Zkušenosti s témito místy?

Profilova fotka
Ahoj holky, rádi bychom letos uspořádali svatbu. Otázkou je zda bude volný můj vysněný termín. Máte některá zkušenosti s obřadem ve Velkém Březně, v hotelu Ján, Větruše či v Selském dvoře v Braňanech? A také hostinou v téchto místech? Děkuji za jakoukoliv recenzi;) případně zda znáte jiné okouzlující místo poblíž Tp a Úl. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinal Dobrý večer. Nevím co konkrétně Vás zajímá. Mám zkušenosti s obřady ve Velkém Březně pouze na zámku. Je tam malá obřadní místnost, obřad je velmi strohý, trvá do 10 minut. Hned u zámku je pěkný park, dají se tam udělat pěkné fotky, tak nemusíte nikam daleko. Hotel Větruše je bezva. Obsluha fajn, hostiny bývají většinou v budově ve dvorním traktu. Od hotelu je nádherný výhled na celé Ústí.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinal Dobrý večer Niki, jsem z místa, klidně mi napište do zprávy, znám do nejmenších podrobností většinu obřadních míst, o kterých píšete ;-) Poradím ráda. Jinak souhlasím s kolegou, VB nebrat! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tím se mi podstatně zužuje výběr:D dekuji za odpověď. Zajímala by mne tedy tato místa hotel Ján a Větruše. Co se týče obrǎdů tam a hostiny. Jak je na tom obsluha... Prostě zda stojí za to tam svatbu mít:) ráda bych nepodcenila výběr. Chtěla bych, aby si to všichni užili.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinal Napíšu vám do zprávy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?