Zkušenosti se svatbou - Penzion Na kraji lesa (Valmez)

Všechny zdravím, chtěla bych se zeptat, zda má některá slečna zkušenosti se svatbou v penzionu Na kraji lesa u Valmezu, ať už přímo nebo zprostředkovaně. Toto místo se mi líbí, hlavně to prostředí. Zajímalo by mě jaká je s nimi domluva, organizace a jestli je to tam drahé nebo jsou ceny přijatelné. Díky moc za případné info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajlin90 Zkušenost jako takovou nemám, jenom z doslechu, ale prý to tam vyjde fakt draho. Ono obecně je to ve Valmezu jedna z nejdražších (ale nejhezčích) míst, kde se najíst. Moc jsem si tam přála svatbu, ale jednak je to tam vhodné prý tak pro 50 osob - i tak si nejsem jistá, kde by uvnitř tančili, a jednak.. nezdálo se mi, že by personál byl úplně profesionální. Jednou jsme šly s mamkou při vycházce kolem, v tu dobu jsme ještě neměli zablokované místo, tak jsme se tam stavily, a hned první reakce docela arogantním tónem že všechny termíny mají už obsazené, tak jsem jen slušně podotkla že to bude až na další rok (bylo to loni brzo na jaře). No nebudu to protahovat, prý že se mi paní majitelka ozve protože momentálně nikdo neměl chvilku se mnou mluvit. Neozval se nikdo, víc jsem se dozvěděla pak od známých, ale ač by tam ta svatba byla fakt krásná - a ten venkovní obřad, ach x-) tak finančně docela nedostupná....
Odpovědět
Přesně, jak říkáte, tak jsem našla recenze, kde i ostatní hodnotili přístup jako neprofesionální. Ale nakonec už mám nějaké info, tak předávám dál. Paní provozní mi mailem napsala podrobnosti, všechno dobře popsala, ale opravdu je to velmi drahé. Nás má být na svatbě 30osob a na to mi napsala, že při počtu 25osob a více je již pro ně větší svatba, která má určité podmínky. Podmínky jsou takové, že si musí člověk pronajmout restauraci (20tisíc) a musí si pronajmout i celý penzion (35tisíc). A pak nsáledně normálně ještě zaplatit hostinu a ubytování pro hosty. Takže jenom za pronájem je to 55 tisíc, což je tedy opravdu hodně. Takže krásné místo, ale finančně pro mě nereálné. Doufám, že info alespoň bude užitečné pro jiné nevěsty :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?