14.7.2007

Profilova fotka
Ahoj holky neplánujete některá svatbu na 14.7.? :-)
1
2
43
Profilova fotka
Ahojky, já mám s přítelem zamluvený termín na 14.7.2007. Původně jsme chtěli mít svatbu sedmého, ale nevyšlo to...
Profilova fotka
Ahoj, já už mám termín 14. 7. 2007 zamluvený. Nemohu se dočkat :-)
Profilova fotka
Já se taky moc těším. Holky jak u Vás probíhají přípravy??? Co už máte domluvené ;-)
Profilova fotka
Tak paráda tak jsme tři ;-) Já už mám dá se říct vše,jen dolaďujeme,a dnes jsem koupila prstýnky:)
Profilova fotka
To je super, jsem ráda, že vím o někom, kdo má stejný termín. U nás probíhají přípravy, mám šaty, čekáme na prstýnky a oznámení. Jen musíme sehnat oblek a boty pro mého budoucího manžu. Někde v Brně. Snad něco najdeme. Teď se rozhoduji, jestli budu mít kytku do oranžova nebo do růžova, popř.vínova. Chtěla bych si nakoupit nějaké drobnosti na svatební tabuli. Jakou barvičku budete mít holky vy?Odkud máte šaty?
Profilova fotka
Já budu mít asi do světle modra,šatičky mám z Kutné Hory(ať žije velkoměsto :-) ,jsou korzetové se světle modrym vyšíváním,jak na korzetu tak na sukni,závoj mám od včerejška.Už jen čekám na oblek pro nastávajícího ;-) Dnes jsem koupila ty prstýnky,a kolegyně byla zděšená že nejsou stejné,tak mi hned zkazila radost :-( Šperky už mám taky-z perliček bílých a bledě modrých(náhrdelník,naušnice,náramek).K šatům je i kabelka. Jediné co nemůžu sehnat je čelenka z perliček. A taky se nemůžu rozhodnout s oznámením,budu jich potřebovat asi 80,tak bych chtěla levné. Nevíte o nějakých?
Profilova fotka
Tak to toho už máš hodně vyřízeného. Nenech si zkazit radost, že nemáte stejné prstýnky, důležitý je, že se líbí vám. Budete je nosit vy dva a ne kolegyně ;-) .Zkus zadat do vyhledávače svatební oznámení, je tam toho hrozně moc. Třeba tam něco najdeš. I ty levnější jsou moc pěkný. V jednoduchosti je krása ;-)
Profilova fotka
Já bych chtěla nějaké zvláštní líbí se mi jich hrozně moc,nejradši bych s beruškama,nebo medvídkama Me to you :-)
Profilova fotka
Opět zdravím, já budu mít svatbu do růžova. Šaty už mám zamluvené. Vůbec jsem neměla s nimi problém. Byla jsem v první půjčovně a vyzkoušela si dvoje šaty. Ty druhé mě uchvátily, tak jsem si je hned zabrala. Můj budoucí manžílek chce oblek bílý. Nevíte, kde by ho mohli mít? Nejlépe na pardubicku, hradecku nebo kutnohorsku. Prstýnky a svatební oznámení také ještě nemáme.
Profilova fotka
Ahojky,taky budeme mít svatbu 14.7. Vidím,že tady už sou přípravy v plném proudu.Já mám zatím jen zamluvenou vinárnu,živou kapelu a z Juwelu mi přišla korunka.V sobotu se chystám podívat na nějaké ty šatečky :-) S oznámením ještě počkám,kdyby náhodou nastala nějaká změna,ale to se snad nestane.
Profilova fotka
ahojte nevestinky.tak ja se budu vdavat sice o tyden driv,ale doufam,ze to nevadi :-N . charlott:ty jsi muj clovek,ja jsem si taky vyzkousela jenom dvoje saty a ty druhe uz byly proste moje.az me to pak mrzelo,ze jsem si to zkouseni neuzila.jo a jenom jednu takovou pripominku-kamoska se vdavala loni v lete a zenich mel taky bíly oblek.moc se mi v tom nelibil-vypadal jak mafian(meli to do vinove,takze mel vinovou kravatu).ale mozna je to tim,ze je trosku kulatejsi :-) .jinak ten tvuj bude urcite vypadat jinak ;-)
Profilova fotka
radushko:Mě to také trošku mrzí.Vím, že bych určitě našla hezčí šatičky.Teď už raději po jiných nekoukám,jinak by mě to štvalo.Myslím,že jsem si je vybrala dobře. Cítím se v nich hezky a líbí se mi. S tím oblekem určitě záleží na postavě. Můj přítel je hubený, vyšší postavy a tmavovlasý. Umím si ho v bílém představit. Bude mu určitě slušet, když ho seženem :)
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky! Taky k vám patřím! Budu se vdávat 14.7.!!! Původně jsme chtěli 7.7., ale nevyšlo to a vůbec mi to nevadí, protože když vidím, kolik svateb bude, tak brrrrr!!!!! Jinak už mám zamluvenou fotografku, živou kapelu, šaty, restauraci na oběd a prostory pro soukromou oslavu na odpoledne, na oznámení se pracuje - pořád není podle mých představ, ale doufám, že bude co nejdříve!!! Jinak mám spoustu věcí na dekoraci atd. Prstýnky máme taky vybraný, ale nevíme, kde je máme koupit ... no ale ještě nám toho zbývá celkem dost!!! ;-) :-)
Profilova fotka
Jo, jen tak mimochodem, diskuze s názvem 14.7.2007 již existuje, ale nikdo do ní nechodil, tak je hodně vzadu za ostatními ... ;-) :-)
Ahoj holk, hlásím se k vám do diskuse, také máme s přítelem stanovené datum svatby na 14.7. letošního roku. Já koukám, co všechno už máte zařízené, my jsme teprve na začátku. V sobotu byl přítel oficiálně žádat o mou ruku a mám šaty, které by mě v konečném výsledku neměly přijít na více než 1.500 Kč a budou moje. I když to není má první svatba, budu za princeznu, šaty s vlečkou a dlouhý závoje, jsem taková romantička, které se to líbí a přítelovi také, kupoval šaty se mnou, teda původně jsme se chtěli jen kouknout, ale dopadlo to jinak. Za družičku mi půjde má desetiletá dcera, ale přítelova to bude první svatba a vždycky si přál nevěstu jako princeznu, tako proč bych mu to nesplnila. Nejlbižší rodina sice není nadšená a řekla svůj názor, že se to už jaksi nehodí, ale naštěstí mají tolik rozumu, že konečné rozhodnutí nechají na nás, protože je to naše svatba a tudíž i naše věc. Hlavní otázkou jsou u nás finance, počítáme opravdu každou korunu, nemáme prakticky nic nastřádáno a na rodičích bude nejspíš jen hostina. Takže beru každou dobrou radu. A ráda si s váma popovídám a třeba i poradím, když budu vědět.
Profilova fotka
Ahoj holky, pěkně se nám to tu rozrůstá, to je dobře :-) Anoli: taky jsme původně plánovali 7.7 ale nakonec jsem moc ráda, že budeme mít svatbu o týden později. Kolem těch sedmiček je hrozný blázinec. Deucatko: i když je to Tvoje druhá svatba nevidím důvod, proč bys nemohla být princezna, záleží jen na Vás, co se Vám líbí. Nenechte si do toho mluvit. Holky v jaké barvě plánujete barvu tabule? Já se rozhoduji mezi oranžovou (meruňkovou) a růžovou. Nevím. Nemáte zkušenost, kde mají v Brně pěkné obleky?
Profilova fotka
Také jsem ráda,že se nám to tu rozrůstá. S přítelem jsme také plánovali termín 7. 7. 2007,ale pak jsme si to rozmysleli.Všude to bylo narvaný.Já si chci svatbu pěkně v klidu užít. Na zámku, kde budeme oddáni bude s námi jen jedna svatba a i tak moc nadšená nejsem, protože při focení už nebude takový klid.Budou se tam "motat" cizí lidi.Ale nedá se nic dělat.Chápu to.To samé můžou říkat i oni o nás.A k té barvě tabule,jak už jsem psala budeme mít do růžova. Už mám sehnanou i nějakou dekoraci.Gabulenko:nejsem z Brna,tak nevím,kde by se daly sehnat pěkné obleky.Mám také ten problém,ale zase v našem kraji.
Profilova fotka
gabulenko, my budeme mít svatbu laděnou do vínova. Nejdřív jsem vůbec nevěděla, jakou barvu mám zvolit, ale když jsem pak byla na zkoušce šatů a paní mi dala na krk náhrdelník z vínovo-bílých perliček, bylo rozhodnuto. Myslím, že mi to slušelo! A to jsem vínovou nechtěla!!! ;-) :-) charlottko, to se máte, že tam budete mít jedn 1 svatbu. Nás tam bude za celý den asi 6!!!!!!!!!!!!!!!!! Jenže, co naděláš? Abysme byli sami, tak bysme se museli brát asi někde v lese!!!! :-D Taky mě to na focení štve, protože se hrozně stydím a chci na fotkách vypadat aspoň trochu dobře! :-S A když budu nervózní, tak nevím nevím. Jinak já už mám na svatební tabuli téměř vše. Vlizelín, plátky růží, ubrousky, svícínky, svíčky bílé a barevné, mašle, atd. Ale pořád něco dokupuju ... ;-) :-) Tak svatebním přípravám ZDAR!!! ;-) :-D
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, take máme termín 14.7.2007, původně to mělo být o týden dříve, ale řekli sme si, že to budou chtít všichni a budou se na nás tlačit další páry a navíc před tím jsou svátky, takže v zájmu klidu a pohody se hlásím do vašich řad. :-)
Profilova fotka
jéééé tak se taky přidávám :) taky to budeme mít 14.7. koukám, že nás ale moc není.. což je jen a jen dobře.. :-D
Profilova fotka
Deucatko:já se vdávám taky podruhé.Budu taky za princeznu a proč ne?Každá chceme být ve svůj den krásná a nezáleží na tom po kolikáté to je.Já sem si svou první svatbu moc neužila,bylo to vše moc rychlé-svatba,manželství i rozvod. :-) Hold byla sem mladá a blbá,kor když sem ani nemusela.Ale o to víc se teď těším a užívám si všechno to zařizování :-) :-)
Profilova fotka
Anoli:vůbec se nemusíš na focení stydět.Jako každá nevěsta je krásná,tak budeš také krásná a všichni Tě budou jen obdivovat.Určitě nebudeš muset mít důvod být nervózní.Právě to bude fajn.Já se na focení těším a chci si ho opravdu vychutnat kousek po kousku.Dnes mi přišel vlizelín, kvítky růží a ještě jsem si koupila botičky.
Profilova fotka
Charlottka má pravdu, nemáš se proč stydět, budeš nádherná, účes, šaty a make-up udělají zázrak a tvůj nastávající,tě nepozná každá nevěsta je krásná ;-) :-)
Profilova fotka
charlottko, kdes kupovala botky? Taky ještě nemám a čekám na jarní kolekci. Tady u nás člověk nic nesežene, asi budu muset do většího města ... ;-) jinak, díky! Docela jste mě uklidnili ... určitě to bude v pohodě! ;-) :-)
Profilova fotka
Anoli:botičky jsem koupila v našem malém městečku (Čáslav).Měli docela velký výběr a stály jen 700 Kč.Skoro vše,co se týká svatby si zde zařizujeme.Nikam nemusíme jezdit.Jen máme problém s oblekem pro budoucího manžílka :o).To už budeme muset někam vyjet.Zatím vše zařizujeme v pohodě.Užívám si to!
Tady u nás (Litomyšl) v jednom obchůdku už jarní kolekce byla a doufám, že ještě je. Měli docela velký výběr v bílých botičkách, vše tedy bylo od jedné firmy, ale cena 699,- Kč. A mě se teda líbily. anoli: kdybys měla zájem, pokusila bych se Ti vysvětlit konkrétně, který obchůdek to je.
Profilova fotka
jééé, deucatko, napiš mi, prosím tě, kde je ten obchůdek s botama? díky ;-) :-) Včera jsem si objednala spodní prádlo pro mě a miláčka, tak doufám, že až to přijde, tak mi to bude akorát!!! :-N A ještě jsem si objednala nějaké stužky, a neodolala jsem a koupila jsem svatební toaletní papír ... sranda musí bejt! ;-) :-D :-p
Profilova fotka
Tak sem včera navštívila salon Vera a mají tam fakt hezké šaty.Pro jedny už sem na 95% rozhodnutá.Jestli se chcete kuknout,mám je v albu. :-)
Anoli: nevím, jak hodně znáš Litomyšl, ale pokud víš, kde je pedagogická škola, tak je to docela jednoduché. Je to spodní konec náměstí, tam co je restaurace Slunce a socha Smetany. Jedna strana náměstí tady začíná poštou a druhá právě pedagogickou školou. Pak je tam Digistyl, Modrá cukrárna, pak prodejna, kde mají také obuv, ale i oblečení (Tempo myslím), ale to ještě není ono. A pak myslím hned další obchůdek, takových malý, mají tam dvoje dveře a schůdek nahoru. Tak přeji hodně štěstí při hledání a při nákupu botiček.
Profilova fotka
Jo, jo, vím, kde to je. Díky moc! Zkusím se tam podívat. ;-) :-)
1
2
43

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?