16. duben 2011

Přidá se někdo? :)
1
2
18
ahoj,mi máme stejné datum :-)
Už jsem se lekla, že jsem jediná :) Co už máte zařízené? My matriku, fotografku a místo na večer, dneska se chystám napsat do dvou vybraných restaurací na oběd :)
no taky jsem měla ten pocit :-) no máme už toho hodně,takže fotografa,místo hostiny,kapelníka,zamluvené šaty i když tam bude asi určitě změna,koupené prstýnky,nějake ty věci okolo jako na stůl,pro holky,tento tyden zajedem na matriku a pak ještě do nějakého salonu :-)
Teda, tak to jsi dobrá :) I když je fakt, že já už mám šaty doma a docela dlouho :D + ostatní věci jako boty, závoj a bižu taky :) Na prstýnky jsme se byli podívat ve středu a teda bylo to horší, než jsem čekala :( Ale mám jedny vyhlídnuté :)
já s těma šatama pořád nevím,ted jsem dýl nemocná,ale hned jak mi otrne pojedu ještě zkoušet :-) nám co se líbili prstýnky byly hrozně drahý,no a pak jsme byli na výletě a tyhle co mám v albu odvezli domů. :-) Ted pořád hledám šatičky pro mojí mladší dcerku nechce se mi ,ale za ně dávat tisíc a vejš a půjčovat taky ne,protože nevím jak by dopadly :-D
Ale ty šaty, co máš v albu jsou hezké :) S prstýnkama je to hrůza, nám řekli za stříbrný takovou cenu, že jsem si myslela, že se sekli a má to být za oba :D Ale viděli jsme skoro ty samé v chir. oceli, mě se moc líbí, ale přítel má proti oceli námitky, tak uvidíme :) Nejhorší je, že si myslí, že je na všechno času dost :) :)
jo oni jsou hezky,ale chtelo by to jinou spodnici,mi chtěli zlatý a znám to jak se člověk musí krotit.No času je dost,aale na přípravy svatební ne:-)Je hodně zařizování okolo,a to člověk má k tomu i jiné povinnosti. :-)
jukni na Hynka Kalistu má zajímavé prsteny,třeba zaujmou :-)
Díky za tip, prstýnky jsou vážně nádherné :)
naši kamarádi je mají ty s těma letokruhama,jsou moc pěkný a za dobrej peníz a nezničitelný :-) tak co restaurace,jak vaří:-)
To zjistím, až přesvědčím svoje zlatíčko, že není na všechno moře času, jak si myslí :) Ale ne, včera mě překvapil, bavil se o svatbě s klukama s hospody a dostal pár dobrých tipů :) Hodím mu na krk večerní oslavu, ať z toho taky něco má :) x-)
mi naštěstí plánujem všechno spolu a včas :-) pak si myslím,že by toho bylo moc najednou a i moc velikej výdaj najednou což si nemůžem dovolit.Tad řešíme Vánoce :-) máme dvě děti takže vymyšlíme co koupit.
Článek se načítá
No to se mu taky snažím vysvětlit (že budeme mít klid a nebudeme muset platit všechno najednou), ale nějak to nezabírá :D No, snad se umoudří po novém roce :) Nevíc mi leží na srdci ty prstýnky - máme jedny vyhlídnutý na netu, ale firma je až ve slaném (což je od nás 90 km) :( Jinak si dokážu všechno zařídit sama, ale prstýnky a oblek musíme jít vybrat spolu a taky chci zajít do té restaurace... jediná výhoda je, že tam, co chceme mít oběd, není takový frmol :)
Ahoj, taky se budu vdavat 16.4.2011:-) Pripravy nam jdou s pritelem uplne sami, vsechno spolecne postupne zarizujeme.
ahoj holky, no rozrůstáme se :-) tak mi dneska zase jezdili po salonech.Pořídili jsme krásnou regatu s kapesníčkem konečně měli naší barvu :-) a zase jsem zkoušela pár šatů a vypadá to,že mám už vybráno. Zlutaki:odkud jsi?Taky vyřizujem všechno společně a hrozně nás to pohltilo :-) maroussia:jaký jsou ty prstýnky?Pošli odkaz,jsem zvědavá :-)
Prstýnky mám v albíčku Brzy ale přeci - přípravy :) Ty první máme jakože vybraný a pak tam je ještě jeden obrázek a podobný se mi taky líbí :) Dáš nějaké fotky šatů do alba? :) Abysme ti kdyžtak mohli odborně poradit :D :D Jé, teď koukám, že bydlíš v okrese Louny, já mám kamarádku, co je ze Žatce :) Holky, nebojíte se, že bude v dubnu zima? :D Já mám k šatům bolerko s krátkým rukávem, ale uvažuju, že si půjčím něco teplejšího :)
apvj: bydlim v Praze, ale vdavat se budu v Prostejove, kde jsem se narodila ja jsem vyzkousela jen jedny saty a ty mam zamluvene:-) maroussia: zimy se v dubnu nebojim, mam pujcene dva kabatky (jeden tenky, druhy s koziskem), takze mi pocasi hlavu nedela
ahoj holky, tak jsem zkoukla Vaše alba,jinak ze Žatce nejsme,ale jezdíme tam a svatba bude tam. :-) Dám potom nějaké fotky do alba,ted nějak nestíhám.S tím počasím to taky neřeším,letos byl krásnej duben.A na to přeběhnutí do auta a pak z auta nezmrznem přeci :-) Teda pokud nechystáte hostinu venku :-) a při focení to musíme vydržet,to je věc,která nám spolu s prstýnkama a vlastně ještě vzpomínky zůstanou :-) no a nechci se vytahovat,ale mám taky bolérko a nějaký to kilo navíc takže bude dobře :-D
Hihi, tak hostinu venku teda neplánujeme :D No, s husí kůží a fialovýma nehtama bych mohla být aspoň trochu originální :) Jinak včera jsem zase před milým nadhodila téma prstýnky a on prohlásil - Nějaký si koupíme... který se ti budou líbit x-) x-) Tak bych to měla docela ráda z krku ještě letos :)
Zlutaki, koukala jsem do tvého alba :) Můžu se zeptat, od jaké firmy jsou ty prstýnky? :)
ahoj,no zlato jde každým rokem nahoru takže bych taky nečekala,a jako takovej vánoční dárek by nebyl špatnej ;-) Jinak mám zaplacenou zálohu na dort a kytičky takže zase o kousek starostí méně.
Profilova fotka
Ahojky holky taky jsme si vybrali datum 16.dubna 2011 už se moc těšim :-)
Tak to mě bude kytku dělat panimáma a dort asi upeče ségra :) Jsem hrozně mlsná, normální dorty mi nechutnají a stejně si myslím, že o něj nebude moc velkej zájem :)
Profilova fotka
apvj: řikala mi moje svatební agentka že pro prstýnky si musíme v lednu-únor že pak jde zlato o 40%nahoru takže my v lednu si jdem pro ně. A už máte dámy připravenou barvu v které budete ladit svatbu??
fidajana:ahoj,jo prostě zlato je drahý a po novém roce bude dražší,je to hrozný jak se všechno zdražuje :-( mi máme bordo-bílou barvu :-) co ty jakou plánuješ?
Profilova fotka
apvj: tak my jsem vybrali teda spíš já :-) oranžovou, ceny jsou hrozné jsem zvědavá kolik nás ta svatba bude stát =-)
mi dort zařadili jako desert,a máme ten jak má fidajana i já v albu,akorát dvě patra :-) dort jsme vybírali tak ,aby chutnal,takže jedno patro jahoda druhé tiramissu :-) holky co jste už pořídily?
No,já jsem tak trochu šílená nevěsta :) Máš šaty + boty + závoj + bižu, připravené oznámko (samovýroba), zamluvené místo na oslavu, fotografku a matriku - takže vše, co jsem vybírala/zařizovala sama... :) Co se týče prstýnků, obleku a restaurace na oběd, to budeme zařizovat s přítelem a tomu se to zdá brzy :D Tak nevím, no :D Ale přítel se zase angažuje co se týče oslavy - jídlo, pití a tak :) A ještě ho chci přemluvit na kameramana... Co se týče barvy, tak jsem v koních - chtěla jsem lososovo-fialovou (mám něco v albu), ale obě restaurace, kde bysme chtěli případně oběd, jsou vymalovaný žlutě a mají židle se zeleným čalouněním... i když zelená se mi taky líbí... a doufám, že mi nějako výzdobu nabídnou v té restauraci, ale nechci organzy ani nic takového... chjo, to zas bude něco :D :D
ty jo se taky činíš:-)já ted scháním bižuterii,ale potřebuju takovou duhovou.Kameramana nám nabízeli na matrice i fotografa když jsme byli potvrdit termín.3atičky máš s tou černou stuhou?
Jojo, ale stuha bude jiná. My jsme totiž měli mít svatbu už loni, ale pak jsme ji odložili, ale já už jsem byla tak zabraná do toho plánování, že jsem nepřestala se sháněním :) Šaty, boty i závoj mám odsud z bazaru a nemohla jsem čekat, až mi je někdo vyfoukne :) Já jsem na matrice nebyla, poslala jsem přítele a ten nic neříkal, ale možná se na toho kameramana zkusím zeptat... i když já vybírám hlavně podle ceny :D :D
1
2
18

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?