Zrušené svatby vo Family Hotel Okoř

Dobrý deň, chcela by som sa na Vás obrátiť a opýtať sa Vás, či ste tento rok mali podobnú skúsenosť s Family Hotel Okoř. Na srpen 2017 sme tam mali so snúbencom rezervovaný termín svatby (naplánovaný vyše rok dopredu) a bohužiaľ nám nová provozní v pondelok oznámila, že so svatbami Family Hotel Okoř končí a sú na toto leto všetky zrušené. Bola som vcelku prekvapená týmto neprofesionálnym prístupom, kedže to pokladám za jedno z tých lepších/cenovo vyššie postavených miest na svatbu v Prahe. Máte prosím podobnú skúsenosť? Ďakujem D.
Odpovědět
Zdravím, a kdy jste se to dozvěděli?a co řešíte za alternativu?kamarádka tam má mít svatbu v červenci...
Odpovědět
Profilova fotka
@diditime To jako opravdu??? Nechápu, jedno z TOP míst pro svatby... Zavoalala bych tam a raději se zeptala osobně. Co když se jim třeba někdo naboural do emailu nebo nekalá konkurence... Dneska nikdy nevíš!
Odpovědět
:-o týjo, tak to je masakr. Na to jak jsou předražený, bych čekala, že ještě dojedou aspoň nasmlouvaný svatby, aby neměli ostudu....
Odpovědět
Ahojky, tak uz je to vsetko vykomunikovane. Asi niekde nastal komunikacny sum.
Odpovědět
@diditime Můžete objasnit co je vykomunikované? Napíšete zde zprávu, že Vám nová provozní v pondelok oznámila, že so svatbami Family Hotel Okoř končí a sú na toto leto všetky zrušené. Bylo by dobré tuto zprávu - potvrdit, nebo zrušit. A ne jen napsat, asi niekde nastal komunikacny sum. Ten telefonní hovor jste si vymyslela?
Odpovědět
Profilova fotka
Docela mě tato informace zaujala, tak jsem do Family Hotelu Okoř dnes psala. Co se týče termínů pro tento rok, tak mají plno; žádné svatby nezrušili, je to mylná informace. Komunikovala jsem s paní Elisabeth Eloy, další podrobnosti jsem nezjišťovala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?