Znáte místo v okolí Brna, kde Vás oddá příjemný kněz?

Milé ženy, ráda bych Vás požádala o radu, zkušenost. Jsem z okolí Brna a moc ráda bych se vdávala na nějakém přírodním příjemném místě - louka s kapličkou, lesík, splav...s tím, že by se mi velmi líbilo místo na hostinu v blízkosti - klidně myslivna kde si zařídíme vlastní občerstvení nebo levnější penzionek. Zároveň by se mi velmi líbilo, kdyby nás oddával příjemný kněz ochotný oddat i "nekatolíky", Nejsem "nevěřící", ale nejsem oficiálně v žádné církvi. Jak tohle všechno zkombinovat je pro mě záhadou. Slyšela jsem o prý moc pěkné kapličce ve Staré Líšni, ale zase neznám nikoho, kdo by oddával, ani příjemnou hospůdku v okolí....Najde se některá z Vás s podobnou zkušeností? Díky předem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zažil jsem krásnou svatbu v Lulči... tam mají přírodní oddávací místo u hotelu G - kousek nad koupalištěm. Zkuste kněze Honzu Hanáka: http://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Han%... . Není to typický "katolík", myslím, že byste se s ním mohli domluvit. Přeji příjemné přípravy.
Odpovědět
Toto téma už tady bylo několikrát. I mezi kněžími jsou ti, kteří jsou více ochotní a méně ochotní, více příjemní a méně příjemní. Jako všude. Na druhou stranu jsou věci, přes které prostě nejede vlak. Sem patří to, že při církevním sňatku musí být nejméně jeden z páru pokřtěný v katolické církvi a pro obřad mimo prostředí kostela/kaple je třeba dispens od biskupa. V tomto nic nezmůže ani "netypický" katolický kněz. Mimochodem, jak vypadá "typický" katolík? Znám jich stovky, ale každý je jiný. :-).
Odpovědět
Profilova fotka
salik_slama G Hotel v Lulči je už bohužel nějakou dobu kvůli vlastnickým vztahům zavřený a mimo provoz. Zrušili webové stránky a dokonce prodali i svoji doménu. Jinak to bývalo opravdu pěkné místo.
Odpovědět
Profilova fotka
kaplička v Líšni je krasne místo, dělali jsem tam svatby a tento týden nás tam čeká svatba s panem farářem z kostela z Líšně
Odpovědět
Sama jsem nevěřící, takže církevní sňatek nechci mít a nemohla bych mít ani z principu, naštěstí to má můj snoubenec stejně. Nicméně, kdybych už opravdu musela, tak bych zvolila Lechovice, kde má farnost jeden z mála knězů, kterých si skutečně vážím, pan Marek Orko Vácha, známý i z TV :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?