Zlínské nevěsty. Máte zkušenost s půjčovnama šatů?

Profilova fotka
Ahoj holky, věřím že je nás tu ze Zlína víc tak bych vás ráda pozvala do diskuse, kde si můžem předávat info kde, co a jak ;-) Chystám se navštívit půjčovnu šatů, tak se chci zeptat zda už máte nějaké zkušenosti s půjčovnama ve Zlíně a kam byste doporučily zajít? Díky moc :-)
Odpovědět
1
2
66
tato podobná diskuse už existuje, myslím, že je to: Nevěsty ze Zlínského kraje, tak zkus mrknout tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dík za info ivanka8485 :-) Vím, ale diskuze je už dlouho rozjetá a já se v ní dost ztrácím, hledám nevěsty co teď začínají s přípravami a den D je čeká v příštím roce ;-) My máme obřad zamluvený na 26.6.10 na zámku ve Vizovicích.
Odpovědět
No tak to jsem já :) Vizovický zámek je hezký. S těmi šaty si ve Zlíně hodně chválí Svozílkovy, ale myslím, že jsou i dost dražší.
Odpovědět
My budeme mít svatbu ve Štípě v Kostele a potom Restaurace Lešná. Šaty ještě nemám...zatím si říkám času dost, ale když se dívám, že nevěsty ze září a října 2010 už šaty mají, tak začínám přemýšlet, že do toho půjdu taky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty :-) hlásím se k Vám, svatbu budeme mít 18.9.2010 a na šaty jsem byla mrknout, obřad zamluvený, restaurace taky, zákusky, fotograf, kamera, hudba - vše tak na půl ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Vítám vás a dík za info ;-) A jak to máte se snubákama? My jsme si vybrali na netu(ty v mém albu) od firmy MOON a jediný prodejce ve Zlíně, kde se dají omrknout na živo je Comfort salón na Podvesné, tak jsem se dívala na jejich stránky a uvádí že pokud si u nich koupíš snubáky, máš 50% slevu na půjčení svatebních šatů :-) Tak asi to napřed zkusím tam a pak kdyžtak zajdu na tu Sadovou, i kámoška říkala, že si vybrala až tam tak asi na tom něco bude ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem ze Zlína a svatbu budeme mít 17.4.2010 ve Vizovicích. K těm šatům: já už salony obcházím od července. U svozílkové jsem taky byla. SIce si to tam někdo dost chválí,ale já jsem moc nadšená nebyla. Mají ceny 8-10tis. za půjčení. Navlékali mě tam do jednych šatů, které nejspíš tlačí každému(když jsem si prohlídla fotky některých nevěst tak je měly) a ne každému ty šaty sluší. Ano musím na druhou stranu říct, že jejich šatičky jsou krásně zdobené a čisťounké, ale mě ta cena neseděla. O tom comfortu na Podvesné jsem taky slyšela. Ceny skvělé i služby. K vybraným šatům dokonce dostanete skleničky jen je potřeba se tam telefonicky domluvit, ale to není problém. Na jižních svazích je salon Blue Rose a tam jsem byla taky moc spokojená. Ceny menší než u Svozílkové, ochotná paní a všechny šatičky krásně seděly. Já osobně mám šaty z Otrokovic z Bonetky. Paní je velmi ochotná a dokáže vám objednat co chcete. Všechny šaty jsou krásně čisté a sedí a ta cena? 5000 i za nejnovější model, který ještě nikdo neměl před vámi na sobě.Fakt spokojenost
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jo přesně záleží jaké šaty si člověk vybere. A hlavně oni tam mají La Spossa atd. v těch jiných salonech nejsou to je pravda.
Odpovědět
Profilova fotka
nocturno a nevíš proč ten moon kritizovali? s čím přesně nebyli spokojené? jutu07 o tom salónu Blue Rose jsem taky slyšela že tam mají celkem výběr, možná tam taky mrknu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, já si s vybíráním šatů užila. Jsem takový ten typ nevěsty, co si hodně vybírá a strašně jsem všecko řešila. A taky ceny . Ve srovnání cena a kvalita,říká se to tak, že, nakonec zvítězil salon D.Svozílkové, vybrala jsem si na náměstí Míru značkové šaty(St.Patrick) asi o 3000 levněji než v bych to měla v Brně) ty stejné).Rozhodovala jsem se tam mezi krásnými šatečkami za 4.900,- a potom za 7.900. Musím přiznat, že i kdybych si vybrala ty levnější, chybu bych neudělala, byly nádherné, ale mě pak uchvátil St.Patrick, protože měl prostě lepší materiál. Z dálky to poznat tak nebylo, ale já o tom věděla a jsem detailistka. A hlavně si zkoušení a vybírání užívejte. Mně se paní v salonu D.Svozílkové věnovali moc ochotně a cítila jsem se tam hodně dobře. O jiných salonech ve Zlíně a okolí psát nechci, abych někoho nepomlouvala, to nedělám ráda. proto taktně pomlčím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
beau- to je přesně jako já, to zkoušení šatiček jsem si hodně užívala, ale taky bych nechtěla žádný salon pomluvit. U těch svozílků byly slečny moc ochotné to jo jen mě se tam žádné šatičky nelíbily jak se říká sto lidí sto chutí. Třeba moje kamarádka co chodí po salonech semnou si bude, jak se bude vdávat, vybírat šaty právě u Svozílkové, protože ju ty modely oslovily. Je pravda, že se dá dokonce u Svozílkové s cenou něco dělat :-) takže určitě nikoho nechci odradit, jen jsem chtěla napsat svůj názor. tak se mějte
Odpovědět
Jééééé, to je dobře, že je tato diskuse. Je pro mne také namahavé číst dlouhé diskuse - musím se přiznat, nebaví mne to. S přítelem máme svatbu 26.6.2010 na zámku v Lešné. Já slyšela na salon Svozílků dobré reference, i když občas kritika na cenu, ale prý na náměstí jsou i skvělé paní. V nejbližší době se tam chystám. Jen doufám, že na mne menší postavy budou mít nějaké pěkné šaty :-D :-D :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky , take souhlasim s novou diskusi , byl to uz zmatek :-| Nasi svatbu planujeme 12.6.2010 na radnici Napajedla. O pujcovnach nevim vubec nic , jelikoz jsem si saty koupila. Mate uz fotografa a kameramana? My mame pana Patrika Sikela foto a pana Pavla Kolare ze Sehradic Video. Hudba Milenium , kvetinarstvi Pospisilovi Kvasice. Oslava Sportareal Kvasice. A co vy, jak jste na tom? Kazdy rika , ze se bereme az pristi rok , ze mame cas , ale jsem rada , ze to hlavni mame za sebou. Az po novem roce budeme vyrizovat papirovani , jelikoz si beru Brita , to bude teprve akce ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Aha, tak pokud nejde o kvalitu tak tohle by snad nemuselo vadit, na dodání budou mít půl roku, to by jim mohlo stačit :-D Mně se líbí spousta snubáků, ale je fakt že chlapy moc na výběr nemají a Mílovi padly do oka jen tyhle, tak se na ně zajdem podívat na tu Podvesnou a pokud budou hezké i na živo, tak je objednáme :-) evagois: Brita? A žít budete tady nebo tady jen svatba a pak Anglie? Něco přes rok jsem tam pracovala. Stále vzpomínám na tamní nakupování 8-) to mi fakt chybí jsou tam nesrovnatelně lepší možnosti, ale žít bych tam asi nemohla.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Teď jsme se dívali na stránku retofy, hezké, já bych si vybrala, ale Mílu tam žádné nezaujaly :-| Já ani nevím kolik by měly stát aby nebyly předražené, my bysme se v bílém zlatě za oba vešli do 10tis..
Odpovědět
Profilova fotka
lucieta: budeme zit v Uk , jen svatba bude v Cz. A kde jsi byla v uk?Ja jsem v Kingston upon Thames.To nakupovani , to je muj konicek ;-) Je to opravdu rozdil v cz a tady.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
nocturno: já nakonec měla taky Retofy od Svozílků. Byly prostě nejhezčí, moc krásná nabídka. jutu7: a bylas i v tom novým salonu nahoře na Sadové v patře? kamorádka si tam vybrala, já tam nebyla, takže nemužu se vyjádřit V tom salonu na Jižnákách se mi šaty zdály poněkud přeplácané, trošku dortíčkové.Ale každá máme jinej a hlavně svuj vkus. jo a ještě , holky, co mužu poradit, nenechte se moc zvyklat kamarádkama, já s tímto trošku pohořela, změnila jsem kvuli názoru kamarádky model a nakonec jsem to stejně změnila na ty původní...ale bylo to o fous, málem už byly na muj termín pak už zadané. :-(
Odpovědět
ahojky holky, my máme termín 12.6. Šaty mám zamluvené u Svozílků za 3200. Pokud nepotřebujete zrovna nejnovější kolekci, tak v 1.patře mají starší a daleko levnější. Když máte šaty od Svozílků,tak dostanete 15% slevu na kvítka ve Floristy vedle drogerii Schlecker.
Odpovědět
Ahoj kočeny,tak se hlásím k vám svatbu máme 31.7.2010 Šaty jsem si zkoušela zatím jen u Svozílků,ale ještě chci prošmejdit Hradiště a salon Pavlína ve Staráku,je tam prej velký výběr a dobré ceny.Jinak nemáme zatím nic zajištěného,jak jste na tom vy?
Odpovědět
Ahojky, ikdyž svatbu mám zasebou. Tak můžu říct ,že šaty si každá nevěsta vybere nejlépe podle sebe co ji padne do oka. Takže určitě žádná kritika. :-D Možná mam i ten názor ,protože to beru po pracovní stránce. Ale musíte mi přeci dát za pravdu , že je to jeden s velkých dnů kdy chce každá vypadat skvěle, a né aby ji tlačily šaty nebo snad je za sebou vlekla jen proto , že ji je v salónu doporučily a jsou levné. Mam i zkušenosti se salónem ANNE, mimochodem měli teť přehlídku svat. šatů 2010 a jsou nádherné, ale take se salonem v hradišti la promese taky velmi příjemná paní a velký výběr, ale taky nemůžu říct , že šaty u Svozílků mají něco do sebe. Jen ty ceny se všude liší. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
nezerkalena díky za tip ;-) tak po kritice firmy moon jsme znovu projeli snad všechny snubáky na netu a máme nové favority a to od lukáš rýdl, slyšeli jste o této značce něco? jen nevim jestli ty s kamínkama do tvaru srdce nebo čtverečku viz album, poradíte? klingonek všimla jsem si že svatbu ladíme do stejné barvy :-) Zatím máme jen zamluvené místo obřadu, hostiny, fotografa a DJe a teď pracujeme na oznámku. Chceme nějaké originální s naší fotkou, pak hodim do alba x-)
Odpovědět
nevíte někdo,jak je to s obřadem na Lešné? prý si musí každý host ještě navíc platit vstup do areálu? a na focení v zámku je zhruba 10 min. od toho jejich fotografa? nevíte o tom někdo něco?
Odpovědět
lucijeta: najdi si tady tema, ktere se věnuje přímo snubákům od Lukáše Rýdla, tam najdeš hodně informací ;-) nezerkalena: na Lešné je to s hosty tak, že vy dostanete určitý počet volných vstupenek, které u vchodu předloží a vstupné neplatí. Podrobnosti ti ale samozřejmě řeknou přímo na Lešné. Parking ale není v ceně, ten si musí každý host zaplatit na blízkém parkovišti (60 Kč za auto/den). Jinak je tady už založená diskuze Nevěsty ze zlínského kraje a tam taky najdete hodně tipů a nápadů ;-)
Odpovědět
Jo a ještě mám dodatek k těm prstýnkům (doufám, že nevadí, že Vám do toho kecám, aj když už "to" mám za sebou :-N ). My jsme si je nechávali dělat na Prioru ve zlatnictví Pechanec a tam stačí přijít s předlohou prstenů a udělají vám je přesně podle obrázku. Lukáš Rýdl je kdoví odkud (ne, že by byl špatný, jsou tady na něj dobré ohlasy), ale myslím, že je jednodušší nechat si ty prstýnky udělat někde v místě bydliště...
Odpovědět
1
2
66
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?