21.5.2011

Ahojky,najde se zde nevěsta se stejným datumem?
1
2
7
Profilova fotka
Já ;-) nemáme to na pevno, zamlouvá se až od nového roku, ale chceme...
jééé,aspoň někdo,ja čekám na příští týden,kdy budou kalendáře,tak mám pár míst,kde bych to spáchala,tak jsem zvědavá,pokud to co chci nejvíc klapne :-)
Ahoj holky, taky se přidávám, sice to mělo být o týden dřív ale nakonec jsme to museli posunout na 21.5. protože nebyl volnej kostol. A co už máte připraveno?
ahojky,já už mám nějakou menší dekoraci a včera jsem dodělala vývazky,byla jsem už zkoušet šatičky,tak pokud se mi nezalíbí jiné,tak si je nadělím pod stromeček.A co vše už máš ty?
no ja ted resim vyzdobu, asi pojedem podivat do ikey, a jinak máme místo obradu, hostiny, fotografku a ten můj si vymyslel, že si půjčí motorku na nafocení, tak to už si zajednal :) niak mi přijde brzo ještě chystat. hlavne máme malinkatou svadbu, jsme oba ze slovenska, takze nam přijede rodina (nikdy se nevideli)- jen po 5 lidí od každého, plus svědci a my dva...bude nás max 15, a pak chceme s kamaradmi dělat pařbu separé. no a šaty si budu šít sama, už vím jake, ale nechci je mít ve skříni pak půl roku, tak začnu až po novém roce. andruska a odkud si?
Já už pár let žiju v Praze,původem jsem z jížních čech.Já si šatky budu kupovat,jelikož si ten den chci naplno užít a být v šatech až do rána,tak abych neměla obavy,že bych je zničila.Já jsem původně plánovala nejbližší rodinu,pak jsem dostala geniální nápad,že den po mé svatbě má taťka padesátiny,tak že to propojíme a těch lidí je najednou padesát :-) Já jsem také vesškeré svíčky,ubousky a kalíšky pod svíčky koupila v ikee,mají tam dobrý výběr.S motorkou to máme stejné,jelikož já jsem do motorek blázen,tak mám od přitele povoleno jet na obřad na motorce,aspoň se mi splní den z dětství.A ty jsi odkud?
ty jo to je náhoda...no my jsme to tiež řešili, ale nevím si představit, že bych si na hlavu dala přilbu, tak asi jen ten muj si ji nekam doveze a ja autickem s fotografkou...ale bylo by to super kdyby to slo z kostela na hostinu na motorke...pujcil harleyku krasnou. no a s tou oslavou to vám super vyšlo, a kde to budete mít? taky z Prahy.
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se taky přidávám :-) Já bydlím kousek od Brna, svatba bude tak pro 30-40 lidí a už máme zamluvený místo pro obřad i hostinu, kameramana, fotografa, dj.. To je myslím to nejdůležitější :-) Vlastně už mám aji paní na dort, teď sháním někoho na cukroví, květinářku.. Ale koupenýho ještě nemám nic O:-) Jo a ještě mám vizážistku a nehtařku (moje mamča :-) )
zuzu:Ja jsem to take resila s helmou,puvodne jsem chtela drdol,ale nakonec si to necham udelat do culiku na stranu,takze motora to urcite jisti.My to budeme mit v jiznich cechach,premyslim o hrade ve strakonicich,mam na jihu celou rodinu a pujdeme na obed do restaurace a pote je vecerni raut,ktery bude v pronajatem sale. suz:Teda,máš toho zatím nejvíc zařízeného,přítel mi řekl,ať si to vše zařídím až měsíc před svatbou,že to stejně ještě několikrát změním :-)Ale na druhou stranu,jedna sestřenka je cukrářka,takže dort vyřešen,ale nenašla jsem zatím ten pravý,ségra je kadeřnice,takže vlasy ok a o výzdobu a kytky se postarám já,jelikož jsem aranžérka :-)
Profilova fotka
Ahojky holky, já se také přidávám k tomuto datu. My máme místo obřadu a zatím favorita i na hostinu, fotografku a vizážitku, zamluvené šatičky.
A už máš vybranou barvu svatby?Já jsem se prve rozhodla pro červenou,nakoupila jsem si veškerou dekoraci v červené,teď začínám přemýšlet o zelené,nebo žluté,nastávající mě asi zabije :-)
Profilova fotka
my mame fialovo bilou a take to nesmim zmneit, mame uz figurku na dort s nevestou s fialovou kvetinou. Nech tomu jeste cas, treba se ti cervena zase zacne libit 8-)
Článek se načítá
No ještě uvidím,naštěstí mám jen svíčky a kalíšky,takže bych to eventuelně mohla doma využít,fialová se mi také líbila,ale měla jsem strach,abych vše v té barvě sehnala,tak jsem se pak rozhodla pro červenou,která se mi bohužel přestává líbit :-|
Profilova fotka
to toho moc nemas, tak pokud chces zmenit barvu tak jeste muzes :-)
Musím to nějak nenápadně příští týden nahodit,teď mám zakáz na týden mluvit o svatbě :-)
Profilova fotka
drzim pesticky, at to dopadne dobre :-)
Děkuji,snad ano :-)
u nás byla hned jasná zelená, ale jelikož máme nakonec tak trochu barokne ladenou místnost na hostinu tak aby se to nebilo, přemýšlím, že k tomu doladím niake detaily do zlata...no snad to bude vypadat dobře. andruška: zákazů už jsem taky pár měla, ale už si zvykl, jen to odkejvá, podle mě si uvědomil, že on nic nezařizuje tak změnil taktiku :-)
Mě taky vše odkejvá,hlavně se do rozhovoru zapojuje,když řeším jídlo,nebo alkohol,ale včera mi řekl,že pojedeme v neděli koupit oblek,ale neřekl mi,jakou neděli myslel :-)
Profilova fotka
zuzu:barokni mistnost? A kde mate hostinu, mas fotecky?
no fotečky musim pořídit, když pujdem zaplatit rezervaci, jinak je to restaurace Nebozízek pod Petřínem, můj sen byla krásná zimní zahrada, ale je pro nás veliká a konzumné tam bylo vysoké, neprojedli a neproppili bychom to, tak jsme mysleli ze nam pulku předelí, ale všichni nás odhovárali,že nebudeme mít soukromí, tak jsme si tam vybrali salónek, no a je tak barokne ladený, zlatá bordó...
Profilova fotka
nebozizek je krasny, moc se mi take libil. Ale pro nas byl drazsi :-(
no právě, že je, za tu zimní zahradu chtěli 60 tisic konzumné(to mi skoro slzvy vyhrkli,když nám to řekli), a pro naších 15 lidí i s náma...takže proto sme zvolili ten druhy salónik...tan není žádne konzumné. byl to můj sen a jelikož sme tedy to udělali jen pro rodinu tak jsme se rozhdoli, že si to dopřejem :-) zana: a ty kde budeš mít svadbu a jak velkou?
Profilova fotka
my pocitame, ze na obed bude rodina a svedkove - to je cca 30 lidi, a vecer se pridaji kamaradi a to by nas mohlo byt cca 50. Zatim je nas favorit a mame jiz predbeznou rezervaci v restauraci v Krcskem lese - U krale Vaclava IV. Nebozizek s timto poctem by byl nad nase moznosti.
Profilova fotka
My budeme mít taky zelenou :-) Ale ještě nevím jestli s bílou nebo champan? Když bílá se asi líp shání, co myslíte?
Zelená je příjemná barva a koukala jsem i u holek do alb,že moc hezky vypadá a hlavně se k jaru bude určitě hodit
Profilova fotka
Jj :-) A my budeme mít aji obřad venku a prostory na hostinu jsou taky lehce laděny do zelena, takže to bude pěkně ladit. Jsme takový přírodní typy :-D (tím myslím přírodu :-D :-D ). A holky vám fakt chlapi všechno jenom odkývají? :-D To my všechno zařizujem spolu, dneska jsme vybírali hudbu a včera dokonce sám přišel a řekl, že si to musí pro sebe napsat, to co už máme a co ještě potřebujem, aby měl přehled.. to sem fakt čuměla :-D :-D
Ahojky,mě řekl,že jsem velký plašan,že je do května času dost a že prý vše ještě několikrát změnim,když jsem mu včera říkala o té změně barvy,tak mi řekl,že ať si tu barvu rozmyslím v březnu,abych to už nemusela měnit.Já to jen chci mít vše připravené,už jen tím,že to spojíme s narozenimama a nechci vše dělat na poslední chvíli.A hlavně jako každá nevěsta,to chci mít vše dokonalé.Na hudbu je expert přítel,takže jsem se divila,když jsem navrhla,aby přes Vánoce něco vybral,tak že souhlasil :-D
zdravím holky, mě ještě napadlo, že nám dal pan farář niakou nabídku na květinářství, kde pozná paní a četla jsem na jejich webe, že půjčujou různe svícny, vázičky a pod. na dekoraci, tak přemýšlím že tam zajdu nejdřív kouknout a pak se rozhodnu co nakoupim, ale nechci za to utratit moc penízků, protože co s tím pak?
zuzu,to je ideální nápad,protože ta dekorace dokáže občas udělat také pěkně velký rozpočet
1
2
7

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?