17.7.2010

Ahojky, tak kdopak má stejné datum svatby? :-)
1
2
7
Ahoj,hlásím jse do vybraného dne... ;-)
Profilova fotka
Ahojík holky;-) já taky;-) a kdyžtak je i rozjetá diskuse červenec 2010;-)
Samozřejmě juknu i tam ;-)
Ahoj, take se hlasim. Dnes se nam podarilo zarezervovat tento termin. :-) Tak aspon jedna vec zarizena... ;-)
misau:ahojky vítam tě,to je fajn první stejně každý začína rezervaci termínu,to mi zatím máme jenom obřad,hostinu,fotografa,hudbu,kosmeticku,kadeřnici,prstýnky a to je zatím vše říšti měsíc jedem do polska na oblek snoubenci tak uvidíme i když to počasi je strašne a já na šaty jdu v březnu a odkud jsi ty? :-)
Ahojky, já se taky hlásím k datumu ;-) . Zatím máme rezervovaná hostinu a obřad, tak doufám že vše bude klapat tak jak má. 8-)
Profilova fotka
Ahojík holky;-) to my máme kostel, hospodu, kameramana, fotografku, kadeřnici, hudbu...a to je asi zatím vše;-) my to stihneme přeci;-)
Profilova fotka
Čauky taky se přidávám, původně jsem měli 3.7.2010 ale kvůli zámku do kterého jsem se zamilovali jsem to změnili protže zrovna 3.7.2010 nemůže paní klavíristka tudíž neoddávají. No jako mi máme zařízenu hostinu a zámek, fotografa a kameru napůl, kosmetička je kamarádka a jedna z družiček, kadeřnice je kamarádka, cukroví a dorty je známá takže na to máme ještě časí. Oznámení ze 150 vybírám už jen ze 3 :-) vylučovací metoda je nejlepší. Ale od příštího týdne se vrhnu pomalu na objednávání dekorace. JJJJ a ještě bych zapomněla co jsem měla prvního tak byly potahy na židle 8-)
Profilova fotka
Ahojky, taky se přidávám :-) my máme zatím zamluvený kostel, hostinu, kadeřnici a kosmetičku, které jsou moje kamarádky a cukroví už domlouváme.. příští týden chceme jít s přítelem vybírat oznámení, tak snad se nějak shodnem ;-)
Ahojky holky,jsme všechny šikovné takže too v pohodě stihnem nejradši aby už bylo jaro,tak hlavně držím všem palečky aby vám to vyšlo podle vašich přání a představ prostě jen to nejhezčí ;-)
Profilova fotka
ahoj holky, my v tento den se sice nebudeme brát, ale budeme mít přesně rok výročí.....tak vám všem řeju, aby vám to vyšlo podle vašich představ a pořádně si tento den užijte :)))))
Ahojky holky taky se přidávám do diskuze..Jsem šťastně zasnoubená a svatbu budeme mít taky 17.7.2010
Článek se načítá
Profilova fotka
Taktéž se vdávám 17.7.2010:-) Máme zatím termín, vyrobila jsem vývazky, mám koupenou organzu z Kiku (3 metry stojí slušných 29 Kč!!), byla jsem si zkoušet šaty, zatím jsem ještě žádné nezamlouvala. Předběžně máme zamluvenou cukrářku na svatební dort. Koláčky budeme píct sami. S fotografkou budeme mít spicha v nejbližších dnech a dneska se zřejmě půjdu mrknout do květinářství. S hospodou zatím váháme. Kosmetička a kadeřnice snad nějak klapne:-) Šaty půjdu definitivně vybrat koncem března a od toho se bude odvíjet barva košile a kravaty pro ženicha.... takže v podstatě také zatím nic moc nemáme, ale času je zatím dost a dost.
My máme zatím zamluvený kostel, mysliveckou chatu na hostinu, na šaty mám sepsanou smlouvu a dala jsem zálohu, prstýnky už jsou také objednané, koláče, cukroví a dorty jsou také domluvené, vybíráme oznámení, vývazky si budeme asi dělat sami, kameraman je domluvený a lidi na obsluhování jsou tak napůl také domluveni..Kadeřnici mám domluvenou a ke kosmetičce musím ještě zajít... :-)
Ahoj holky, také se vdávám 17.7.2010. Zařízený máme zatím termín, restauraci, hudbu, dort, koláčky a cukroví pečeme sami, oznámení a pozvánky jakž takž rozdaná, fotograf je zamluvený a zaplacená záloha, v sobotu si jedu zkoušet šaty, po prstýnkách stále pátráme a taktéž po kameramanovi. Kadeřnici a květinářství nechám ještě na později, zatím je čas. Líčit se budu sama. Barvu svatby jsme zvolili vínovo(bordó)-bílou. Příští týden chci zajít do galanterky a nakoupit věcičky na vývazky a začnu vyrábět, už se těším a jsem zvědavá, jak mi to půjde. Ostatní dekorace objednám nejspíš z netu později.
Já se holky tak strašně těšim..dneska se mi zdálo jak přicházim s tatkou do kostela a jak si řekneme s přítelem ANO a nasazujeme si ty nejkrásnější prstýnky :-) Strašně moooooooooooc se těšim :-) :-)
Profilova fotka
Já už bych taky nejraději, aby to bylo co nejdříve:-) To mě se zase zdálo, že jsem si šla vybírat šaty a v salonu měli jedny jediné a ještě hroznééé...pak se mi pravidelně zdává, že nic nestíhám, že se mám zítra vdávat a nic nemám připraveno atd....takže žádné romantické sny :-)
No to se mi taky jednou zdálo že nic nestíhám a místo v 11hod do kostela jsme přijeli až v 1hod odpoledne a nic jsme nestíhali..šílený.Včera jsem měla zážitek.S přítelem jsme byli pro dlažbu do baráčku a tak já čekám až nám to chlapi ve skladu naloží a přijde pán s dodákem a říká: " Nate mladá slečno nebo paní." :-) Jsem si tak v duchu říkala.Jojo ještě slečno ale za necelých 5 měsíců už paní :-)
taky se strašně těším, ale už teď mám nervy a obavy, jak se to všechno stihne, aby vyšlo počasí, aby se vydařila hostina a všichni se krásně bavili a tak, prostě vše bez problémů...sny se mi zdají většinou, že nic nestíhám, nebo je nějaký problém atd...zatím žádný krásný...už mi z toho začíná šibat a to je teprve 5 měsíců před...jestli to takhle půjde dál, tak se ani vdávat nebudu, protože budu v blázinci, nebo budu na práškách :-)
no já už mám taky pomalu nervy a obavy...aby vyšlo počasí a vše bylo bez problému. No mohlo by být hezky(ani hic ani zima),svítit sluníčko a teplo. :-)
Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty co se taky vdávají 17.7.2010 ;-)
Profilova fotka
ahojky, no já z toho všeho mám taky trošku obavy. hlavně, aby vše dopadlo, tak jak má. naši mě pořád straší, že bude hrozné vedro a že nám všechny zákusky potečou, tak doufám, že se to nestane!!!
Profilova fotka
kacka: ale většina svateb se koná v létě;-) o tom svědčí plné diskuse červenec a spren;-) my volíme víc cukroví suchéé, jen přemazané marmeládou..s máslem taky něco..ale my to moc rádi nemáme, tak jen trochu..bude to v pohodě;-)
Ahoj holky,zdravím vás po dlouhé době tak co já vím tak má být na naše datum pěkné sluneční počasíčko s teplotama okolo 28 stupňu tak uvidíme. :-)
Ahoj holky,já jsem koukala na netu na dlouhodobou předpověď počasí a má být v červenci pěkné počasí a pak dokonce až bouřky z tepla..Tak uvidíme.My budeme taky dělat cukroví promazávanbé marmeládou a nic moc s čokoládou. :-)
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se hlasim na tento den:-)
Tady to nějako opadá holky...kde jste všechny? :-)
Já mám taky svadbu tento den, tak se hlásím :-D
Profilova fotka
Taky se vdávám v tento den........budeme to mít na zámku v Libochovicích a k dnešnímu dni mám zařízené už vše.......čekám ještě na šaty, až se mi do šijí - to by měla být poslední věc, kterou ještě nemám, ale jinak je zařízeno vše. Už se strašně těším, máme to přeci jen už za pár!!!!!!!!!!!!!!! A jeslti bude teplo a sluníčko tak to bude ideální, budou krásné fotky.........jen mám teda strach, aby mi z toho tepla netekl obličej :-) Holt musím vsadit na kvalitní make-up ;-)
jj už se nám to blíží holky...My už máme taky skoro všechno zařízené.Ještě musíme nakoupit nějaký alkohol a jídlo a bude to vše.Hlásí na červenec teplo tak uvidíme.Já doufám že nebude zas velký pařák ale tak ideálně... :-)
1
2
7

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?