22. 5. 2010

Profilova fotka
ahoj nevěstinky, najde se některá z vás se stejným datem? ;-)
Ahojda, asi sem nepatřím,ale plánujeme svatbu na 21.5.2010 :)))
Profilova fotka
ahoj, sice mas svatbu o den driv, ale super, ze aspon nekdo ma podobny termin :-D Jak jsi na tom s pripravama?
ahoj, s přípravami ještě nic moc extra. U nás na matrice (Pardubice) mají na všechno čas a vypisují nové termíny až v lednu 2010,takže čekám a čekám. Jinak už mám koupeny košíčk na koláčky, vyrobeny pozvánky ke svatebnímu stolu, figurku na dort, prstýnky už máme, a teď vyrábim nějakou tu dekoraci na auta.Jinak mě nezbývá nic jiného než čekat,zbytek se odvíjí až od potvrzení zamluvení datumu.Jak si na tom ty?
Profilova fotka
tak my nastesti mame matrikou potvrzeny termin, nedokazu si predstavit, ze bych musela cekat az do ledna... stacilo mi cekani do zacatku rijna a byla sem jak na trni :-D dokonce nami planovany termin nevysel a museli sme dat nas nahradni termin. Nastesti sem na oba terminy mela vse zarezervovany. Jinak mame fotografa, DJ, restauraci, saty mam predbezne zamluveny, ale jdu jeste do salonu na zacatku listopadu na novou kolekci a uvidime, ktere to nakonec budou :-) Kdyz tak mam saty v albu, kdybys chtela pridat "kritiku" budu rada 8-) Pak mam jeste domluvenou kadernici a vizazistku a to je vse. Prstynky mame vybrany od unora z veletrhu, ale jeste cekame, jestli neprijde nejaka hezci novinka v unoru v Diplomatu a nebo se jeste poohlidneme po levnejsich, ty co mame vyhlidnuty jsou za 20 tis. a pro kolik lidi planujete hostinu a raut. My budeme mit hostu asi 60 s tim, ze budou jak na obed, tak i na raut.
no tak snad mě to čekání nezabije :) jinak šaty už jsem taky zkoukla,ale jak říkám ještě je brzo něco zamlouvat bez pevného termínu.Prstýnky máme vyřešené,ten můj je alergik,takže jsme volili chirurgickou ocel se stříbrem.Jinak na hostinu plánujeme cca 25lidí a na večerní raut kolem 50. takže taková menší svatbička nás čeká o proti té vaší :)
Profilova fotka
a uz sis nejaky saticky zkousela? byt tebou, tak bych tak listopad/prosinec prosla par salonu a vyselektovala, kde ti nejvic saty slusej a vyhovuje salon/obsluha apod. a jakmile budes mit termin, tak bych zasla do jednoho ci dvou salonu, o kterych vis, ze ti saticky nejvic slusej a vyberes si tam... Sice kveten neni moc zadanej mesic, ale nikdy nevish :-) ty jo, u nas sem na vaskach, jestli ve finale neudelame jen hostinu pro rodinu a pak ostatni pozveme na raut, ale po hostine by se musely prestavet stoly, tak nevim, jestli je to idealni.... no, jeste mam dost casu na premysleni :-D domlouvat detaily do restaurace jedeme az v unoru...
no my to prave takhle mame, ze na hostinu mame jen rodinu a na raut pratele. i co se tyce penez je to prijatelnejsi. saty jsem uz zkousela zatim v jednom salonu, ale furt si tak nejak rikam ze je cas :)
Profilova fotka
a vsechno (obrad, obed/raut) mate v Pardubicich? Je fakt, ze jak sem v diskuzi Cerven, tak tam holky uz pomalu maji saty zamluveny vc. mne :-D ale ja sla na saty jen diky akci v Andelskym svatebnim studiu, jinak bych sla na saty listopad/prosinec. To vis, ze je casu dost... svatba se da zaridit i za 2 mesice, pokud nechces vytizeneho fotografa apod. Jinak my mame v planu, pokud bude hostina i raut pro vsechny, ze na hostinu bude pouze knedlickova polivka a svickova a dort.... s tim, ze po dortu pomalu navaze raut, tak to s jidlem nechceme moc prehanet a nemelo by nas to tolik zrujnovat :-D :-D nas rozpocet na hostinu/raut/piti je 60 tis., taxe snad vlezeme....
obrad planujeme na pardubickom zamku a honstinu v hotelu v Chrudimi.tak uvidime nojestli to vsechno vyjde tak jak ma.my zase tak narocny nejsme, a myslim si ze to nejdulezitejsi tak nako uz je zamluveny, pockame no..
Čauky holky,původně jsme měli termín 15.5. ale numerologie mě zvyklala...tak se k vám přidávám.
Profilova fotka
Ahojky, taky se k vam pridavam. Tak my mame domluveny misto obradu, misto na hostinu, kapelu, fotografku a ted usilpvne pracuju na satech.. :-D Mam dvoje favoritky ( docasne v albu) a nevim, nevim.. :-o
Agoj holky,pridavam se k vam, dnes mi matrika potvrdila termin 22.5.2010. Jinak mame zamluvenou jen restauraci a to je vsechno. Na saty jdu az v lednu, myslim, ze casu je dost a salonu je tolik, ze si urcite vyberu.Takze jen brouzdam na internetu a delam predvyber toho, co bych chtela-prstynky,oznameni atd.
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, sem rada, ze se nasly dalsi s timto datem ;-) ja uz mam saticky jedny zamluveny, ale pristi patek si jdu zkouset novou kolekci, ted byl vyber jednoduchy, ale obavam se, ze z novy kolekce nebudu vedet, ktery jsou ty nej :-D :-D jinak se taky poohlizime po prstynkach, ale nebude to tak jednoduchy, jak jsme si predstavovali... ale chteli bychom je do konce roku objednat, tak se nam snad zadari :-D
Ahoj připojuji se do Vaší skupinky máme termín 22.5.2010,ale moc Vás tady teda není :-) Jsme z Brna,ale svatba bude v zastávce u Brna hotel Harmonie. Vše v jednom tzn. obřad na zahradě, potom přesun do restaurace s terasou.Šaty jsem si už nějaký zkoušela bohužel to zatím není ono.
Profilova fotka
ahojky, jojo, kvetnovek moc neni, ale to je dobre, aspon clovek sezene co potrebuje ;-) Ja uz saticky mam, ikdyz teda jsem si myslela, ze budu mit jinaci a bily, ale bohuzel v novy kolekci pro me meli jen des bes, takze jsem musela zustat u puvodne zamluvenych, ale jsou pekny, jen teda pri druhem zkouseni mi v nich bylo ponekud tesno, takze par kilo bude muset dolu, aby bylo v nich pohodlicko :-D a jak jinak jdou pripravy?
Profilova fotka
Taky bych ráda patřila sem :) přítel mě požádal o ruku 22.5.09 tak bych ráda ke zasnubáku navlékla snubák ve stejný den :-) ( na své 28 narozeniny ) Holky volné termíny se se vyřizují kde??? Na matrice nebo na obřadní síni?? Nejsou třeba na iternetu?? Asi mám hloupé otázky, ale fakt jsem se o to zatím nezajímala :-N
Profilova fotka
Kinsli: No ty jsi potvůrka, plánuješ svatbu a ani se nezmíníš!!! No to tě příjde draho :-D :-D :-D
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?