Zimní svatba na sněhu - do 3 hodin dojezdu z Prahy

Ahoj budoucí nevěsty! Rádi bychom uspořádali zimní svatbu na sněhu v zimě 2017, tak do 3 hodin dojezdu z Prahy, interiér na úrovni spíše hotelu než penzionu, může být i zámecký styl, rustik, lovecký styl. Něco jako Sněhurka a lovec, Krkonošské pohádky, Popelka apod. Kdyby byla možnost lyžování a kočáru taženého koňmi, bylo by to super. Obřad spíše civilní (nejsem křtěná), cca 60-70 lidí (ne všichni by přespávali). Byli jsme se už podívat ve Špindlu na Erlebachově boudě a to nám úplně nevyhovovalo. Teď naposled jsem koukala na obřad na Konopišti, tam je to taky moc hezké, jenom si nejsem jistá, kde by se v okolí dala udělat slušná hostina... Cena může být i vyšší... díky moc za tipy! :-)
Odpovědět
Ahoj, hned pod Konopištěm je restaurace Stará Myslivna, kde vaří skvěle. Jenom bych se moc neupínala na ten sníh.. víš, jaké teď ty zimy jsou :-|
Odpovědět
@myrei no s tím sněhem je to problém :/ proto jsme hledali něco na horách, ale tam zas mají problém s tím, že by to tam měli mít v sezóně, protože to zaplní zájezdy... my bychom klidně brali i něco ve Špindlu nebo v Peci. Na tom Konopišti mi přijde, že je to docela vysoko, že by tam snad něco napadnout v lednu/únoru mohlo :-) A na tu Starou Myslivnu jsem už koukala, akorát mi není jasný, jestli se tam dá pokračovat i večer nebo se musíte přesunout na tu Loveckou chatu?
Odpovědět
@eilof Tak to nevím, byla jsem tam jenom na obědě, tak jsem se nikam přesouvat nemusela ;-) Ještě jsem tu našla na bereme se fórum "Svatba na horach Leden 2015 " tak třeba tě tam něco inspiruje. Zmiňují tam i hotel Perla Jizery, tu znám a je to tam moc hezké. Jenom ten problém se zimní sezónou bude asi všude..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?