20.8.2010

Ahoj tak dnes mame konecne 100% potvrzeno toto datum je tady někdo další?
1
2
6
zadna nevesta:-(
porad nikdo:-(
ahoj my mame termin 21.8.2010 akurat ze na Slovensku :-)
to nevadi alespon mi taky nekdo napsal:-)
Uz mas vsetko potrebne na svadbu zabezpecene ?
ne vubec ne:-) mam jen to zakladni:-)
uz mam popolnocne saty doma
tak tomu rikam pripravena nevesta:-D
No vcera som si objednala topanocky na svadbu pretoze niesom blazon aby som za svadobne topanky dala cez 1890 kc to fakt ako nie.Tak som objednala aj nejaku organzu a este tie topanocky tak sa tesim na balik 8-) Dufam ze pride co najrychlejsie.A ja budem spokojna.27.2 idem pre saty najprv skusit a mozno aj kupit a co ty ?
Tak uz mam aj boticky :P
tak holky koukala jsem ze nas je vic na tento den:-)
tak jsem se divala ze uz je nas tady vic:-) tak snad se tady sejdeme:-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky koukám, že už máme diskusi na stejné datum... :-D já se většinou zdržuju na srpnovkách, ale sem taky ráda nakouknu...doteď jsem myslela, že jsme jen 3 co máme toto datum... :-D
ja jsem rada ze alespon nekdo ma svatbu jako my:-) dlouho jsem tu byla sama:-)
Profilova fotka
lucik: a co už všechno máš zařízené?
pajiku ja mam zamluvene saty, fotografa, vizazistku,mame zaplaceny zamek, mam kvetinarku.nejaky blbinky ale nic moc:-) prstynky oznameni a tak vubec neresim zatim:-)
Profilova fotka
lucik: tak my už máme i oznamko, jelikož nás zlákaly akční slevy... :-) a prstýky jsme objevili na veletrhu v Diplomatu...jinak bychom byli taky ještě bezprstýnkoví... ;-) jinak tento týden jsme byli vyplnit papíry na matrice, fotografku taky máme, kadeřnici taky, vizážistkou jsem sama sobě já :-D , cukrářku na dort, ale stále nemám květinářku a hlavně restauraci na hostinu a raut... :-( koukám, že bydlíš v okrese Kladno, my jsme se s přítelem přestěhovali z Phy na Kolín a teď zase zvažujeme přesun blíž ku Praze... jedna z možností byla i Kladno, dřív jsem tam pracovala a přišlo mi, že do Prahy je to kousek... pořád nejsme schopni se někde usadit... :-D
pajiku my bydlime asi 10 km od Kladna a jsem maximalne spokojena:-) takze Kladensky okrej doporucuji:-))
Profilova fotka
Ahojky, měla bych takový malý dotaz,... Neví někdo, kde by se daly půjčit šaty pro DOSPĚLÉ družičky? Mám dvě kamarádky, které měří cca160 cm a chtěla bych, aby mi šly za družičky, ale nemůžu jim nikde sehnat šaty. Nejlépe by bylo, kdyby to byl okres Kutná Hora, Kolín, aby se mi to s nimi lépe projíždělo... Moc děkuji za radu :-)
Profilova fotka
jj my se taky bereme 20.8. nebo to teda plánujeme :-P
Profilova fotka
Tak holky, jsem v tom s vámi!! :-D 20.8. se vdávám na Libeňském zámečku a hostinu a raut mám v restautaci a hotelu Chvaslká tvrz! ;-) A zrovna zítra si jdu zkoušet šatečky, tak jsem zvědavá, jestli na sebe něco najdu... :-N
Profilova fotka
Lucik: Ty šatečky, co máš, jsou moc pěkné! Kolik stály, teda jestli se tě můžu zeptat? ;-)
Profilova fotka
A Pájík má také krásné šaty... :-) Zrovna na tvoje album jsem už několikrát narazila! ;-) Fakt ti sednou!! :-D
Profilova fotka
:-S tak to je teda na mě moc :-D já vím datum, ale nevím kde, kdy, v kolik, co na sebe, co na jídlo.. .nic... počkám, až odmaturuji a o prázdninách si vše zařídím... vše se dá teotericky zvládnout za týden... ale je pravda, že místo svatby a hostiny by se mělo zařizovat dřív :-D to si do měsíce zařídím ;-)
Profilova fotka
No právě, že místo svatby a hostiny opravdu hoří!! :-N S tím neotálej! Ono totiž datum je hezká věc, ale pokud to nemáš zamluvené, tak se ti může stát, že už neseženeš to, co sis představovala... A zbytek se určitě dá zvládnout rychle... Nevím sice, jestli do týdne, ale do 14 dnů určitě. Ono i ty šaty, pokud si je budeš půjčovat, tak můžou potom být ten den už zamluvené... Ale v květnu to snad ještě něbude tak probrané... A držím palce u matury! Mimochodem z čeho maturuješ? :-)
Profilova fotka
Tak jsem včera byla zkoušet šaty a okamžitě jsem se do dvou zamilovala, takže jsem složila zálohu a teď se jen rozhodnout, které z nich dvou... :-) A ještě doschodit 5 kilo... :-D
ahoj holky to se to tady hezky rozjelo:-)) verunko moje saty maji pujcovne 7200,- myslim ani nevim a jinak v tvem pripade bych taky dost vahala jsou kraaasne a s tema kilama jsem na tom stejne:-)
Profilova fotka
Jéé tady to žije... :-D verunka: děkuji za pochvalu šatů :-N
Profilova fotka
verunka: koukám, že jsi byla v ASS...hádej které šaty se mi na tobě nejvíc líbí??? :-D :-D :-D Samozřejmě, že Levante...jen teda nevím kde chceš schazovat??? Máš v těch šatech úžasně útlej pas...závidím!!! x-) Jinak další co na tobě vypadají skvěle jsou myslím šaty October?? Prostě šaty číslo 5 :-) ;-)
Profilova fotka
Lucik: Tak to je myslím takový cenový standart... :-) Já je mám šaty za 6 900, ale jenom proto, že jsem se pro ně rozhodla hned napoprvé. Jinak by mě stály 8 900 :-S Pajiku, za pochvalu určitě neděkuj, opravdu se mi na tobě ty šatečky moc líbí... :-) A Levante nakonec vyhrály, protože se líbíli nejvíc budoucímu manžílkovi a mamince, takže vlastně jasná volba! ;-) Útlej pas říkáš? Tak to vypadá jenom na těch fotkách... ;-) Kdyby si viděla moje výrazy, když mě do nich slečna zapínala... :-D :-D Takhle bych se v těch šatech nejen nenajedla, ale ani ničeho nenapila, jak mi byly těsné... :-) Mě už se podařilo teď 8 kilo schodit, takže těch 5 už snad do srpna zvládnu! A hlavně by to chtělo to cvičení, o kterém tady všichni mluvíte! Jenže můj problém je, že já o tom jenom mluvím!!! :-( Musím nějak schodit v rukou a taky okolo podpaží, aby mi to tam nedělalo ty bochánky... :-)
1
2
6

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?