Zámek ÚSOBÍ u Havlíčkova Brodu

Milé budoucí nevěsty, chtěla bych se s vámi podělit o své zkušenosti ze svatby na zámečku v Úsobí u Havlíčkova Brodu. Svatbu jsem tam měla již v červnu, ale včera jsem se shodou náhod dozvěděla od jiné nevěsty, která tam měla také o prázdninách svatbu, že má naprosto stejné zkušenosti, tak jsem se rozhodla vás varovat, aby jste si dávaly pozor. Paní Poláková a její kolegyně byly ze začátku hrozně ochotné, naslibovaly nám hory doly, pak ale skoro neodpovídaly na maily, telefony nebraly a čím víc se svatba blížila, tím jejich komunikace vázla! Byla jsem s nimi domluvená, že tam přijedeme už v pátek a společně připravíme stoly a všechno... Stůl mezitím připravily, ale úplně jinak, než jsme se domluvily! Takže jsem ho s kamarádkami celý předělávala! Na stolech byly špinavé a občas i děravé ubrusy a celkově čistota uvnitř zámku nebyla moc velká. Stoly na nádvoří a lavice na zahradě (kde byl obřad) připravovali těsně před obřadem, takže z toho byl šílený zmatek. Všechno bylo jinak, než jsme se domluvili! K obědu odmítli dát jiné pití než vodu ve džbánku, protože prý jiné pití podávají pouze dole u rautu! Během odpoledne personál absolutně neobsluhoval, stál pouze za barem - a to nám při svatebních schůzkách slibovali, jak budou neustále chodit mezi hosty. Neviděla jsem je tam ANI JEDNOU! Měli jsme objednané dvě kýty, které se opékaly na ohni. Ráno jsem zjistila, že opekli pouze jednu a druhou nám dali, ať si ji vezmeme domů. Na co? Přitom ta první kýta zmizela mrknutím oka. Odhaduji, že pán co se o ně staral byl pouze líný a nechtěla se mu druhá už hlídat. Cca půl hodiny po půlnoci začali odnášet tácy s jídlem a ukončovali raut. Přitom tam bylo ještě minimálně 25 - 30 lidí. Když jsem se zeptala, co dělají, bylo nám řečeno, že to tak dělají běžně. Přitom jsme zámek měli pronajatý až do druhého dne a na žádném času, do kdy bychom měli svatbu ukončit jsme nemluvili! Pak se tedy uráčili vrátit pouze čokofonátu! Ráno nám pak nanosili hromady jídla, které zbyly! Také nám třeba slíbili, že seženou repráky a mikrofon, dva dny předem jsem z nich vytáhla, že je nesehnali. Ale kdybych se jich několikrát neptala, tak se to dozvím až během svatebního dne... Největší šok však přišel, když jsme měli vše zaplatit. Milé dvě dámy si naúčtovali o desítky tisíc víc! Platili jsme pronájem zámku 20.000,- a o žádných jiných výdajích nebyla řeč (kromě jídla a pití). Naúčtovali si položky jako - mzdy kuchařům, benzín kuchaři, mzdy lidem za barem, mzdy Polákové a její pomocnici, 1.000,- za rozdělání ohně, 2.000,- za koordinaci!! Přitom z jejich strany byla koordinace nulová! Zpětně mi došlo, že jsme od nic nedostali ani žádný doklad o zaplacení... Shrnuto podtrženo, svatba jako taková byla super, ale NE zásluhou lidí ze zámku, ale mých hostů. Už nikdy víc. Proto pokud některá o svatbě v Úsobí uvažujete, buďte velmi ostražitá! Mají to tam pod palcem dvě dámy, které si hrají na super profesionální koordinátorky svateb, ale realita je naprosto jiná...
Odpovědět
Dobrý den, měla svatbu na starosti minuý rok p. Paťhová z Humpolce? Děkuji.
Odpovědět
Dobry den, byla to pani Polakova a Kocourkova (nebo Kazourkova, ted uz presne nevim).
Odpovědět
Profilova fotka
Nestrašte mě!!!My jedeme zaplatit zálohu ve čtvrtek,budeme tedy jednat s paní Paťhovou,tak snad bude komunikace ok.Nemáte s ní někdo zkušenost?
Odpovědět
Dobry den, dejte si na ne ale pozor, jiz se o ne zajima zivnostensky i financni urad v Havlickove Brode. Preji hodne stesti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, již zámek Úsobí nespolupracuje s paní Polákovou ani paní Komárkovou. Spolupráce s nimi byla ukončena na konci svatební sezony 2016. Zámek Úsobí momentálně navázal spolupráci (od svatební sezony 2017) se svatební agenturou Noblesa z Humpolce pod vedením paní Paťhové.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?