14.8.2009

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, diskusi s tímto názvem jsem tady nenašla tak snad jsem opravdu hledala dobře. Tak se pochlubte jak připravujete a jak se těšíte.... :-)
1
2
18
Profilova fotka
:-) halo halo, to tu nikdo s tímto datem není?
Ale je, jen jsem na vikend byla mimo a nemela jsem pristup k pocitaci. Pripravy konecne zase o kousek pokrocily - mame za sebou schuzku s fotografkou a sehnala jsem si bily latkovy ruzicky do vlasu.
Profilova fotka
Mě před chvilkou přišly návrhy korektury oznámení...takže s malilinkatou opravou odsouhlaseno..konečně začínám mít pocit, že ta svatba vážně asi bude :-D
Tak to je super, ja cekam na barvy do tiskarny a zkusime si oznameni vytisknout sami - uz mame par navrhu, tak uvidime jak to bude vypadat az to vytiskneme
Tak co, prida se k nam nekdo dalsi?????????
Profilova fotka
No hele nějak se jim k nám nechce...tak co? nějaký novinky?
Profilova fotka
Ahoj! Tak se taky hlásím do party. :-) Z příprav lehce hysterčím, ale snad se vše stihne. My jsme teprve dnes "oblékli " ženicha, čekám na figurky na dort a serepetičky na výzdobu, které mají každým dnem dorazit.
Profilova fotka
Ahoj....no já mám nějakou část výzdoby na poště, tak tam pro to hned ráno naběhnu..podle mě nebudu moc ani dospat :-D
Ahojky holky ja se taky hlasim..........Kdyby mi nenapsala cuketacek tak nevim o tomhle foru..Jak jdou pripravy????Uz se nemuzu dockat :-) Hrozne me bavi ty pripravy chtela bych si udelat svoji svatebni agenturu ale asi to vyjde tak na 50procent.Pokud se budu vice snazit .
Ahoj, jsem rada ze se nam to tu takhle rozjelo...U nas ted zase resime hudbu - kapela kterou jsme meli naplanovanou puvodne nam nevysla, tak shanime dal (zatim teda hlavne po kamaradech a jejich znamych). V patek bysme meli zacit tisknout oznameni na zkousku a vybrat co bude nejlepsi. Uvazuju o tom, ze auta bysme ozdobili jen masli do oken a na kytku na kapotu se vykaslali (bude zalezet na penezich). Platime si to totiz sami.
Profilova fotka
No já mám spíš problém s těma autama vůbec...většina prarodičů neřídí a nevím jak je tam odvézt...ani moji kamarádi neřídí...hrůza...už to vidím jak to řešíme taxíkama :-| Jo jo...ta svatební agentura by se mi taky líbila...moc mě to baví...ale zase nevím jestli by mě to bavilo i u jiných lidí...přece jen tohle je pro nás... :-D A kde budete mít svatbu? Venku nebo tak?
No to je celkem rychlost stim psanim tady.No my tim,ze to mame na te dobrisi tak nam nabidla pani oddavajici hudbu klavir a housle na obrad.NA hostinu budem mit bud pritele znameho a nebo nam to zaridi taty znamej .My platime vse krome hostiny y vymyslime jak na tom moc neutratit.Myslim si i ze za mel penize si udelas krasnou nezapomenutelnou svatbu.My uz mame oznameni a uz ho rozdavame po znamejch.Mozna ze kdyz se zitr nejak dostanu na pc na vecer neco bych ti poslala???Co ty na to pomuzu rada :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
mili5: Na koho to bylo? Jo oznámení...včera jsem odsouhlasila korektury, tak se už nemůžu dočkat...ale teda je to pálka no... :-D
Nenne venku ne budeme to mit v zrcadlovam sale na dobrisis je to vevnitr.My mame aut az moc mozna jch jeste dost pribude.S vyzdobama na auto je to u me lehke ja jsem zvolila neveste na auto kytku zenich bude mit cilindr a ostatni auta ze strany na zrcatkach budou bile tluste stuhy na vsech autech krasny muj vymysl :-)
cuketacka,ale to je jedno stejnak mame stejna tema :-)
lycyjanek:my uz oznameni mame objednavka byla na netu a a za 3dny bylo doma
Holky tak zatim pa zitra pisnu jsem s pritelem u kamarada na dilne oprava auta uz padime z rUDNY DOMU HAJIIIIIIIII.Zitra napisu :-) :-) :-)
Profilova fotka
No my ty oznámení máme rovnou s těma vínkama a čokoládičkama a takovýhle ty serepetičky :-D No já auta chci podobně...já kytku a nějaká ta mašle od zrcátek dopředu na masku, ženich véčko ze stuhy a cylindr s malou kytičkou, ostatní autíčka jen véčka z užší stuhy...nejspíš žádný stužky do okýnek, přijde mi to moc práce...jo a možná ještě takový ty nalepovací nápisy nevěsta - ženich na okýnka...ale to ještě nevím jestli to není zbytečný...To množství aut vám vážně závidím...z toho jsem dost špatná... :-|
Profilova fotka
mili5: Šťastnou cestu a dobrou
Mili diky, zatim mame udelano par navrhu, cekame jen na ty barvy (uz skoro mesic, nebvyly penize). Poslat neco pro inspiraci muzes, budu rada :-) Jinak my mame obrad v Lidicich v Ruzovem sadu, takze se modlim aby vyslo pocasi :-) Jinak dneska uz jdu spat a budu tu zase zitra po navratu z prace. Takze vam vsem preju dobrou noc.
Profilova fotka
Dobrou
Profilova fotka
Ahoj holky, hlásím se taky:-) Máme to ve Vrtbovské zahradě v Praze. Z příprav toho zatím nic nemáme. Začátkem června dělám státnice, takže velké přípravy začnou až pak:-). Ale to hlavní jako datum, místo, šaty a prstýnky máme:-) a pravě řešíme oznámení
Profilova fotka
:-) No to se hezky rozrůstáme
colormaus: tak to nejdulezitejsi uz mate, vsechno ostatni uz nejak dopadne:-) Tak dneska mi prisly barvy do tiskarny, tak jeste papir a budeme zkouset tisknout oznameni...i kdyz ted to asi zkusim na klasicky hlavne kvuli tomu jak to bude vypadat az to ostrihnu zubatyma nuzkama :-)
Profilova fotka
Colormaus: Tak to jsi mě potěšila. Mám taky zařízené zatím jen místo, datum, šaty a prsteny. :-) Oznámka asi nebudou...manža to prý řekne osobně a pak pošle mailem. :-D Jinak kytky, líčení, česání a odvoz na svatbu jsou (a asi ještě dlouho budou) nedořešené.
Tak koukam, ze jsem asi jedina kdo zatim nema saty...a chystam se na ne az po oznameni rodicum, tj. tak za 3 tydny.Chci aby je se mnou jela vybirat i mamka a to nejde dokud zarizujeme tajne. Pritel by oznamovani nejradsi jeste odlozil, ale uz mu "slapu na krk" prave kvuli satum. Prstynky taky jeste nemame - nejak nestihame jit nekam spolecne a vybirat.Ale cas jeste je, takze to moc neresim.
Ahojky cuketacku:::No sice cas je ale zase to nechavat na posledni chvilku taky neni dobry.Ja na to moc casu nemam pri mem povolani dam dohromady mesic jeste doladit pripravy.My jeste nemame prstynky a zenich kvadro jinak kadernice je uz zamnou jsem objednana na rano 14 do salonu lafayette na narodni je to tam bomba licit se budu muset sama.Kamaradka kosmeticka mi radila a uz mam vybranou kosmetiku od dermakolu
cuketacek:Chces poslat nejake ty stranky na hudbu a fotografa???? :-) :-) :-)
Mili: hudbu porad resime, takze za jakykoliv namet budu rada... ale fotografku uz mame a fakt uzasnou, tu uz menit nebudu. O satech mam predstavu a tusim kde je sehnat. Jen tam vytahnout mamku az ji to oznamime. Licit se budu sama a cesat me bude bud moje kadernice nebo bude muset nekdo ze znamych nejaky uces natrenovat :-) Na plesy se sice cesu sama, ale na svatbu si nejsem jista jestli bych to nezkazila.
Ahojky Cuketacku:Az dnes jsem mela cas ti napsat.Ja jsem ted volala na hudbu na Dobrisi panu cihakova maji na zamku hudebnu a vsechny skladby proberou s nama a vyberou .Tkze se moc tesime.ja jsem si pujcovala saty na Andelu v salonu Evanie super obsluha a pomuzou ti vybrat jeste jsi tam vyberes.Ja jsem objednana se svedkyni do kadernictvi na narodni tride v lafayette taky super a malovat me bude kamaradka co mi jde za svedka.ja bych si netroufla v tak velky den neco pokouset na me :-) :-) :-) :-)
1
2
18

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?