Znáte někdo penzion Vyskeř v Českém ráji?

Profilova fotka
hledáme prima penzion (hotýlek) pro pořádání svatby v českém ráji - cca pro 30 osob i s ubytováním... Potřebovali bychom však něco s dobrou cenou - přece jen já na mateřské dovolené, že... Našla jsem penzion Vyskeř (máme obřad v Jičíně), ale neznám... Proto jsem se chtěla zeptat, zda s tímto penzionem nemáte někdo zkušenosti? Díky moc za radu, případně tipy... Andrea
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, penzionek znám- měli jsme tam s dětma takovou komornější školu v přírodě. A můžu jedině doporučit- personál se tam o nás staral naprosto bravurně! Už je to 6 let zpátky a stále jsem nepotkala místo, kde by se tolik věnovali našim potřebám s vstřícností a úsměvem. A že jsme se naotravovali! ;-) Prostředí příjemné, jídlo skvělé.
Odpovědět
ahoj, můžu jenom doporučit. Moc příjemní lidé (provozovatelé - sami tam budou mít v červnu svatbu), ceny více než přijatelné, lokální výborné produkty v nabídce (od šňapsu, moštu, uzenin..), pokoje krásné, terasa veliká, je možné zajistit i hlídání dětí (naproti je navíc dětské hřiště), Kladrubáka na focení, DJ. Chtěli jsme tam letost svatbu, ale nakonec úplně měníme lokalitu. Snad nebudu litovat. není to tam sice na svatbu venku (což jsme chtěli), ale zase spousta nevěst si přeje mít svatbu na hradu/zámkuk - a těch je v okolí hned několik. Provozovatelé i ochotně poradí s místem na obřad v přírodě v okolí. Určtě se na ně obraťte (minimálně náš termín je volný...)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?