Zkušenosti se svatbou v Loučeni

Ahoj holky, budeme mít příštího roku některá svatbu na Loučeni? 7/7/2007 se znova otvírá po rekonstrukci, tak myslím, že by to tam mohlo být pěkné. Zvažuji...
Odpovědět
1
2
13
Holky vážně nikterá z Vás?...
Odpovědět
Profilova fotka
joseffine: Nebuď netrpělivá. On se někdo určitě najde. Já jsem to taky trochu zvažovala, protože momentálně bydlím v Nymburce, což je kousek odtamtud, ale nakonec jsme zvolili něco jiného. Mám ale kamarádku, která sní o svatbě na Loučeni už léta, ale její přítel, s kterým žije už deset let, se na svatbu pořád necítil až to dopadlo tak, že místo vysněné svatby čekají miminko, které se narodí příští rok v dubnu, takže ani ona se příští rok rozhodně na Loučeni vdávat nebude. Ale určitě vyčkej, ona se Ti nějaká dívka ozve.
Odpovědět
Profilova fotka
Kéž vám Loučeň přinese štěstí, u mě to tak v r. 2003 nebylo... Prostředí hezké, zahrada ještě hezčí, domluva se správcem a matrikou taky v poho. Mějte se. 8-)
Odpovědět
no u nas je to tak, ze zatim jen o svatbe mluvime, ale jeste se ten "muj" nevyslovil, ale vybira se mnou saty a tak... Takze planujeme hodne dopredu...
Odpovědět
Vanusak: jaktoze ti neprineslo stesti? to je mi lito. Ja bych prave chtela svatbu v zahrade, protoze jak jsem cetla starou diskusi, tak ceny i za hostinu a pronajmy jsou silene, proto se ptam nyni, protoze by me zajimalo jak budou cenove po te rekonstrukci...
Odpovědět
Profilova fotka
Joseffine: No, jak se to vezme, nepřineslo štěstí... Kdybych se nevdávala poprvé, nemohla bych se rozvést a současně bych potom nemohla najít toho pravého, mého současného manžela x-) Takže - všechno zlý je k něčemu dobrý... ;-) Vám přeju, ať to klapne napoprvé...
Odpovědět
Vanusak: koukla jsem ti do alba, byla jsi moc hezka nevesta. Netusila jsem, ze obrad v Benatkach muze byt tak hezky. Kdopak Vas oddaval? Pan Stifter? Ja bydlim na pul cesty mezi Benatkami a Louceni a chci svatbu venku, tak proto volim Loucen, navic pro babicky to bude urcite hezke a takove nove, protoze jsou zvykle na obrady v kostele a na radnici. Z parku je bud klepne a budou meldovat a nebo se jim to bude libit... Vis co je dulezite, ze toho praveho jsi nasla. Minulost je minulost a je treba ji nechat spat.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se hlasim ja tam budu mit svatbu 7.9.2007 teda doufam. Dneska jsem to potvrdila tak snad to klapne ;-)
Odpovědět
Ahoj, já se hlásím taky. Mě to čeká 27.7.2007 a mám to již potvrzené. Jinak jsem všude možně na netu hledala fotky z obřadu na Loučeni a opravdu to tam vypadá nádherně. Obzvlášť obřad venku. :-)
Odpovědět
petk: A ty tam budes mit jen obrad a nebo i hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak uz to mam potvrzene takze se oficialne hlasim k datumu 7.9.2007 :-D
Odpovědět
To je docela vtipný, jsem tu poprvé a hned jsem zjistila,že máme stejné datum i místo. Máme oficiální datum 7.9.2007 v 11:00 na Loučeni, chcete tam i hostinu?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jee :-) my mame obrad az v 1 hodinu(byla jsem lina rano brzo vstavat ;-) ) My mame hostinu na louceni ale ne na zamku. A co ty ty ji tam mit budes. Byla jsi se tam uz podivat jak pokracujou ty rekonstrkuce a jeste jsem se chtela zeptat jeslti jsi uz videla to svatebni oznameni jak tam pisou. Jezis to jsem toho na tebe vychrlila. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Loucen vam schvaluji! Vdavala se tam kamaradka, meli to koncem zari 2005 v zahrade a nemohla si to vynachvalit, jen mela nejake problemy s hudbou, ze snad ji nechteli zahrat jeji co si vybrala, ale nakonec se s nima donluvila.fotky z te zahrady mela krasny. My jsme meli Loucen taky mezi favority, ale nakonec jsme vybrali neco uplne jineho...a taky na 7.zari 2007:o)) pro petra.k : obrad budeme mit taky ve 13 hodin, ale ne proto, ze by se mi nechtelo vstavat, ale proto, ze se nechci rano honit a stresovat:o) myslim, ze tahle hodina neni ani brzy, ani pozde:o)))
Odpovědět
My take planujem svatbu a uz mame termin na 7.7.2007.Jen jeste nevim zda venku ci v kapli,kvuli pocasi....Ale venku by to bylo fakt krasny.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky byla jste se nejaka podivat na Louceni jak pokracuje rekonstrukce jestli se to uz rysuje? A videla jste nektera to album a ty svatebni oznameni?
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jste to uz nektera zajistit na matrice jak dlouho dopredu se tam musi jit
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zase ja :-( jak pokracujou vase pripravy
Odpovědět
ahoj holky, tak jak to vypadá s Loučení. Držím Vám strašně moc palečky při zařizování...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky tak jsem byla na Louceni jeste to tam vypada dost desive takze kdo to ma nejak na zacatku po otviracce tak ani nedoporucuju tam zatim jezdit. Jedine cim me naprdli bylo to ze slibovali oznameni s tematikou zamku (tak ja vysmata, ze nebudu muset hledat jinde ) a ono prd maj ty same jako maj ve vsech salonech zadna tematika takze trosku cara pred rozpocet ale treba neco udelaj az to dokoncej uvidime tak drzim palecky
Odpovědět
Ahoj, tak my to budeme mit 22.9. na Louceni, jedeme se tam kouknout tenhle vikend, tak jsem zvedava, ale trochu si me Petro vydesila, snad to uz budou mit do zari v dokonalym stavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj , my o tomto zámku taky přemýšlíme, ale myslela jsem si že se oddává i ve vnitř tak jsem teď zmatená, jak to teda je?
Odpovědět
Profilova fotka
plánujeme to na jaro 2008 a máme ještě několik typů jako zámek nelahozeves, veltrusy a brandýs nad labem, tak pořádně nevím. Jak dopředu je potřeba rezervovat místo?
Odpovědět
Ahoj holky,taky se chceme brát na Loučeni. Sice až příští rok v červnu, ale to uteče rychle ;-) chtěli bychom obřad v parku mají tam pěkný kamenný oltář a celkově to vypadalo moc pěkně. Jestli se budete některá vdávat na Loučeni až to tam nově otevřou dejte sem prosím pár foteček. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky kaden neboj do zari to bude urcite hotove maji zamluvene svatby uz i na toho 7.7. co otviraji. Svatba muze bejt venku nebo vevnitr a snad doufam (protoze tam chci svatbu ja ;-) ) ze to pujde je tam kaple .
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky nejel jste nekdo kolem jak to tam uz vypada uz maj jenom mesic a neco tak by to uz mohlo dostavat nejaky tvar ne?
Odpovědět
Petro K. pises ze budes mit hostinu na Loucni ale ne na zamku a kde? Ja ji budu mit na Jivaku. Jinak jsem obchazela kolem zamku asi pred 14 dny a moc hotovy to tam teda zatim neni. Na obradnim misto venku byly nejake hromady pisku, ale oni to musi stihnout.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky kadalen ja ji buubu mit u tech bazantu tam co maj ty myslivci tu budovu jestli vis je to mozna uz patrin nevim, neni to zadnej luxus ale je to soukrome a muzes si tam delat co chces tak uvidim jestli se mi to podari vyzdobit aby to vypadalo. Jivak znam tam ma teta chatku tak na nase zari to snad stihnou. A co ty co uz mas vsechno hotove a zarizene?
Odpovědět
ahoj holky,tak ja mam urcite svatbu 7.7. na Louceni.Tak pak snad dodam nejake fotecky,jak to tam vypada.Museji to stihnout udelat,bo 7. je slavnostni otevreni....
Odpovědět
Ahoj Petro, nemam zarizene skoro nic krome satu, mista pro obrad a mista pro hostinu. Ale jsem zatim v klidu.To u tech bazantu asi vim, kde myslis, no ja si ten Jivak planuju poradne vyzdobit aby to pusobilo slavnostnim dojmem.A ty uz mas vsechno zarizene?
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?