17.6.2011

Profilova fotka
Ahoj holky,někdo kdo má v tento den také svatbu jako já??:)
Ahoj - i já mam svatbu v pátek 17.6.2011, původně to měla být sobota, ale matrika na Praze 1 už neměla volný termín. Nakonec jsem ráda, alespon budeme moct slavit o den déle :)
Profilova fotka
Ahoj,tak to je skvělé.A ty to máš tedy taky na Staroměstské radnici??17.6. je krásný datum,já jsem si ho vybrala záměrně,protože oba jsme se narodili 17.
ahoj holky, já budu mít taky svatbu 17.6.2011. Původně jsme měli zamluvený datum 18.6., ale nakonec to bude 17. a 18. odlétáme na svatební cestu 8-)
Profilova fotka
@pajula8 Tak to je super a kam letíte?.)
@diczinka Letíme do Bulharska na 11 dní. Už jsme tam byli před 8 lety na naší první dovolené v zahraničí, tak jsme se rozhodli, že bychom si to zopákli. Navíc jsme si to tam mooooc užili. Jako památku jsme si přivezli pastelový obraz nás dvou, který máme ve velikém rámu na zdi v našem bytečku. Hrozně rádi na to vzpomínáme, tak doufám, že nám bude přát i počasí a bude to supr dovolená :-D taky někam jedete nebo to je ještě ve hvězdách? :-p
Profilova fotka
@pajula8 Tak to je skělý.My jedeme nejspíš do Itálie,taky jsem na to zvědavá,jak to dopadne :)
Profilova fotka
ja take 17.6., prehazovali jsme datum kvuli svagrove ktera bude v cervenci rodit, tak jsem si tu sedmicku presunula :-) mame to na Chodovske tvrzi
@diczinka jééé Itálie je nádherná!!! Byla jsem tam několikrát na dovolené a pokaždé se nám tam líbilo. Když jsme se vraceli z Portugalska, tak jsme se narychlo zastavovali v Itálii a přišlo mi to, jako bych byla už skoro doma v Čechách, jak to bylo pro mne známé. A kam přesně jedete? někam na sever nebo naopak na jih? :-)
@klarakatzova tak to tě vítáme v klubu :-D My budeme mít obřad na naší nádherné historické radnici, takže to bude taky krásné. Doufám, že nám bude přát i počasí a všechno se vydaří. Mám takový plán, že se ještě vyfotíme u našeho zámku a v zámeckém parku. 8-)
Děvčata, už máte zamluvený šaty nebo koupený? a co prstýnky? ;-)
Profilova fotka
@pajula8 šaty si nechávám šít v číněq na doporučení, včera jsem poslala zalohu.... nemame misto hostiny :-( ... na prstynky jsem byla dnes juknout, ale zatim nevim presny rozpocet, musime vytahnout z rodicu, jestli nam nejak prispejou a jakou castkou... a pak se uvidi co si vlastne vsechno muzem dovolit...
Profilova fotka
@pajula8 Nejspíš někam do oblasti Kalábrie,tam je to asi nejhezčí.Můžu se zeptat,jak se chystáš na svatbu??
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám tedy šaty už koupené,a prstýnky zatím ne.Na to musíme teprve kouknout....
Profilova fotka
holky, ode dneška to máme za 111 dní :-)
Profilova fotka
@klarakatzova Utíká to jako blázen....:)
@klarakatzova tak šaty z Číny jsem ještě neviděla, doufám, že pak přidáš foto 8-) jsem zvědavá :-D
@diczinka ahojky, na svatbu se chystám pomaličku, teda šaty už mám doma ve skříni - byl to boj je tam dostat, ale zvládla jsem to ;-) Jinak prstýnky už máme taky (přidám je do alba) a v současné době si vymýšlím účes... pravděpodobně to vyhrají rozpuštěné vlasy, takže žádný drdol. no a ještě jsme se nedohodli na svatebním oznámení, ještě že je z čeho vybírat 8-) Dort objednám měsíc před svatbou a hotovo... budeme mít jen obřad a maličkou oslavičku doma na zahradě, takže žádná hostina apod... v noci letíme z Prahy na svatební cestu, takže na nějaké bujaré slavení nebude ani čas. Pravděpodobně uspořádáme takovou grilovačku pro kamarády jako rozlučku se svobodou a la party v teplákách :-D
@diczinka jj utíká... zítra už je březen... :-p
Profilova fotka
@pajula8 Tak to máš super,já jsem skoro ještě nic nevyřešila,teda obřad i místo hostiny mám,ale ostatní je zatím ve hvězdách,nějak mi to nemyslí :)
Ahoj holky, můžu se přidat? :-) Taky mám svatbu 17.6.2011 :-)
Profilova fotka
@rea Ahojky,určitě jo,budem jen rády.Kdepak máš svatbičku??.-)
@diczinka Ahoj. Svatbu budeme mít na zámku v Benátkách nad Jizerou a hostinu pak v nedalekých Kochánkách.
Profilova fotka
@rea A jak probíhají přípravy?Já jen abych mohla srovnat semnou,skoro nic nemám :)
@diczinka Asi tak :-) Pořád mi přijde na vše dost času :-D To se potom budu divit
Profilova fotka
@misula.g Jj,u mě je to to samé...:-)
@diczinka Přípravy jsou v plném proudu. :-) Mám už skoro všechno, ale holky v klidu, hlavně vás nechci nějak vyděsit. Je ještě dost času. Já jsem bláááázen. :-D Svatební koordinátor je práce mých snů, takže si to nááááležitě užívám.
Profilova fotka
@rea Tak to je super :-) Já toho opravdu moc ještě nemám,kolik lidí budeš mít na hostině??
@diczinka Plus mínus padesát. Ještě úplně nemám potvrzenu účast od všech lidí, tak uvidíme. A co ty?
Profilova fotka
tak to já nemám nic než svatební oznámení a zadanou zakázku na šaty.... vlastně mám pompadurku a bižuterii a našla jsem z jednoho vystoupení podvazek :-) No ale chystám nálet na galanterii a látky a tam nakoupit věci ny výrobu ozdob na auta, vývazky, možná si usuji i zavoj, a pak chci z našeho svatebka použít motiv na jmenovky, možná meníčka, darecky a chtela bych svoji svedkyni usit psanicko... to je muj plan, uz bych mela zacit, abych to stihla... =-)
Profilova fotka
@rea Cca. 32....Jsi už nervozní??Já teda při pomyšlení nato jo...i za toho mýho,je to taky pěknej nervák :)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?