jsme se dočkali prcka i od tebe :-). přece nebdeš trhat partu,ne?
Profilova fotka
Saly: vložky nepoužívám, tampony mám a ty slipovky jsou hodně teňoučké? Přeložím je do tang? My máme témy ty brďo :-D no ubrousku kolik můžeš doma se neztratí, byt mám velký :-D Lun: myslíš? :-o :-D no zauvažuji nad sebou jo? :-D a L. bych utekla a nic si neodseděla, zahrala bych to na retarda a to by mi šlo :-D
Profilova fotka
saly: no já myslela spodkem :-D cetla jsem i nejake diskuse, ze si tam zenske davaji tampony či co... to mě udivilo. Do toho bych nesla, radeji bych se nekoupala. lun: no třeba by u tebe stáli :-N co ty víš... a co dýchání?
Profilova fotka
Pan: ale to asi mluvili normálně o přírodních koupalištích,ne?Však k miminu se to nemá jak dostat a zánět či co můžeš dostat i když nejsi těhotná, já nikdy nic takového neměla, tak se nebojím, ale to nejsou většinou pro těhotné veřejné bazény, ty kurzy bývají v takových menších..na porubák nechodím ani normálně, vždycky se tam nachladím a chytnu plíseň na nohy :-| hrůza.. Katty tak kolik ti jich mám vzít? Těch ubrousků? Třeba 1O kusů za stovku?Dej vědět..
Profilova fotka
ahoj holky, tak já bych mohla v to úterý a tak tak kolem 4, to bych měla z práce stihnout, ale nic neslibuju, poslední dobou se mi hodně akčně mění program no porod mám pocit, že všechny které rodily tím děsí nás co to ještě nemáme za sebou :-D
Profilova fotka
Jija : Tak snad ti to taky vyjde . Bylo by to fajn. Jinak se neboj - ja strasit svym porodem nebudud . Klidne povykladam, ale zadne hruzy to nebudou .
Profilova fotka
Ahoj jijo, tak to je moc fajn, to už jsme na návštěvu tři..určitě s tím počítej, můžu tě někde i nabrat autem.. :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?